Hamılelık belırtısı olan yerlesme kanamasını kacıncı gunde yasadınız

Sugarbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
245
2
46
Diğer
Merhaba hanimlar.
Benim transferimin 9.gunu 2 tane 5.gun dondurulmus ebmriyo transferim oldu
okudugum topiglerde cogu bayanlarda yerlesme kanamasi(lekeleri) oluyor
acaba bu herkezde oldumu? olan arkadaslar kacinci gunde oldu? veya lekelenme olmadanda hamile kalanlar varmi?
lutfen bilgilerinizi paylasirmisiniz?

tesk.ederim

ben ilk hamileligimde yasadim asilama sonrasiydi...asilamanin 9. ve 11. gunlerinde yasamistim 2 kere canim....ikinci hamileligimde olmadi ama...

oncelikl transferiniz hayirli olsun
benimde 6.gunum ama bendede tik yok
hic bi bilgim yok kanamayla ilgili,merakla bekliyoruz oylece

ha birde sizde kasik agrisi falan varmi
bende oda yok..))
acaba tutmadimi ki
sadece transferin 4.gunu karin altimda bi agri oldu ama 15 dakika cektim nerdeyse ve yuzumu resmen ates basmisti.
sonra gecti tabi,,
herkezde agri sizi oluyor bende hic bisey yok,artik bunu iyiyemi,kotuyemi yormak gerek bilmiyorum

lutfen guzel hamis anne adaylari bizi bilgilendirin
agri sizi olmadanda hamile olan varmi acaba:18:

hayırlı olsun inşllh sonucuda güzel olur benimde 4 ocak transferdi 8 ocakda yani 4 gün çok kasık ağrım olmuştu hatta hastalanıyorum bile sanmıştım inşllah seninkide benimki gibi yerleşme ağrısıdır..

hayırlı olsun inşllh sonucuda güzel olur benimde 4 ocak transferdi 8 ocakda yani 4 gün çok kasık ağrım olmuştu hatta hastalanıyorum bile sanmıştım inşllah seninkide benimki gibi yerleşme ağrısıdır..

ben ilk hamileligimde yasadim asilama sonrasiydi...asilamanin 9. ve 11. gunlerinde yasamistim 2 kere canim....ikinci hamileligimde olmadi ama...

tesk.ederim cevabiniz icin
iste insan nede olsa herseyden umut buluyor
allahim sizi cocugunuza saglik sihhat versin canm

tesk.ederim cevabiniz icin
iste insan nede olsa herseyden umut buluyor
allahim sizi cocugunuza saglik sihhat versin canm

tabi haklisin bir umut diyor insan bir agri hissetse, yerlesme kanamasi olsa , goguslerde siskinlik veya agri hisstse acaba diyor insan...ama sende bunlarin hiçbiri olmasa bile hamile olabilirsin cunku benim ikinci hamileligim tup bebekle olmustu ve transferin 3. ve 4. gunu sadece kasiklarimda batma ve agri olmustu bebegin tutunuyormus meger digerlerinin hicbiri bende olmadi....sende olmasada sakin umudunu kesme canim herseyi Allah bilir....belkide yerlesmistir bile bebegin yola cikmistir :))

nebilim bi iyi dusunuyorum,bi karamsar oluyorum gunleri boyle geciriyorum .)
bende 4.gun sadece karin altimda agri olmustu okadar,genelde kasik batma olunca oluyor
ama neyse yuce rabbim en iyisini bilir,biraz daha sabir

hamilemisiniz yoksa dogum oldumu?

benim transferim 21 ekim di. hemen akabinde göğüs uçlarında ağrılarım var zaman zamansa kasıklarda ağrı oluyor. son 2 gündür adet ağrısına benzer ağrılarım vardı bugün ovitrelle tekrar vurdum ve göğüslerim sertleşti. bende umutlanıyorum ama burda bu şekilde ağrıları olupta hamile olmayan arkadaşları da okudum olanları da... hiç ağrısı olmayıp hamile olanlarda var. yani en başa dönüyoruz ya var ya yok:) test tarihim 4 kasım. düşünmemek için 1 hafta da 3 kitap okudum. 4 ncüye başladım az biraz işe yarıyo... umarım hepimizin yüzü güler.

oncelikle tedavin hayirli olsun tatlim,allahim kucagimizi bos birakmasin insallah
cok dogru anlatmissin tatlim,insan kafayi yiyecek varmi yokmu demekten
ama sen bu arada guzel degerlendirmissin zamanini kitap okuyarak.
ben 5 gun evde kaldim sonra ise basladim..
ise gitmek bana iyi geldi..
degilse evde kendimde belirti aramaktan bi hal olmustum

benim goguslerim hic bi zaman sertlesmez,bu tedavidede olmadi ..)))
akinti olayi nasil sende?

akıntı 5 ve 6 ncı günlerde olmuştu. bugün ovitrelleden sonra olmadı, şu an hormon yüklüyüm, 1-2 güne normale dönerim. bana 20 gün istirahat verdiler. iş yeri stresli diye sevinmiştim ama yaklaştıkça evde stresli olmaya başladı:)

benimde transferimin 7.gunu ama halen kasik batmasi,kasik agrisi,akinti,lekelenme hicbiri olmadi
merak ediyorum ama beklemekten baska care yok:18:

sugarbaby ve diğer arkadaşlar inşallah sonucunuz pozitif olur..

benim yerleşme kanaması olmadı.. belirtilere gelince kasıklarıma ara ara batmalar oluyordu, son günler adet olucam zannettim ağrı o şekilde olmaya başlamıştı. çok şükür hamileyim inşallah.. Allahım sağlıkla devam ettirsin inşallah. sizlere de nasip etsin inşallahh..

allahim bebeginizi saglikli bi sekilde size bagislasin
peki canim bu batma dedigin ani bi sekildemi oluyordu? benim sadece transferin 4.gunu karnimin alti feci sekilde agrimisti ve 5.6. gunlerde ise adet olacakmisim gibi karnim agriyor 1 dakika falan sonra geciyor..
bugun transferimin .7.gunu ama bisey hissetmiyorum
meraktan olecegim..)))

ben bugune kadar transfer gununude sayiyordum megerki sayilmiyormus
kafam karisti 7.gunum yazmisim aslinda bugun 9.gunum

Son düzenleme:
canım inşallah hayırlı haberler alırsınben 2 hamilelik yaşadım hiç belirti yoktu ne kanama ne batma hissi hiçkafana takıp kendini strese sokma belirtiler kişiden kişiye değişebilir.....sadece kendini fazla yormamaya bak yeterli....hayırlı haberlerini bekliyoruz

cevabin icin tesk.ederim canim
insallah oyledir,yorumlari okuyunca biraz daha rahatliyorum
ama karar verdim yarin sabah ilk idrarle test yapicam,hayirlisi artik:18:

slm kızlar bugun transferimim 9 uncu gunu transfer tarih.sayarsak 10 benim lekem geldi gün içerisinde azar azar idrar testi negatif cikti evde kendım yaptım daha önce hiç böyle olmamıştı şaşırdım yine yok tutmadı diyorum regal günümede 1 hafta var daha

mrb ben yeni üye oldu .bat 3 kasım .18 inde çatlama iğnesi oldum.ama bişey hissetmiyorum.idrar testi nezaman yapmalıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…