- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 36
canım dr a sordun mu niye adet olmadım hala diye sen canını sıkma canını bi zamanı var demek ki bizim için de kuzum üüzlme hiç hem arkadaşların dediği gibi geç döllenmedir belki biraz daha bekle ona göre dr a gidersinKzlar 0.10 ckti ya degerm nasl morlm bozldu bilemzsnz halen adette olmadm off @Glsmmc @ceylin-46 B baharibekler @mik
Canm hic sormadm morlm bozldu 0.10 gornce cktm eve geldm cnm beklcm olmazsm bir haftaya tekrr gtcm hastaneye o zmna kadr ckmazsa artk adet sokturucu icerm cnm napim: ((canım dr a sordun mu niye adet olmadım hala diye sen canını sıkma canını bi zamanı var demek ki bizim için de kuzum üüzlme hiç hem arkadaşların dediği gibi geç döllenmedir belki biraz daha bekle ona göre dr a gidersin
Sıkma canını kuzum önümüzdeki ay olur inşCanm hic sormadm morlm bozldu 0.10 gornce cktm eve geldm cnm beklcm olmazsm bir haftaya tekrr gtcm hastaneye o zmna kadr ckmazsa artk adet sokturucu icerm cnm napim: ((
Aynn cnm kısmet eger hamile deglsm oluyim adet gercektn beklemek istemyrm: ((Sıkma canını kuzum önümüzdeki ay olur inş
Bak hissediyrm biz senle aynı ay hamile kalcaz :)Aynn cnm kısmet eger hamile deglsm oluyim adet gercektn beklemek istemyrm: ((
İns cnm ya:) artk aralk anneside olamcm herlde ocak annesi oluruz kiz ins:)) varya dogsun onu kucqgma alym kokunu icime ckmek bian bile bebegmi brakmcm oyy icim gitti tine gozume geldi kucagmda kokusunu icince cekmm: (oyy oyyBak hissediyrm biz senle aynı ay hamile kalcaz :)
Adetim 5 gün gecikti. Adet sancısı, şişkinlik vs de olmadı. Bu defa geliyo galiba bebek dedim ama pattt bi baktım adet olmuşum hem de çok yoğun çok ağrılı ve çok uzun sürdü (9 gün)Bende merak ediyorum canim bunu adetime 4 gün var belirtim yok karnim bile agrimio testtede cikmio bilen varsa eger ..
Canm bir hastaneye gtsene senn normlde adetin9 gun mu suriyr cnmAdetim 5 gün gecikti. Adet sancısı, şişkinlik vs de olmadı. Bu defa geliyo galiba bebek dedim ama pattt bi baktım adet olmuşum hem de çok yoğun çok ağrılı ve çok uzun sürdü (9 gün)
7 sürüyordu. Ama ilk iki gün ağrılı, ilk üç gün yoğun oluyordu sonra azala azala bitiyordu. İki aydır. İlk 5 gün yoğun akıyor. Son dört günde azalıyor ama. 1000 kere abdest alıyorum. Hatta bitti diye birliktelik yaşıyoruz. Ertesi gün yine bakıyorum gelmişCanm bir hastaneye gtsene senn normlde adetin9 gun mu suriyr cnm
Ocak annesi oluruz aralık olup da bir yaş kaybı olmaz cocuğumuzun :) hayali bile güZel nasip olur inş bizedeİns cnm ya:) artk aralk anneside olamcm herlde ocak annesi oluruz kiz ins:)) varya dogsun onu kucqgma alym kokunu icime ckmek bian bile bebegmi brakmcm oyy icim gitti tine gozume geldi kucagmda kokusunu icince cekmm: (oyy oyy
Ben hicbir hamileliğimde fiziksel bir belirti görmedimArkadaslar merhaba28-29 arası adet olurum ben takvimden hesapladgma gore hep ole oluyor tek gecen ay tek 3 gun gecikmisti adetim. Arkdaslar goguslerim normlde agrirdi adet gunune yakin agrimiyor goguslerim kask agrm yok istahm ack yani anlamadm dahada adet olmadm ve arkadaslr solemeye utanyrm ama nirmlde yumurtlama gunleri akintim olurdu ama benim akintim var bole sümüksü aknti bole lastik gbi arkdslar bole durum yasayan var mı! Ackcasi bu ay sanmyrm hamile oldgmu yumurtlama zamanlarni kacrdk ama anlamdm adet gunleri goguslerim hep siserdi simdi sismedi anlamdm ya
Canm peki sennde mi gec ckti kandaBen hicbir hamileliğimde fiziksel bir belirti görmedim
Valla hic hamileymisim gibi halim yok tatlim sanirim bende degilim o yuzde bende pek dusunmuyorum hatta yeni aya plan yapiyorum o kadar umutsuzum yani :)Canm bende ole yapyrm umursamyrm tek dedigim herseyin hayrlisi olmasada rabbim bildigi vardr ins olmazsn sen cnn ya
Gelsin yeni yil bebisleri :)İns cnm ya:) artk aralk anneside olamcm herlde ocak annesi oluruz kiz ins:)) varya dogsun onu kucqgma alym kokunu icime ckmek bian bile bebegmi brakmcm oyy icim gitti tine gozume geldi kucagmda kokusunu icince cekmm: (oyy oyy
Ksmet rabbim buyuk beklyelm cnmValla hic hamileymisim gibi halim yok tatlim sanirim bende degilim o yuzde bende pek dusunmuyorum hatta yeni aya plan yapiyorum o kadar umutsuzum yani :)
Ben varımArkadaslar merhaba28-29 arası adet olurum ben takvimden hesapladgma gore hep ole oluyor tek gecen ay tek 3 gun gecikmisti adetim. Arkdaslar goguslerim normlde agrirdi adet gunune yakin agrimiyor goguslerim kask agrm yok istahm ack yani anlamadm dahada adet olmadm ve arkadaslr solemeye utanyrm ama nirmlde yumurtlama gunleri akintim olurdu ama benim akintim var bole sümüksü aknti bole lastik gbi arkdslar bole durum yasayan var mı! Ackcasi bu ay sanmyrm hamile oldgmu yumurtlama zamanlarni kacrdk ama anlamdm adet gunleri goguslerim hep siserdi simdi sismedi anlamdm ya
Hamilemiydın. Baya geçmiş ama belki görürsün bendede hiç belirti yokta adet belirtisi yokKsmet rabbim buyuk beklyelm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?