- 3 Mart 2023
- 236
- 87
- 18
- Konu Sahibi yildiz3057
-
Hay allahim vallahi yarin gideyim diyorum şaşırdım bendeBnce acele etmeyin çnkü sonrasında bnm kanamam oldu bu seferde düşürcem diye korktum sabretmrk en güzeli
Acele etmeyin her anın tadını çıkarın zaten bol bol göreceksiniz bi süre sonra 2-3 gün daha bekleyin garanti olsun bana sorarsanızHay allahim vallahi yarin gideyim diyorum şaşırdım bende
Yardımlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim ama muhtemelen yatın akşam gidicem gibi Nil bilginden randevu aldım en azından Bi goruneyimAcele etmeyin her anın tadını çıkarın zaten bol bol göreceksiniz bi süre sonra 2-3 gün daha bekleyin garanti olsun bana sorarsanız
O sizin bileceğiniz şey nasıl isterseniz öyle gaptırınHm bilemedim artık gidip kontrol ettirelim diyorum en azından yarın akşam değer 2000 lerce olur doye tahmin ediyorum yada vajinal ultrasondan mi baktirsam
Sağlıklı ilerliyor belki ikiz olabilir sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba benm değerlerim 9.20 idi 2 gün sonra 95.28 oldu 4 gün sonra yani bugün 1062,82 değer oldu çok fazla anı yükseliş yok mu sizcede ara ara adet sancısı gibi yokluyor o kadar
Hadi bakalım insllaahSağlıklı ilerliyor belki ikiz olabilir sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bu arada yüz üstü yatayım dedim sol tarafimda Bi şey olduğunu hissettimAcele etmeyin her anın tadını çıkarın zaten bol bol göreceksiniz bi süre sonra 2-3 gün daha bekleyin garanti olsun bana sorarsanız
Ya çok tatlısınız ama o kadar küçükki şuan hissetmeniz mümkün değil ama heyecanınızı çok iyi anlıyorum umarım bugün güzel haberler alırısınız kesenizi de görürsünüzBu arada yüz üstü yatayım dedim sol tarafimda Bi şey olduğunu hissettim
Keske ne ultrasonda gözüktü ne de vajinalde moralim çok bozukYa çok tatlısınız ama o kadar küçükki şuan hissetmeniz mümkün değil ama heyecanınızı çok iyi anlıyorum umarım bugün güzel haberler alırısınız kesenizi de görürsünüz
Peki doktor ne dedi?Keske ne ultrasonda gözüktü ne de vajinalde moralim çok bozuk
Geç döllenme olabilir yada dış gebelik olma durumuna var her ihtimali düşünebiliriz sonra kan testi Bi ver dediPeki doktor ne dedi?
Moralinizş bozmayın güzel düşünün kan değerlerinize tekrar baktırın belki henüz çok kçktürGeç döllenme olabilir yada dış gebelik olma durumuna var her ihtimali düşünebiliriz sonra kan testi Bi ver dedi
Şimdi 1 gün sonra 1984 değeri çıktı yeni aldık ama gozukmedi vajinaldan o Biraz moralimi bozdu değer güzel yükselmiş miMoralinizş bozmayın güzel düşünün kan değerlerinize tekrar baktırın belki henüz çok kçktür
Artış varsa umut var demektir hiç canınızı sıkmayın stres iyi gelmez bebişlere :) iyi düşünün iyi olsun inşallah biraz daha sabırŞimdi 1 gün sonra 1984 değeri çıktı yeni aldık ama gozukmedi vajinaldan o Biraz moralimi bozdu değer güzel yükselmiş mi
İnşallah bekliyorum sonra zaten tekrar değere bakınca daha küçücük görünmez ge. Döllenme olabilir dedi bu cuma yine kan testi verilecek ctesi nöbetçi imis tekrar bakicakArtış varsa umut var demektir hiç canınızı sıkmayın stres iyi gelmez bebişlere :) iyi düşünün iyi olsun inşallah biraz daha sabır
Ne yaptınız merak ettim kan sonucunuz çıktı mı bugün kan verecektinizİnşallah bekliyorum sonra zaten tekrar değere bakınca daha küçücük görünmez ge. Döllenme olabilir dedi bu cuma yine kan testi verilecek ctesi nöbetçi imis tekrar bakicak
Evrt 1984 ten 3988 olmuşNe yaptınız merak ettim kan sonucunuz çıktı mı bugün kan verecektiniz
Evet kan 1984 ten 3899 çıktı neredeyse 2 katı şimdi pazara randevu aldım bugün gdcektim vazgeçtim değer yükselir hemNe yaptınız merak ettim kan sonucunuz çıktı mı bugün kan verecektiniz
Sevindim inşallah keseyi de görürsünüz bu seferEvet kan 1984 ten 3899 çıktı neredeyse 2 katı şimdi pazara randevu aldım bugün gdcektim vazgeçtim değer yükselir hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?