Aksam bakcm cnm bende bu şanszlk oldgu surece sonc ckmazOofff çok heyecanlısen ara ara bak hep siteye..
Sinav sonucu bekler gibiAksam bakcm cnm bende bu şanszlk oldgu surece sonc ckmaz
Ayn cnm sen hamilemisin?Sinav sonucu bekler gibineyse guzel haber olsunda varsin.geç çıksın napalm
Maalesef kuzumAyn cnm sen hamilemisin?
Canm belki olmazsn iyi dusun benimde hicbryerm gigslerm agrmyrdu adet olcm dye beklyrm bak ol.madm 4.gun oldu cnm ya:)) ummuyrdm herkesin farklidir bekle gecer ins sende hamissndr cnm:)Maalesef kuzumbugun yada yarin kirmizilari bekliyorum basladi karin agrim..
Kzlar bakcm aksama dogru ins 0.100 gormem negtf sonc cok korkyrm ackcasi sagolun kizlar:))
Erken yapmssn baya cnm adetn gecmedn birsy solemk mumkun degl adete yskin idrr testi yao bencekizlar meraba bi soru sorabilir miyim acaba Ben adetimden 11 gun once kan testi yaptirdim negatif cikti sizce erken mi yaptirdim belirti olarak sadece sol kasik agrim batma var ve goguslerim sis dokununca aciyor suan adetime 9 gun var sizce hamilemiyim?
İnsaallah canim hayirlisi bakalim. Bizde hiz problemi de var esimde. O yüzden umudum az ama Allahtan.umit kesilmez. Bu ay olmazsa da daha sonra insaallah olurCanm belki olmazsn iyi dusun benimde hicbryerm gigslerm agrmyrdu adet olcm dye beklyrm bak ol.madm 4.gun oldu cnm ya:)) ummuyrdm herkesin farklidir bekle gecer ins sende hamissndr cnm:)
Cnm hsg cekilip hamile kalanlar olms cnm ins sende iyi haberler alrsn dua oku canm bol bol rabbim yardmcmz olsun cnm aminİnsaallah canim hayirlisi bakalim. Bizde hiz problemi de var esimde. O yüzden umudum az ama Allahtan.umit kesilmez. Bu ay olmazsa da daha sonra insaallah olurbu ay umutluydum hsg fln cekildim diye ama işe yarycakmi.bilemiyorum..
adete yakin derken canim kac gun kala yapimErken yapmssn baya cnm adetn gecmedn birsy solemk mumkun degl adete yskin idrr testi yao bence
İste bir gunkala yap cnm negatf cksrsa bekle adetn gecerse kan veemeye gt bence cnm hemnadete yakin derken canim kac gun kala yapim
saol canim insallah vardirİste bir gunkala yap cnm negatf cksrsa bekle adetn gecerse kan veemeye gt bence cnm hemn
akıntının hamilelikle bir alakası yok ama bn şuan 4 aylıgım su gibi geliyor hemen ıslanıyor iç çamaşırım bence ilk zamn olmaz. kimyasal olup olmadığını 2. ve 3. kan değerlerin belirler. mesele doktor bana 5 haftalık olması lazım ama değerin buna göre çok düşük demişti işte ozman anlamıştım birşeylerin yolunda gitmediğini. bende 2 ve 3 kez tekrarladım 2 günde bir kan değeri artması lazımdı ama ne yazıkkı benim tam tersi düşüyorduCanm yakin mesafedikine gittim bu hastane cok kalabalk sanki millet bahane buluyr hasta olmak icin gercektn bole bir yognlk yok yani hastanede hersyde kuyruk var yani cnm zaten şu test cksn daha iyi bir hastane bakcm dry secicem hep oraya gdcm cnm tabi varsa cok korkyrm kimyasal olmasndan kmyasal oldgnda kan gelyrdu deme sukur cnm benim gelmedi benim bole sari akintim var sümüksu gbi hamilelikte bu oluyr mu cnm: (
Cnm rabbim kimseye yasatmaz ins cok sevndm cnm tekrrdan hamile kalmana ins sagliklik birseklde dogrrsn cnm cocgnu ins:) hamilelerin duası kabul olurmus ins cnm hissettgnz gbi vardr birseyler karnmdadr bebegm tutnmstr ins bana cnm yoksa da hayırlısı ne dym cnm normlde benim kuru gecrdk ama akntm yogunlsti ondn dedm cnm halrn ne kask nede gigslerm agryr ya:)akıntının hamilelikle bir alakası yok ama bn şuan 4 aylıgım su gibi geliyor hemen ıslanıyor iç çamaşırım bence ilk zamn olmaz. kimyasal olup olmadığını 2. ve 3. kan değerlerin belirler. mesele doktor bana 5 haftalık olması lazım ama değerin buna göre çok düşük demişti işte ozman anlamıştım birşeylerin yolunda gitmediğini. bende 2 ve 3 kez tekrarladım 2 günde bir kan değeri artması lazımdı ama ne yazıkkı benim tam tersi düşüyordubi hafta sonrada adet olur gibi kanama gördüm ve kan değerim sıfırlandı. çok ağlamıştım. doktor 2 ay korun dedi. korunmayı bıraktım 2. ayımda hamile olduğumu öğrendim bukadar çabuk olcağını bilmiyordum. beklemediğim için gerçekten süpriz oldu bana. oyüzden dualarım seninle umarım sağlılı bi gebelik olur iyi haberlerini en az senin kadar heyecanla bekliyorum. iş yerinde olduğumu için geç cevap veriyorum ama emin ol takipteyim iyi haberlerini duyacağımı hissediyorum
bendede belirti yoktu ayy hadi bakalım haberi alınca hemen yaz burayaCnm rabbim kimseye yasatmaz ins cok sevndm cnm tekrrdan hamile kalmana ins sagliklik birseklde dogrrsn cnm cocgnu ins:) hamilelerin duası kabul olurmus ins cnm hissettgnz gbi vardr birseyler karnmdadr bebegm tutnmstr ins bana cnm yoksa da hayırlısı ne dym cnm normlde benim kuru gecrdk ama akntm yogunlsti ondn dedm cnm halrn ne kask nede gigslerm agryr ya:)
Bgn heyecndan olmezsem yazarm vallahi nasl internetten bakcm blmyrm ys:)) tmm cnm grsrz ben evi toplym hicbsy yapamadm tedt yaptgmdan beri heyecndn:))bendede belirti yoktu ayy hadi bakalım haberi alınca hemen yaz buraya
Bende senin gibi hiç belirti yasamak istemezdim ben adet olacam biliyorumİns kuzum bebegn yapyrdur bendede tam tersi agrim yok ya bugun 4.gun oldu kuzum ins adetim gecer cnm sennde
Hic belli olmaz ummadgn anda olur cnm bende ummadm ve halen olmadm şu kan testi netlessede bende rahatlasam artk ya cnm : ( yani sen bekle cnm daha dur adet olmadn belki bebek yapyrdur cnm ole dusunBende senin gibi hiç belirti yasamak istemezdim ben adet olacam biliyorum
İnşallah kuzum ama ovulasyon testi yaptim silik çıktı hani ovulasyontesti daha erken koyulaşırmis ya ondan umutsuzumHic belli olmaz ummadgn anda olur cnm bende ummadm ve halen olmadm şu kan testi netlessede bende rahatlasam artk ya cnm : ( yani sen bekle cnm daha dur adet olmadn belki bebek yapyrdur cnm ole dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?