cnm nedemek tabıkı benım belırtılerım batmalar oluodu kasıklarımda sonra adet sancım vardı olmadı zannettım oldu cnm hamıleyım sımdı ıns sızde yasarsınız bu duyguyu
inşallah hayırlı haber verecen verecen bize.....hiç unutmam ilk idrar testimi yaptığım zaman sabah saatlerinde daha doğru çıkar demişlerdi bende sabaha kadar uyumayıp 5 te idrar testi yapmıştım ikinci çizgi varla yok arasıydı hemen eşimi uyandırıp onada gösterdim birşey görüyormusun diye adam şaşkına dömüştü bu saatte gözmü görür güneşin doğmasını bekle demişti......yüce rabbim bu zilhicce ayında dua edelerin dualarını boş çevirmesin inşalllahhhh sende mutlu haberini bizlere verecen ben bu ayda 9 oruç tutuyorum bu akşam niyetten sonra inşallah sanada dua edeceğim çünkü neler yaşadığını çok iyi biliyorum hayırlı bir duanın bile ne kadar önemli olduğunu.....kafanı şişirdim galiba hayırlı gecelercevabin icin tesk.ederim canim
insallah oyledir,yorumlari okuyunca biraz daha rahatliyorum
ama karar verdim yarin sabah ilk idrarle test yapicam,hayirlisi artik:18:
inşallah hayırlı haber verecen verecen bize.....hiç unutmam ilk idrar testimi yaptığım zaman sabah saatlerinde daha doğru çıkar demişlerdi bende sabaha kadar uyumayıp 5 te idrar testi yapmıştım ikinci çizgi varla yok arasıydı hemen eşimi uyandırıp onada gösterdim birşey görüyormusun diye adam şaşkına dömüştü bu saatte gözmü görür güneşin doğmasını bekle demişti......yüce rabbim bu zilhicce ayında dua edelerin dualarını boş çevirmesin inşalllahhhh sende mutlu haberini bizlere verecen ben bu ayda 9 oruç tutuyorum bu akşam niyetten sonra inşallah sanada dua edeceğim çünkü neler yaşadığını çok iyi biliyorum hayırlı bir duanın bile ne kadar önemli olduğunu.....kafanı şişirdim galiba hayırlı geceler
kislarrr cok kotuyum
bugun 10.gunum sabah hassas testlerden yaptim,regl doneminden 4.gun oncesini cikaran o testlerden
malasef kocaman bi negatif gordum
olsaydi kesin ikinci cizgi silikte olsa cikardi
cunki 2 tane 5.gun embriyosuydu
doğurdum bile kızım 2 .yaşına basacak.....idrar testi yapmışsın negatif olmasına bakma burda kaç arkadqşımızın idrar testi negatif kan testini pozitif gördük.......... idrar testi negatif çıktı diye kendini strese sokmaayy iyice heyecanlandim ben canim ya..))
hamileligin kacinci haftasindasin? cinsiyet bellimi?
rica ederim nedemek kafa sisirmek,asil ben cok soru soruyorum
selam kızlar.bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün 14.günüm.ama 2 gündür inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum özellikle ayakta kalınca.dayanamadım günlük ped kullanıyorum belki adetim gelir diye.böyle ağrı olmaz heralde bu kesin adet ağrısı kanda baktırmayı bile düşünmüyorum artık..
bence kan testini hemen yaptır cnm çünkü bahsettiğin ağrıyı pozitif çıkan birçk arkadaşımdan duydum ve kendimde yaşadım.
hic umudum yok ama yinede sali gunune adet olmassam testi tekrarliyacagimcanımm idrar testine güvenme hassas bile olsa.. hcg hormonu 10. günde itibaren kana karışıyormuş idrara karışması daha geç oluyor.. 10. günden itibaren kan testi yaptırıp sonucu alan olmuştu eğer dayanamıcam diyorsan kan testi yaptır bence. ama yinede gününü beklemek en iyisi..
arkadaşlar merhaba ben dün transfer yaptırdım 5.gün transferi ama dünden bu yana mide bulantım var onun öncesine kadar iyiydim neden olabilirki acaba
inşallah cnm bakalım hayırlısı olur inşallah..senin ağrıların nasıldı adet sancısı gibi şiddetlimiydi
ben negatif olursa sonuş kesinlikle 2. aşılamay geçmek istemiyorum.ocak ayında tüp bebek için başlıcaz.hastalanırsam ilk işim deli gibi temizlik yapmak.kadın bile çağırmıcam bu sefer :))))
canımmm kullanılan ilaçlardan olur takma kafana ahh bende neler olduyduuuarkadaşlar merhaba ben dün transfer yaptırdım 5.gün transferi ama dünden bu yana mide bulantım var onun öncesine kadar iyiydim neden olabilirki acaba
kislarrr cok kotuyum
bugun 10.gunum sabah hassas testlerden yaptim,regl doneminden 4.gun oncesini cikaran o testlerden
malasef kocaman bi negatif gordum
olsaydi kesin ikinci cizgi silikte olsa cikardi
cunki 2 tane 5.gun embriyosuydu
selam kızlar.bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün 14.günüm.ama 2 gündür inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum özellikle ayakta kalınca.dayanamadım günlük ped kullanıyorum belki adetim gelir diye.böyle ağrı olmaz heralde bu kesin adet ağrısı kanda baktırmayı bile düşünmüyorum artık..
