Bekle dua et bol bol cnmİnşallah kuzum ama ovulasyon testi yaptim silik çıktı hani ovulasyontesti daha erken koyulaşırmis ya ondan umutsuzum
Sen barkod numarası aldinmi canim netten bakarsinBekle dua et bol bol cnm
3tüp kan almslardi benden onlara yapstrdlar bir tanede verdiler kalsn sendn yarn geldgnde alrsn bnla sonclarni alrsn dediler iste cnm baktm girilmemis deger yazmyr : (Sen barkod numarası aldinmi canim netten bakarsin
O büyük ihtimalle sabah yazarlar canim ama iki saatte cikmasi lazim normalde3tüp kan almslardi benden onlara yapstrdlar bir tanede verdiler kalsn sendn yarn geldgnde alrsn bnla sonclarni alrsn dediler iste cnm baktm girilmemis deger yazmyr : (
Bnde anlmdm o hastnede brkez daha yasamstm hep bktm ckmadi neyms sistmlernde sknti varms kac kere grip ckmstm artk ezberlemstm Barkod nisunu: D aksm tekrr bakcmO büyük ihtimalle sabah yazarlar canim ama iki saatte cikmasi lazim normalde
Aman kuzum pozitif olsunda yarin ögren aylardir bekliyoruz birgün mü bekleyemeyeceksinBnde anlmdm o hastnede brkez daha yasamstm hep bktm ckmadi neyms sistmlernde sknti varms kac kere grip ckmstm artk ezberlemstm Barkod nisunu: D aksm tekrr bakcm
Aynn kuzum napiyim, beklcm birde bugun kaynanamlar esimin ailesi gelyr aksm pek giremyeblrm cnm:))Aman kuzum pozitif olsunda yarin ögren aylardir bekliyoruz birgün mü bekleyemeyeceksin
Tamam canım kolay gelsin sana :)Aynn kuzum napiyim, beklcm birde bugun kaynanamlar esimin ailesi gelyr aksm pek giremyeblrm cnm:))
canım naptım hadi güzel haberlerin gelsin inşallahhh merak ettimmAynn kuzum napiyim, beklcm birde bugun kaynanamlar esimin ailesi gelyr aksm pek giremyeblrm cnm:))
Canim aldinmi sonucunu merak ediyorum :)Aynn kuzum napiyim, beklcm birde bugun kaynanamlar esimin ailesi gelyr aksm pek giremyeblrm cnm:))
Canım bende merak ettim sonuç neAynn kuzum napiyim, beklcm birde bugun kaynanamlar esimin ailesi gelyr aksm pek giremyeblrm cnm:))
Bilmyrm ki canm anlamdm halen agrm yok adet olmadm birde cnm ben adetten bir hafta once hep sari akintim vardi acaba gec mi yumurtladm yaAllah allah canim yaa niye böyle oldu ki gec döllenme mi acaba
Aynn cnm ama iste olmadm gec dollenmemi ondn mi anlamdmHayırlısı olsun canım üzülme Yen'i ay Yen'i umutlar
Olabilir kuzum bekle bakalim adet olmazsan yine kan verirsinBilmyrm ki canm anlamdm halen agrm yok adet olmadm birde cnm ben adetten bir hafta once hep sari akintim vardi acaba gec mi yumurtladm ya
Aynn cnm beklcm bakalm ya oofff nasl dyrcm blmyrm ya ilk defa oldu bole: (Olabilir kuzum bekle bakalim adet olmazsan yine kan verirsin
Kuzucum kafaya takma herseyin vakti saati var sikinti da herseye engel unut hamilelik olayini akisina birak eminim bir anda yuzun gulucek yeterki stres yapma oldumu olacakmi en buyuk engel pozitif dusun hep beklemek en zoru benimde batima 3 gun kaldi allah ol derse olur rahatla birazAynn cnm beklcm bakalm ya oofff nasl dyrcm blmyrm ya ilk defa oldu bole: (
Canm bende ole yapyrm umursamyrm tek dedigim herseyin hayrlisi olmasada rabbim bildigi vardr ins olmazsn sen cnn yaKuzucum kafaya takma herseyin vakti saati var sikinti da herseye engel unut hamilelik olayini akisina birak eminim bir anda yuzun gulucek yeterki stres yapma oldumu olacakmi en buyuk engel pozitif dusun hep beklemek en zoru benimde batima 3 gun kaldi allah ol derse olur rahatla biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?