- 3 Nisan 2022
- 21
- 6
- 6
- 29
- Konu Sahibi Cileklinutella
-
ben 5gun gecikince yapmiştim net iki cizgi çikmişti silikde olsa 5dakika icinde çikarsa gebelik var demektir test yap atarsin bakariz belkide vardirAdetim her zaman düzenlidir. Bu ay 4 gündür adetim gecikti. Bugün sol kasıklarımda batma yaşıyorum özellikle ayağa kalkıp otururken çok nadir de sağ tarafımda oluyor. Adet ağrısı gibi değil ama çok değişik tarif edemiyorum. Benim gibi yaşayanlar var mı kaç gün sonra test yapmam gerekiyor?
Akşam atayım buraya illa sabah olmak zorunda değil dimi sonuçta varsa illa çıkacakben 5gun gecikince yapmiştim net iki cizgi çikmişti silikde olsa 5dakika icinde çikarsa gebelik var demektir test yap atarsin bakariz belkide vardir
Varsa her türlü çıkarAkşam atayım buraya illa sabah olmak zorunda değil dimi sonuçta varsa illa çıkacak
Ilk idrar olunca kesin olma şansi daha çok diye sabah yapsan daha iyi olur akşama kadar yiyorsun falan diye sonuç deyişe bilir şuphe oluşuyor yani dogrumu diyilmi diye yinede sen bilirsin yapinca atarsinAkşam atayım buraya illa sabah olmak zorunda değil dimi sonuçta varsa illa çıkacak
evet benim de öyle sağ tarafımda pıt pıt bi batma vardı ani hareketlerde hapşururken falan oluyordu 12. haftaya kadar da ara ara oldu bide çok koku hassasiyeti vardı benim belirtim bi kaset test yapın varsa çıkar ama bence var :)Adetim her zaman düzenlidir. Bu ay 4 gündür adetim gecikti. Bugün sol kasıklarımda batma yaşıyorum özellikle ayağa kalkıp otururken çok nadir de sağ tarafımda oluyor. Adet ağrısı gibi değil ama çok değişik tarif edemiyorum. Benim gibi yaşayanlar var mı kaç gün sonra test yapmam gerekiyor?
Gecikme varsa test yapın mademAdetim her zaman düzenlidir. Bu ay 4 gündür adetim gecikti. Bugün sol kasıklarımda batma yaşıyorum özellikle ayağa kalkıp otururken çok nadir de sağ tarafımda oluyor. Adet ağrısı gibi değil ama çok değişik tarif edemiyorum. Benim gibi yaşayanlar var mı kaç gün sonra test yapmam gerekiyor?
Ay evet benimde o şekilde batmalarım oluyor akşam yapıcam bakalım :)evet benim de öyle sağ tarafımda pıt pıt bi batma vardı ani hareketlerde hapşururken falan oluyordu 12. haftaya kadar da ara ara oldu bide çok koku hassasiyeti vardı benim belirtim bi kaset test yapın varsa çıkar ama bence var :)
Çıkar ama daha silik çıkabilir ilk idrar denmesinin sebebi ilk idrar yoğun konsantre olduğu için gösterme ihtimali daha yüksek gün içinde içecek içtikçe idrar rengi de açılıyor derişikliği açılıyor o yüzden inşallah çıkar deneyin bence :)Akşam atayım buraya illa sabah olmak zorunda değil dimi sonuçta varsa illa çıkacak
Bendede sağ kasığım batıyor kramp giriyordu o şekilde farketmiştim gebeliğimiAy evet benimde o şekilde batmalarım oluyor akşam yapıcam bakalım :)
Yaaa peki adet gecikmesinden ne kadar süre sonra baktınızBendede sağ kasığım batıyor kramp giriyordu o şekilde farketmiştim gebeliğimi
Ben çok sabırsız bir insanım adetime 6 gün varken öğrendim sonra çok sorunlar yaşadım ama stresli oldu çünkü adet günü geçmeden doktorlar gebelik demiyor kimyasal olabilir boş gebelik olabilir vs vs herşeyi diyorlar birde ilk değerim 20 idi o yüzdende tam sevinememiştim şimdi 8. AyımızdayızYaaa peki adet gecikmesinden ne kadar süre sonra baktınız
Ya maşallah bende şuan herkesin yorumuna dayanamayıp akşam yapıcamBen çok sabırsız bir insanım adetime 6 gün varken öğrendim sonra çok sorunlar yaşadım ama stresli oldu çünkü adet günü geçmeden doktorlar gebelik demiyor kimyasal olabilir boş gebelik olabilir vs vs herşeyi diyorlar birde ilk değerim 20 idi o yüzdende tam sevinememiştim şimdi 8. Ayımızdayız
Canım ben de 2 3 gün kala sabah yapmıştım silik çizgi hemen kan verdim 34 dü değerim şu an 13 hafta 4 günlüğüz. Valla çok merak ettim yap hemen at buraya. Günün geçmiş saat fark etmez ki silik de olsa çıkar. Dediğin gibi aşırı kasıklarım batıyordu. Bu ay da olmadı diye ağlamıştım adet sanmıştımYa maşallah bende şuan herkesin yorumuna dayanamayıp akşam yapıcam
Canım ben de 2 3 gün kala sabah yapmıştım silik çizgi hemen kan verdim 34 dü değerim şu an 13 hafta 4 günlüğüz. Valla çok merak ettim yap hemen at buraya. Günün geçmiş saat fark etmez ki silik de olsa çıkar. Dediğin gibi aşırı kasıklarım batıyordu. Bu ay da olmadı diye ağlamıştım adet sanmıştım
Bende de aynı şekilde ama hala beklemedeyim test yapmadımO kaşık batması kramp gibi şeyler şuan bende de oluyor
Evet çoğumuz aynı şeyi yaşamışO kaşık batması kramp gibi şeyler şuan bende de oluyor
Test yaptınmı canımEvet çoğumuz aynı şeyi yaşamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?