- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
- Konu Sahibi Cileklinutella
-
Merhaba,Adetim her zaman düzenlidir. Bu ay 4 gündür adetim gecikti. Bugün sol kasıklarımda batma yaşıyorum özellikle ayağa kalkıp otururken çok nadir de sağ tarafımda oluyor. Adet ağrısı gibi değil ama çok değişik tarif edemiyorum. Benim gibi yaşayanlar var mı kaç gün sonra test yapmam gerekiyor?
İnşallah hamişsindir canım bende de değişik belirtiler var 3 4 gündür ama yumurtlamamı yoksa gebelikmi yoksa adetmi olacam diye düşünüp duruyorum benim regl düzensiz oyuzden bilemedim.. göğüslerim şiş ve hassaslasti ağrıyor kasik batması var arada hafif ağrı ama yoğun değil birde doluluk hissi bende de var özellikle sağ kasığımda ama keşke gebelik olsa...Bende de var. Pit pit bise igne gibi batip cikiyor gibi 2-3 sn suruyor.dakikada 2 3 kez bazen..
Yere egilince falan orda bi doluluk hissi:) kasik agrim vardi son 3 gundur regl gibi..o bitti simdi batma seklinde devam...testlerde son 3 gundur silik cizgi gordum.kan verdim sabah sonuc bekliyorum.
Canim bu test okadar yanıltıcı ki benim bildiğin belirgin çizgi çıkarmıştı ilk 5 dk ama kan verdim negatifti bunu birkaç defa yaşayınca bu testi bıraktım düz kaset test alıyorum artık inşallah gebesindir ama bu teste güven olmaz çizgi de goremedm ama
Bikac farkli test yapmak gerekiyor bence.ben bi dolu baska markadan yaptim garanti olsun diye meselaCanim bu test okadar yanıltıcı ki benim bildiğin belirgin çizgi çıkarmıştı ilk 5 dk ama kan verdim negatifti bunu birkaç defa yaşayınca bu testi bıraktım düz kaset test alıyorum artık inşallah gebesindir ama bu teste güven olmaz çizgi de goremedm ama
Beta 75 cikti.3 haftalik. Hamileyim:)İnşallah hamişsindir canım bende de değişik belirtiler var 3 4 gündür ama yumurtlamamı yoksa gebelikmi yoksa adetmi olacam diye düşünüp duruyorum benim regl düzensiz oyuzden bilemedim.. göğüslerim şiş ve hassaslasti ağrıyor kasik batması var arada hafif ağrı ama yoğun değil birde doluluk hissi bende de var özellikle sağ kasığımda ama keşke gebelik olsa...
ayy bunu okuyunca kendimmişim gibi sevindim allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğinizle. ben de bu ay ilk defa ovu takibi yaptım iki gün önce çat günümdü. o günden beri göğüs hassasiyetim ve alt karın bölgemde, bikini bölgesinin hemen üstünde ip çekilmesi gibi çok saçma değişik bir his oluyor. bir de sanki idrar kesem doluymuş ağırlık yapıyormuş gibi. bunlar belirti olabilir mi sizce ve bu kadar erken belirti yaşanabilir mi daha adetime 12 gün var.Beta 75 cikti.3 haftalik. Hamileyim:)
2 gun icinde hissettiginiz rahme inisidir yumurtanin.ben 9 unda yumurtladim.sonra 12 sinde doktora gittim hani hamilelik oncesinde kist falan bise varmi baksin diye.orda vajinal falanda bakti yumurtamin solda oldugunu gorduk.ama hamileleik ile ilgili hocbir emarem yoktu.orda da doktor hicbirsey gormedi.gorse soylerdiayy bunu okuyunca kendimmişim gibi sevindim allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğinizle. ben de bu ay ilk defa ovu takibi yaptım iki gün önce çat günümdü. o günden beri göğüs hassasiyetim ve alt karın bölgemde, bikini bölgesinin hemen üstünde ip çekilmesi gibi çok saçma değişik bir his oluyor. bir de sanki idrar kesem doluymuş ağırlık yapıyormuş gibi. bunlar belirti olabilir mi sizce ve bu kadar erken belirti yaşanabilir mi daha adetime 12 gün var.