ben negatif olursa sonuş kesinlikle 2. aşılamay geçmek istemiyorum.ocak ayında tüp bebek için başlıcaz.hastalanırsam ilk işim deli gibi temizlik yapmak.kadın bile çağırmıcam bu sefer :))))
canımmm kullanılan ilaçlardan olur takma kafana ahh bende neler olduyduuubu mereti 3 kere yaptım ahhaa hiç takma kafanaaa
şekerimmmm yapma böyle şeylerrrrringilteredeymişsiinnnn heeeee o zaman sana hem siizn oralardaaannn hemde mutlu sonlu bişi anlatayıummm geçen sene eşimin kız kardeşi ingilizz bir damat getirdi bizeee kendileri 1 temmuzda everdik şu an bebeleri 6 aylık jett bebekk onun görümcesindee yıllardır uraşıtyor.ilk tüp bebek tek transfer tutmadı.2. tüp bebek 2 transfer 3. gün hemdee orada kan testi yok biliyorum idrarda baktı önce çıkmadıı sonraysaa testi 3 gün sonra tekrarladı HAMİLEEE çıktıııııııı hemdee İKİZZZZZZZ yani ikiz bebek bile öyle erkenden çıkmadııı düşüüünnn salı-çarşamba testi tekrarla hayatımm inşallahhh aynını yaşarız e tabi iki tane oluurr mu olmas mı bilemeeeemmm Canım bol bol dua et benimde dualarım seninleee takipteyim seni hayırlı sağlıklı güzel haberler ver bize inşallahhhhhhhhh
derincim allah ne muradin varsa versin,su jet bebek lafina cok guldum
insallah dedigin gibi olur,karin agrim yokluyor bakalim aslinda adet gunum yarin,ben 29-30 gunde bi oluyorum..
burda yapsalar kan testi,yok insani catlatacaklarya rahat genis insanlar bunlar ya..))))
neyse :18::18::18: bekleyisteyim
dualar icinte ayrica tesk.ederim tatlim
canımmm kullanılan ilaçlardan olur takma kafana ahh bende neler olduyduuubu mereti 3 kere yaptım ahhaa hiç takma kafanaaa
şekerimmmm yapma böyle şeylerrrrringilteredeymişsiinnnn heeeee o zaman sana hem siizn oralardaaannn hemde mutlu sonlu bişi anlatayıummm geçen sene eşimin kız kardeşi ingilizz bir damat getirdi bizeee kendileri 1 temmuzda everdik şu an bebeleri 6 aylık jett bebekk onun görümcesindee yıllardır uraşıtyor.ilk tüp bebek tek transfer tutmadı.2. tüp bebek 2 transfer 3. gün hemdee orada kan testi yok biliyorum idrarda baktı önce çıkmadıı sonraysaa testi 3 gün sonra tekrarladı HAMİLEEE çıktıııııııı hemdee İKİZZZZZZZ yani ikiz bebek bile öyle erkenden çıkmadııı düşüüünnn salı-çarşamba testi tekrarla hayatımm inşallahhh aynını yaşarız e tabi iki tane oluurr mu olmas mı bilemeeeemmm Canım bol bol dua et benimde dualarım seninleee takipteyim seni hayırlı sağlıklı güzel haberler ver bize inşallahhhhhhhhh
derincim allah ne muradin varsa versin,su jet bebek lafina cok guldum
insallah dedigin gibi olur,karin agrim yokluyor bakalim aslinda adet gunum yarin,ben 29-30 gunde bi oluyorum..
burda yapsalar kan testi,yok insani catlatacaklarya rahat genis insanlar bunlar ya..))))
neyse :18::18::18: bekleyisteyim
dualar icinte ayrica tesk.ederim tatlim
canımsınn hiç takılmaaaabide adte günün aynı kalmaa biilir çünkü yumurtaları onlar çatlatıp topladıkları için acuk değişebiliyo beklemeli metanetle netice değişmiyor ne kadar üzüsekdee o yüzden beynen hazır olmalı herşeyi ama iyi düşünmekten ne zarar gelir kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?