Bu lastik gibi akıntı bende de varBende dogru gosteryr dye ona gore not edyrdum ama ovu. en iyisi galiba cnm:)) ciddimisin ya benimde sari akintim var ya normlde olmazdi adet gnu kuri gecerdi bu ay bole lastik gbi akintm sümuksu gbi aknti vardi cnm ya
Benmde kuru gcerdi akntidan suphelenp test yapmistm cnim. Insallah vardir. Benm adetlerm duzensiz oldgu icin takvimim uygulamasi yanls gosterdi snnki duzenlyse dogrudur belkiBende dogru gosteryr dye ona gore not edyrdum ama ovu. en iyisi galiba cnm:)) ciddimisin ya benimde sari akintim var ya normlde olmazdi adet gnu kuri gecerdi bu ay bole lastik gbi akintm sümuksu gbi aknti vardi cnm ya
Suan araftayım İnanın.. veremedim öğlen arasın denk geldim okuldayım henüz çıkınca giderim inşallahCanm tebrikler ben gordum hamilesin bence ckms kan vermeye gttin mi silikte olsa ckms:)) hayrlisi olsn
Benimde duzensiz cnm ya ondan takvime gore bakyrm smdi icime suphe dustu cnm ya sen bole dyinceBenmde kuru gcerdi akntidan suphelenp test yapmistm cnim. Insallah vardir. Benm adetlerm duzensiz oldgu icin takvimim uygulamasi yanls gosterdi snnki duzenlyse dogrudur belki
Senndemi ole cnm ya benimde ole senn testte ckms kan vermeye ne zmn gtcksnB
Bu lastik gibi akıntı bende de var
İns cnm iyi sonc alrsn ya kan degern yuksek ckar ins:)Suan araftayım İnanın.. veremedim öğlen arasın denk geldim okuldayım henüz çıkınca giderim inşallah
Benimde canm normlde agrr o zmn hep adet oldum anlcn bu ay bole oldu ama yumrtlamayi kacrdm anlamadm yani ama adet olurim dyrm halen brn cnm ya
Evet ben onu okadar cok yasadm ki 8 aydr artk nötr yani hissetmyrm sanmyrm cnm hayal kirkklgi yasamk istemyrm o yuzdn sanmyrm olcgmi yaniCanm sen ikisine de hazırla kendini ama inşallah sürpriz olur sana.Olumluyu bekleyip üzülmek çok zor
Hatrlamazmym cnm ya seni:) sanmyrm cnm ya olcgmi pek o yuzdn umitlenmyrm sen naptn sendn durumlar ne cnm@busraangell canim inşallah hamilesindir konusuyoduk arada hatirladin mi benii
7 gün kaldi bata kuzum benim de bekliyorum işte :) ama bak belli olmaz bebiş vardır belkideee test yapsana canim yarin sabahHatrlamazmym cnm ya seni:) sanmyrm cnm ya olcgmi pek o yuzdn umitlenmyrm sen naptn sendn durumlar ne cnm
Yok yapmm kuzum ben ya gecen ay gecti 3 gun heveslendm olmadi artk bir hafta gecmedn yapmcm cnm kesin anlcn cokta ben heveslenmyrm biliysn daha once hep olcz umitlendk hayal kiriklgi yasadk artk nötr oldum:)) kiz negatf sonc almktan: D daha 1 hafta var ins olmazsn cnm goguslern agryrmu cnm senn?7 gün kaldi bata kuzum benim de bekliyorum işte :) ama bak belli olmaz bebiş vardır belkideee test yapsana canim yarin sabah
Herlde adet belirtisi yasayrk ogrenn var yasamadn ogrenen yok galibs:)Adet belirtisi ile bire bir aynı yasadim
Sende haklısın kuzum. Göğüslerim agrimiyo normalde 1 hafta önce baslardi ama sadece kasik ve bel agrim var biraz adet agrisi gibiYok yapmm kuzum ben ya gecen ay gecti 3 gun heveslendm olmadi artk bir hafta gecmedn yapmcm cnm kesin anlcn cokta ben heveslenmyrm biliysn daha once hep olcz umitlendk hayal kiriklgi yasadk artk nötr oldum:)) kiz negatf sonc almktan: D daha 1 hafta var ins olmazsn cnm goguslern agryrmu cnm senn?
Bence de salla hiç umrunda olmasın öyle olunca zaten geliyor bebişlerCanm ben normlde bu ay olcgmi sanmyrdum kacrdıgmdan ama kasklarm goguslerim ilk defa sismedi agrmyrlar adet gunumdu bgn ama olmadm bilmyrm ins cnm ya artk pek sanmyrm kac aydr denyrm olmuyor bence negatiftr yne:)
Hadi hayrlisi cnm belkide bebisin yapyrdur ins hsmissindr:) bende o da yok hicbiri yok kesin adet olcm kirmizlsr gel benk daha fazla umitlendrme: DSende haklısın kuzum. Göğüslerim agrimiyo normalde 1 hafta önce baslardi ama sadece kasik ve bel agrim var biraz adet agrisi gibi
Yok cnm bu ay takmadm ztn yumrtlama gecincede pek dusunmedm olurum kirmizi gelr ya eminim: D sen suan hamilemisn cnmBence de salla hiç umrunda olmasın öyle olunca zaten geliyor bebişler
İnşallah canım sende hamişsindir belkide hiç ummadigin zaman da olur belli olmazHadi hayrlisi cnm belkide bebisin yapyrdur ins hsmissindr:) bende o da yok hicbiri yok kesin adet olcm kirmizlsr gel benk daha fazla umitlendrme: D
Sorma ya var cnm bole lastk gbi gelyr norml gelyr iki gun once bianda geldi aknti dedim kan geldi o derece kostum akintyms :) sennde var mi cnm benim yumrtlamadan snra hic bitmedi yani akntimİnşallah canım sende hamişsindir belkide hiç ummadigin zaman da olur belli olmazakıntın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?