Hamilelik belirtisi yaşamadan hamileliğini öğrenen varmı?

B
Bende dogru gosteryr dye ona gore not edyrdum ama ovu. en iyisi galiba cnm:)) ciddimisin ya benimde sari akintim var ya normlde olmazdi adet gnu kuri gecerdi bu ay bole lastik gbi akintm sümuksu gbi aknti vardi cnm ya
Bu lastik gibi akıntı bende de var

Bende dogru gosteryr dye ona gore not edyrdum ama ovu. en iyisi galiba cnm:)) ciddimisin ya benimde sari akintim var ya normlde olmazdi adet gnu kuri gecerdi bu ay bole lastik gbi akintm sümuksu gbi aknti vardi cnm ya
Benmde kuru gcerdi akntidan suphelenp test yapmistm cnim. Insallah vardir. Benm adetlerm duzensiz oldgu icin takvimim uygulamasi yanls gosterdi snnki duzenlyse dogrudur belki

Benmde kuru gcerdi akntidan suphelenp test yapmistm cnim. Insallah vardir. Benm adetlerm duzensiz oldgu icin takvimim uygulamasi yanls gosterdi snnki duzenlyse dogrudur belki
Benimde duzensiz cnm ya ondan takvime gore bakyrm smdi icime suphe dustu cnm ya sen bole dyince
B

Bu lastik gibi akıntı bende de var
Senndemi ole cnm ya benimde ole senn testte ckms kan vermeye ne zmn gtcksn

Benimde canm normlde agrr o zmn hep adet oldum anlcn bu ay bole oldu ama yumrtlamayi kacrdm anlamadm yani ama adet olurim dyrm halen brn cnm ya

Canm sen ikisine de hazırla kendini ama inşallah sürpriz olur sana.Olumluyu bekleyip üzülmek çok zor

Canm sen ikisine de hazırla kendini ama inşallah sürpriz olur sana.Olumluyu bekleyip üzülmek çok zor
Evet ben onu okadar cok yasadm ki 8 aydr artk nötr yani hissetmyrm sanmyrm cnm hayal kirkklgi yasamk istemyrm o yuzdn sanmyrm olcgmi yani

7 gün kaldi bata kuzum benim de bekliyorum işte :) ama bak belli olmaz bebiş vardır belkideee test yapsana canim yarin sabah
Yok yapmm kuzum ben ya gecen ay gecti 3 gun heveslendm olmadi artk bir hafta gecmedn yapmcm cnm kesin anlcn cokta ben heveslenmyrm biliysn daha once hep olcz umitlendk hayal kiriklgi yasadk artk nötr oldum:)) kiz negatf sonc almktan: D daha 1 hafta var ins olmazsn cnm goguslern agryrmu cnm senn?

Sende haklısın kuzum. Göğüslerim agrimiyo normalde 1 hafta önce baslardi ama sadece kasik ve bel agrim var biraz adet agrisi gibi

Canm ben normlde bu ay olcgmi sanmyrdum kacrdıgmdan ama kasklarm goguslerim ilk defa sismedi agrmyrlar adet gunumdu bgn ama olmadm bilmyrm ins cnm ya artk pek sanmyrm kac aydr denyrm olmuyor bence negatiftr yne:)
Bence de salla hiç umrunda olmasın öyle olunca zaten geliyor bebişler

Sende haklısın kuzum. Göğüslerim agrimiyo normalde 1 hafta önce baslardi ama sadece kasik ve bel agrim var biraz adet agrisi gibi
Hadi hayrlisi cnm belkide bebisin yapyrdur ins hsmissindr:) bende o da yok hicbiri yok kesin adet olcm kirmizlsr gel benk daha fazla umitlendrme: D

Bence de salla hiç umrunda olmasın öyle olunca zaten geliyor bebişler
Yok cnm bu ay takmadm ztn yumrtlama gecincede pek dusunmedm olurum kirmizi gelr ya eminim: D sen suan hamilemisn cnm

Hadi hayrlisi cnm belkide bebisin yapyrdur ins hsmissindr:) bende o da yok hicbiri yok kesin adet olcm kirmizlsr gel benk daha fazla umitlendrme: D
İnşallah canım sende hamişsindir belkide hiç ummadigin zaman da olur belli olmaz akıntın varmı

İNŞALLah canım benim Rabb'im hepimize nasip etsin şimdide erken gebelik testi yaptım dayanamadım baksana var mı ben gördüm gibi ama emin olamıyorum o kadar baktım ki teste

İnşallah canım sende hamişsindir belkide hiç ummadigin zaman da olur belli olmaz akıntın varmı
Sorma ya var cnm bole lastk gbi gelyr norml gelyr iki gun once bianda geldi aknti dedim kan geldi o derece kostum akintyms :) sennde var mi cnm benim yumrtlamadan snra hic bitmedi yani akntim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…