Hamılelık belırtısı olan yerlesme kanamasını kacıncı gunde yasadınız

slm hoşgeldin aramıza bence acele etme ve idrar testine güvenme 10 11 günlerde yap bence ben bugun yaptım negatif çıktı

slm canim,test icin belki erkendir daha,cogunda 12.14.gunde belli oluyor idrarda
kan testi yaptirsana belki positiftir,insallah oyledirde
benim lekelerde gelmedi.bilmiyorum artik notur bi sekilde bekliyorum gunumu
bence seninki yerlesme lekesi gibi...
gor bak insallah bebisin seninle tatlim

mrb ben yeni üye oldu .bat 3 kasım .18 inde çatlama iğnesi oldum.ama bişey hissetmiyorum.idrar testi nezaman yapmalıyım bilmiyorum

slm canim
adet gununde 1-2 sonra yapsan cikar diye dusunuyorum,insallah hamissindir
sende benim gibi sabirsizsan 3 kasimda kan testi yaptir cikar insallah

evet canım ani bir batma hissediyorsun birkaç saniye sürüp geçiyor ama diğeri son günlerde yaşamıştım adet ağrısıydı bariz.. inşallah hamilesinizdir cnm.. peki göğüslerde dolgunluk, sık idrara çıkma, sık acıkma filan var mı?

cnm nasılsın ıyımısn bısey sorcam sana keseyı nezamn gördünüz bide senin 12 gün sonuç kaç çıkmıstı

cnm nasılsın ıyımısn bısey sorcam sana keseyı nezamn gördünüz bide senin 12 gün sonuç kaç çıkmıstı

canım benim test günüm 14. gündü. 632ydi. test tarihim 10 ekimdi, 20 ekimde keseyi ördük çok şükür. sen gittin mi canım=? bnim haftaya kalp atışı kontrolüm var inşallah duyarız.. bi de sana msj atmıştım sende kocaelindemişin. doktora burda mı gidicen? senle onu bi görüşelim mi?

cnm bana face adresını göndersene ben gönderemedım ordan konusalım beklıorum cnm

canim senin saydigin belirtilerin hicbiri yok sadece arasira hafif karin agrim oluyor geciyor
biliyorumki hamile degilim

geldimi buldum senii

canim senin saydigin belirtilerin hicbiri yok sadece arasira hafif karin agrim oluyor geciyor
biliyorumki hamile degilim

hayırr canımm bunlar sadece benim belirtilerim. biliyorsun ki herkes aynı belirtileri göstermiyor. bende o kadar çok aramıştım ki sitede belirtileri.o yok bu yok değilim diye çok korkmuştum. kesinlikle belirtilere çok güvenme. tüm belirtileri gösterip gebe olmayanlar var.mesela şu an bende yukarıda bahsettiklerim dışında hala birşey yok. bazılarının mideleri bulanıyor başları dönüyor bende acaba bende mi gariplik var diye düşnüyorum ama herkeste aynı olmaz. ama şunu yap cnm olumlu düşünmek çok çok önemliii.. varlığını hissetmeye çalış, bol dua et.. Rabbim inşallah nasip etmiştir..

tesk.ederim tatlim insalllah dedigin gibidir...yine icimde umut dogdu..)))
duymak iyi geliyor

tesk.ederim tatlim insalllah dedigin gibidir...yine icimde umut dogdu..)))
duymak iyi geliyor

çok zor biliyorum cnm ne tam umutlu ne tam umutsuz oluyor insan..ikisine de hazırlanmak en iyisi. ama mümkün olduğunca olumlu düşünmeye çalış cnm. kaçıncı gündesin bugün. nerde tedavi yaptırdın

canim durumunu bilmiyorum,egerki hamissen bizimle paylasirmisin yasadigin belirtileri
cok mutlu olurum

cnm nedemek tabıkı benım belırtılerım batmalar oluodu kasıklarımda sonra adet sancım vardı olmadı zannettım oldu cnm hamıleyım sımdı ıns sızde yasarsınız bu duyguyu

çok zor biliyorum cnm ne tam umutlu ne tam umutsuz oluyor insan..ikisine de hazırlanmak en iyisi. ama mümkün olduğunca olumlu düşünmeye çalış cnm. kaçıncı gündesin bugün. nerde tedavi yaptırdın

evet cok guzel tanimladin durumumu..)))
9.gunum ama test aldim bugun sabah ilk idrarla yaparim gibi
2 tane 5.gun dondurulmus transferim oldu,ben ingilteredeyim tatlim
burda ha deyince kan testi yaptiramazsinda
once test,egerki positifce kese gormek icin randevu aliyorsun
burdaki doktorlar cok rahat,onlara gore 18.gun test yapilmasi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…