Senndemi ole cnm ya benim de yok anlamdm goguslerim agrmyr sismedi bile kask agrm yok anlamdm nye bole oldu ya ama ben idrr testi yapmadm ihtimal vermdgmden cnm adet gnu test tekrr yap ins hamilesindr cnmBende merak ediyorum canim bunu adetime 4 gün var belirtim yok karnim bile agrimio testtede cikmio bilen varsa eger ..
Benimde karn guruldamam var ama oda karnimi ac brakmmdan ya: D cok ackyrm ALLAH tan cok kilo almyrm kilom iyi: D ilk defa cnm hamile olcgmi sanmyrm bilymsn gecen ay cok umitlendm dedim hamileym gecki ve oldm artk pek sanmyrm ben ya benimde 8 ay oldu ins hamilesndr cnmCanim hicbiryerim ne agrio ne şiş ama ben hep karin guruldamasindan anlarim adet olacagimi vardi suan oda yok ama inss olmam 1 senedir bekliorum ne esimde ne bende sorun yok sukur
Sennkide tam tersi olmus cnm ya bizde tam tersi onlari yasadgmzda hamile kalmyrz ilk defa bole oldu aynn hayrlisi vnm sennde hayrlisi olsun bebisin:) darısı bizlerm basna:)Ben adet öncesi hic belirti yasamam ama bu ay ilk kez bel agrisi gogus hassasiyeti ve sah kasikta hafif batma hissettim ve oyle suphelendim :) Suphelerim de dogru ciktiAma kimisinde hicbir belirti olmuyor,hakkinizda hayirlisi insalah hayirli bir sekilde bebeginize kavusursunuz
benim de regl 11 nisan canım ama ben dayanamayıp dün erken gebelik testi yaptım negatifBen adet öncesi hatta 10 gün oncesinden agri hissederim valla 11 nisan bakalim adet gunum insallh vardir ama 1 senedir bekliorum bazi diorumki simdiye kdr olurdu
Cnm yumurtlama gununu ne olarak hesapladinbenim de regl 11 nisan canım ama ben dayanamayıp dün erken gebelik testi yaptım negatifadet olcam sanrım kasıklarım da arada bir sızı oluyor belim ağrıyor namaz kılarken çok zorluyo özellikle göğüslerim de şişti iyice büyük ihtimal olcam
28 i canım ama ben eğitimdeydim o günü değerlendiremedik malesefCnm yumurtlama gununu ne olarak hesapladin
Ya günümü tutturamiyoruz cokmu istiyoruz anlamadim hayirlisi insallah28 i canım ama ben eğitimdeydim o günü değerlendiremedik malesef
bnde anlamadım canım ben 3,5 yıldır evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kaldım ama farkedemedim geç anladım taşınma işimiz vardı tabi ağır iş yaptım öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım sonra da tekrar düşünmedik uzun süre 4 aydır deniyoruz ama olmuyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama sanrım kafaya çok takıyoruz ama takmamak da elde değil canım ya allah yardımcımız olsun inş müjdeli haberler verelim birbirimizeYa günümü tutturamiyoruz cokmu istiyoruz anlamadim hayirlisi insallah
Insallah henuz hic kalamadim benbnde anlamadım canım ben 3,5 yıldır evliyim evliliğimin ilk ayında hamile kaldım ama farkedemedim geç anladım taşınma işimiz vardı tabi ağır iş yaptım öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım sonra da tekrar düşünmedik uzun süre 4 aydır deniyoruz ama olmuyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama sanrım kafaya çok takıyoruz ama takmamak da elde değil canım ya allah yardımcımız olsun inş müjdeli haberler verelim birbirimize
Benimde yok cnm goguslerm agrmyr karnmda ins benimde ckar snn gbi ama bu ay yumrtlamayi kacrdm nasl olursa olur sastm yaniBenn :) hic belirtim olmadi hala daha belrtim yok canim sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?