slm kızlar bugun transferimim 9 uncu gunu transfer tarih.sayarsak 10 benim lekem geldi gün içerisinde azar azar idrar testi negatif cikti evde kendım yaptım daha önce hiç böyle olmamıştı şaşırdım yine yok tutmadı diyorum regal günümede 1 hafta var daha
mrb ben yeni üye oldu .bat 3 kasım .18 inde çatlama iğnesi oldum.ama bişey hissetmiyorum.idrar testi nezaman yapmalıyım bilmiyorum
allahim bebeginizi saglikli bi sekilde size bagislasin
peki canim bu batma dedigin ani bi sekildemi oluyordu? benim sadece transferin 4.gunu karnimin alti feci sekilde agrimisti ve 5.6. gunlerde ise adet olacakmisim gibi karnim agriyor 1 dakika falan sonra geciyor..
bugun transferimin .7.gunu ama bisey hissetmiyorum
meraktan olecegim..)))
ben bugune kadar transfer gununude sayiyordum megerki sayilmiyormus
kafam karisti 7.gunum yazmisim aslinda bugun 9.gunum
evet canım ani bir batma hissediyorsun birkaç saniye sürüp geçiyor ama diğeri son günlerde yaşamıştım adet ağrısıydı bariz.. inşallah hamilesinizdir cnm.. peki göğüslerde dolgunluk, sık idrara çıkma, sık acıkma filan var mı?
cnm nasılsın ıyımısn bısey sorcam sana keseyı nezamn gördünüz bide senin 12 gün sonuç kaç çıkmıstı
canım benim test günüm 14. gündü. 632ydi. test tarihim 10 ekimdi, 20 ekimde keseyi ördük çok şükür. sen gittin mi canım=? bnim haftaya kalp atışı kontrolüm var inşallah duyarız.. bi de sana msj atmıştım sende kocaelindemişin. doktora burda mı gidicen? senle onu bi görüşelim mi?
evet canım ani bir batma hissediyorsun birkaç saniye sürüp geçiyor ama diğeri son günlerde yaşamıştım adet ağrısıydı bariz.. inşallah hamilesinizdir cnm.. peki göğüslerde dolgunluk, sık idrara çıkma, sık acıkma filan var mı?
canım benim test günüm 14. gündü. 632ydi. test tarihim 10 ekimdi, 20 ekimde keseyi ördük çok şükür. sen gittin mi canım=? bnim haftaya kalp atışı kontrolüm var inşallah duyarız.. bi de sana msj atmıştım sende kocaelindemişin. doktora burda mı gidicen? senle onu bi görüşelim mi?
canim senin saydigin belirtilerin hicbiri yok sadece arasira hafif karin agrim oluyor geciyor
biliyorumki hamile degilim
geldimi buldum senii
hayırr canımm bunlar sadece benim belirtilerim. biliyorsun ki herkes aynı belirtileri göstermiyor. bende o kadar çok aramıştım ki sitede belirtileri.o yok bu yok değilim diye çok korkmuştum. kesinlikle belirtilere çok güvenme. tüm belirtileri gösterip gebe olmayanlar var.mesela şu an bende yukarıda bahsettiklerim dışında hala birşey yok. bazılarının mideleri bulanıyor başları dönüyor bende acaba bende mi gariplik var diye düşnüyorum ama herkeste aynı olmaz. ama şunu yap cnm olumlu düşünmek çok çok önemliii.. varlığını hissetmeye çalış, bol dua et.. Rabbim inşallah nasip etmiştir..
gelmedi canım bende seni bekliorumm
tesk.ederim tatlim insalllah dedigin gibidir...yine icimde umut dogdu..)))
duymak iyi geliyor
canim durumunu bilmiyorum,egerki hamissen bizimle paylasirmisin yasadigin belirtileri
cok mutlu olurum
cnm ben ıstek gonderdım kocaeli unv okumussun demı ya ben msj gonderemıorum yoksa gonderıcemde sana
çok zor biliyorum cnm ne tam umutlu ne tam umutsuz oluyor insan..ikisine de hazırlanmak en iyisi. ama mümkün olduğunca olumlu düşünmeye çalış cnm. kaçıncı gündesin bugün. nerde tedavi yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?