yumurtam çatlayalı 2 gün oldu ama. rahme bu sürede çoktan inmiş olması gerekmiyor muydu? ben 20'sinde doktora gittim; sol tarafta 20 cm e yakın yumurtan var dedi, bir gün sonra yumurta çatladı an ve an takip ettim ovu testiyle. ama şu belirtiler hiç geçmiyor. daha önceden de yumurtluyordum ama hiç böyle belirtiler olmamıştı o yüzden anlam veremiyorum..2 gun icinde hissettiginiz rahme inisidir yumurtanin.ben 9 unda yumurtladim.sonra 12 sinde doktora gittim hani hamilelik oncesinde kist falan bise varmi baksin diye.orda vajinal falanda bakti yumurtamin solda oldugunu gorduk.ama hamileleik ile ilgili hocbir emarem yoktu.orda da doktor hicbirsey gormedi.gorse soylerdisiz bir hafta kdr bekleyin.bir hafta sonra erken gebelik testi yapin.coook ince silik cizgi cikiyor sayet tuttu ise(prodoctor kullandim ben)
İnsallah oyledir kuzum.ben ilk belirtileri ovulasyonda pikten sonraki 8.gun aldim.ama herkesin cok farkli birbirinden.yumurtlamasini bile hissedebilen kadinlar var.neden olmasin:) dollenmeyi de hissedebilirsin.yumurtam çatlayalı 2 gün oldu ama. rahme bu sürede çoktan inmiş olması gerekmiyor muydu? ben 20'sinde doktora gittim; sol tarafta 20 cm e yakın yumurtan var dedi, bir gün sonra yumurta çatladı an ve an takip ettim ovu testiyle. ama şu belirtiler hiç geçmiyor. daha önceden de yumurtluyordum ama hiç böyle belirtiler olmamıştı o yüzden anlam veremiyorum..
evet ama gerçekten bu ay ilk kez böyle hissettim ben de çok şaşkınım. belki de gerçekten tutacağı için böyle belirtiler oluyordur kim bilir, hayırlısı olsun <3İnsallah oyledir kuzum.ben ilk belirtileri ovulasyonda pikten sonraki 8.gun aldim.ama herkesin cok farkli birbirinden.yumurtlamasini bile hissedebilen kadinlar var.neden olmasin:) dollenmeyi de hissedebilirsin.
Canım yumurtlamanın kaçıncı günü pozitif çıktıBide unutmusum.yazmayi yorgunluk ve uyku halii..7.gun ve sonrasi cikan belirtisi.bir an geliyor hicbirsey yapacak mecalim olmuyor.sonra bi enerji geliyor.sonra hoop yikiliyorum koltuga tekrar..sporda esniyordum o derecesanki saatlerce yurumusum gibi
Gözle görülüyordu ya da ben görmek istedimCanim bu test okadar yanıltıcı ki benim bildiğin belirgin çizgi çıkarmıştı ilk 5 dk ama kan verdim negatifti bunu birkaç defa yaşayınca bu testi bıraktım düz kaset test alıyorum artık inşallah gebesindir ama bu teste güven olmaz çizgi de goremedm ama
Test yaptınız mı acaba sonuç nedirAkşam atayım buraya illa sabah olmak zorunda değil dimi sonuçta varsa illa çıkacak
11.gun canim( erken gebelik testinde silik seklindeydi) fotosu asagida.uzerinde 1 yazan..Canım yumurtlamanın kaçıncı günü pozitif çıktı
Aynen öyle cajim hayırlı olsun tek bir testte güven olmaz hatta sizinkide kasette daha belirginBikac farkli test yapmak gerekiyor bence.ben bi dolu baska markadan yaptim garanti olsun diye meselaasagidaki gibi delilik ama napayim
Darisi başımıza hayırlı olsun11.gun canim( erken gebelik testinde silik seklindeydi) fotosu asagida.uzerinde 1 yazan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?