Hamilelik belirtisi olabilir mi

Şuan kolumda Bi agri var boynumdan aşağıya kadar , bir de dün hiç ağrım yoktu bugün sabah yine sol kasigim adet olacakmış gibi zorladı beni daha yeni geçti 1 gün oluyo Bi gün olmuyor ağrılar zaten yarın test vericem yine sende de bu tarz durumlar oldu mu

İlk değer önemli değildir, artış önemlidir bende 2 gün varken 12 ile öğrendim
Bakalım yarın sabahtan değeri tekrar yaptiricam birde. Sabah soluma agri girdi şimdide sağıma agri giriyor kasiklsrmdan sizin de bu şekilde oluyor muydu inşallah adet olmam

Yanlış hatırlamıyorsam 12 68 300 şeklinde devam etti sonra ölçtürmedim zaten. Tatlım iki katı en az artış yani en az %66 artmalı 2 günde fazla artması sorun değil
Bana ozelden yazabilirmisiniz birsey sormak istiyorum size müsaitseniz

Merhaba benm değerlerim 9.20 idi 2 gün sonra 95.28 oldu 4 gün sonra yani bugün 1062,82 değer oldu çok fazla anı yükseliş yok mu sizcede ara ara adet sancısı gibi yokluyor o kadar
İkizmi acaba değerler çok yüksek olunca öyle oluyormuş burda öyle okudum

Merhaba benm değerlerim 9.20 idi 2 gün sonra 95.28 oldu 4 gün sonra yani bugün 1062,82 değer oldu çok fazla anı yükseliş yok mu sizcede ara ara adet sancısı gibi yokluyor o kadar
Hayır gayet güzel değerleriniz benim 12 den 300 e falan çıkmıştı stres yapmayın sancı da normal

Ben 4000 civarı keseyim gördüm sonra beta takibi yaptırmadım. Keseyim gördükten 2 hafta sonra kalp atışı duydum 8.haftamdı yanlış hatırlamıyorsam
Hm bilemedim artık gidip kontrol ettirelim diyorum en azından yarın akşam değer 2000 lerce olur doye tahmin ediyorum yada vajinal ultrasondan mi baktirsam

Anladım peki değeriniz kaç iken kese gözüktü ben şuan 4. Hafta

Anladım peki değeriniz kaç iken kese gözüktü ben şuan 4. Hafta
1000 küsürdü değerim kesemi karnımdan göremedi dış gebelik olabilir 1 hafta sonra tekrar gel dedi ben 1 hafta stresten olanı da kaybederim diye korkup alttan bakmasına müsade etmiştim o şekilde baktığında görmüştü keseyi

O zaman ben öyle yapayım napayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…