- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 36
bi vakti var canım demek ki üzülme hiç ben sana diyorum ama kendime derman olamıyorum allahım hakkımızda hayırlısını versin bu gününü tutturma işi de bana çok sacma geliyo ya ne bilim dedim ya ilk aylarda hamile kaldım ki o zamanlar da sanmam yani gününü tutturduğumu olacağı varsa olur galiba :)Insallah henuz hic kalamadim ben
Benimde canm normlde agrr o zmn hep adet oldum anlcn bu ay bole oldu ama yumrtlamayi kacrdm anlamadm yani ama adet olurim dyrm halen brn cnm yaBen yaşamadım belirti.Şöyle zaten sürekli wc ye giderim.Normal sandım.Gecikti düzenim olmadığı için onu da yadırgamadım.Stres yaptığım zamanlarda 1 ay geciktiği olurdu.Karnım regl olacak gibi hafif ağrıdı bikaç gün.Böyle böyle 10 günü bulmuşum.Eşimin ısrarıyla test yaptım.Pozitif çıktı.
Hayırlı zamanda bebek haberlerinizi alırsınız inşallah
Cnm adet gunun ne zaman seninBenimde canm normlde agrr o zmn hep adet oldum anlcn bu ay bole oldu ama yumrtlamayi kacrdm anlamadm yani ama adet olurim dyrm halen brn cnm ya
Ben ovulasyn testi kullanmistim cnim. Ymurtlama gununu kacirdik 2gun snra olmstu tutmusBenimde yok cnm goguslerm agrmyr karnmda ins benimde ckar snn gbi ama bu ay yumrtlamayi kacrdm nasl olursa olur sastm yani
Bugun cnm ama bazen 29 dada oluyrm yani cnmCnm adet gunun ne zaman senin
Demekki cift cizgi cikinca o gün catlamayabilir...Ben ovulasyn testi kullanmistim cnim. Ymurtlama gununu kacirdik 2gun snra olmstu tutmus
Bende adet takvimiyle yapyrm cnm o gunu kaxrdm ama ondn snra tekrr olduk bakalm cnm brsy sorcm sennde akinti oluyrmuydi sari akintinBen ovulasyn testi kullanmistim cnim. Ymurtlama gununu kacirdik 2gun snra olmstu tutmus
Test yapmadin demiBugun cnm ama bazen 29 dada oluyrm yani cnm
Yok yapmadm cunku sanmyrdm ondn olmaz dye ama hic kasklrm agrmyr gogslerm agramynca soriyim dedim sizlere:) ilk defa oldu bolede ondnTest yapmadin demi
Varmi testin evdeYok yapmadm cunku sanmyrdm ondn olmaz dye ama hic kasklrm agrmyr gogslerm agramynca soriyim dedim sizlere:) ilk defa oldu bolede ondn
Yok cnm bu sefer adetim bir hafta gecmeden test yapmcm ben hava degisiklgndende belki olmuyrmdr yani snra yne olurum belki cnm sende cok takma strese girme ben gecen ay grdm adetm bos yere gecijti snra oldum hic takma strese girme bekle cnm senVarmi testin evde
Cnm ben olsa testte cikardi die dusunuorum ondan hazirladim kendimide bu ay agrim olmayinca sasirdimYok cnm bu sefer adetim bir hafta gecmeden test yapmcm ben hava degisiklgndende belki olmuyrmdr yani snra yne olurum belki cnm sende cok takma strese girme ben gecen ay grdm adetm bos yere gecijti snra oldum hic takma strese girme bekle cnm sen
Canım inşallah hamilesindir...herşey gönlünce olsun.ben adetime üç gün kala ogrenmistim yumurtlama günlerini de takip etmemiştik..emin ol öyle daha güzel oluyor.melegim beni fazla bekletmedi.herkeste belirti çok farklı tatlım.kimi hiçbirsey hissetmeden kalıyor.kimi adet belirtilerinin aynısı oluyor.bende de öyle oldu.ama hamilelik belirtileri adet geçtikten yaklaşık iki hafta sonra başlıyor emin ol canım.bende farklı olarak şöyle birşey oldu.adetime üç gün kala şiddetli bir karın ağrısıyla uyanmıştım sabah 6 da..ve 20 dk sürmüştü...onun dışında herşey normal di...sivilcem bile çıkmıştı düşün....meleğin seni fazla bekletmez umarım...Arkadaslar merhaba28-29 arası adet olurum ben takvimden hesapladgma gore hep ole oluyor tek gecen ay tek 3 gun gecikmisti adetim. Arkdaslar goguslerim normlde agrirdi adet gunune yakin agrimiyor goguslerim kask agrm yok istahm ack yani anlamadm dahada adet olmadm ve arkadaslr solemeye utanyrm ama nirmlde yumurtlama gunleri akintim olurdu ama benim akintim var bole sümüksü aknti bole lastik gbi arkdslar bole durum yasayan var mı! Ackcasi bu ay sanmyrm hamile oldgmu yumurtlama zamanlarni kacrdk ama anlamdm adet gunleri goguslerim hep siserdi simdi sismedi anlamdm ya
Canm meryem suresini duydunmu meryem anamızın duası onu okuyupta hamile kalan cok olmus bende bu ay okudum bakalm ins dualarım kabul olur sende olursan cnm eger meryem suresini oku internttn bak cogu kisi ole kalms hamileCnm ben olsa testte cikardi die dusunuorum ondan hazirladim kendimide bu ay agrim olmayinca sasirdim
ztn cift czgi olunca catlamio cnim 24 36saat snra catliyo ymurta. Spermleri bekliyo tupte :)Demekki cift cizgi cikinca o gün catlamayabilir...
O takvim ynlis gsteriyo cnim. Evet hamile kalinca sari akintim oldu hepBende adet takvimiyle yapyrm cnm o gunu kaxrdm ama ondn snra tekrr olduk bakalm cnm brsy sorcm sennde akinti oluyrmuydi sari akintin
Nsl yanlis cnm bende takvkmden takip ediorumztn cift czgi olunca catlamio cnim 24 36saat snra catliyo ymurta. Spermleri bekliyo tupte :)
O takvim ynlis gsteriyo cnim. Evet hamile kalinca sari akintim oldu hep
Canm ben normlde bu ay olcgmi sanmyrdum kacrdıgmdan ama kasklarm goguslerim ilk defa sismedi agrmyrlar adet gunumdu bgn ama olmadm bilmyrm ins cnm ya artk pek sanmyrm kac aydr denyrm olmuyor bence negatiftr yne:)Canım inşallah hamilesindir...herşey gönlünce olsun.ben adetime üç gün kala ogrenmistim yumurtlama günlerini de takip etmemiştik..emin ol öyle daha güzel oluyor.melegim beni fazla bekletmedi.herkeste belirti çok farklı tatlım.kimi hiçbirsey hissetmeden kalıyor.kimi adet belirtilerinin aynısı oluyor.bende de öyle oldu.ama hamilelik belirtileri adet geçtikten yaklaşık iki hafta sonra başlıyor emin ol canım.bende farklı olarak şöyle birşey oldu.adetime üç gün kala şiddetli bir karın ağrısıyla uyanmıştım sabah 6 da..ve 20 dk sürmüştü...onun dışında herşey normal di...sivilcem bile çıkmıştı düşün....meleğin seni fazla bekletmez umarım...
Bende dogru gosteryr dye ona gore not edyrdum ama ovu. en iyisi galiba cnm:)) ciddimisin ya benimde sari akintim var ya normlde olmazdi adet gnu kuri gecerdi bu ay bole lastik gbi akintm sümuksu gbi aknti vardi cnm yaztn cift czgi olunca catlamio cnim 24 36saat snra catliyo ymurta. Spermleri bekliyo tupte :)
O takvim ynlis gsteriyo cnim. Evet hamile kalinca sari akintim oldu hep
Canm tebrikler ben gordum hamilesin bence ckms kan vermeye gttin mi silikte olsa ckms:)) hayrlisi olsnEki Görüntüle 1978821 Eki Görüntüle 1978821 Kızlar benimde batıma 3 gün var aşırı bir gaz var bir kaç gündür birse bugün kasıklarımda doluluk hissi adet öncesi böle olurum bugün test yaptım böle çıktı emin değilim inşallah vardır hepimizin kkuzucukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?