Adet tarihi geçmeden bir belirti olmuyor 5 günde falan hiç olmazMerhaba kızlar
Ben yumurtlama donemimde ilişkiye girdim
Cocuk sahibi olmayı istiyorumda
Dollenme asamasinda kasiklara ağrı girermi
Hafif kramp giriyorda acaba tutundugu için mi
Hamile kalanlar böyle seyler yasadiniz mı
Yumurtlamam geceli bes gün oldu
Çok merak ediyorum inşallah tutunmustur
Canım seninle aynı durumu yaşıyoruz 1 hafta boyunca kasiklarda rahimde batma oldu benimde ve yaklaşık 7.8 gün dür sürekli idrara çıkma isteği var rahimde doluluk hissi var yumurtlamadan bir kaç gün sonrada adet olacakmışım gbi agrım vardı rahimde merakla günümün gelmesini bekliyorumMerhaba kızlar
Ben yumurtlama donemimde ilişkiye girdim
Cocuk sahibi olmayı istiyorumda
Dollenme asamasinda kasiklara ağrı girermi
Hafif kramp giriyorda acaba tutundugu için mi
Hamile kalanlar böyle seyler yasadiniz mı
Yumurtlamam geceli bes gün oldu
Çok merak ediyorum inşallah tutunmustur
Canım seninle aynı durumu yaşıyoruz 1 hafta boyunca kasiklarda rahimde batma oldu benimde ve yaklaşık 7.8 gün dür sürekli idrara çıkma isteği var rahimde doluluk hissi var yumurtlamadan bir kaç gün sonrada adet olacakmışım gbi agrım vardı rahimde merakla günümün gelmesini
Belki dedim kramp tarzında belirti olur oyuzden merak ettim deAdet tarihi geçmeden bir belirti olmuyor 5 günde falan hiç olmaz
Insallah yuzumuz guler bu ayCanım seninle aynı durumu yaşıyoruz 1 hafta boyunca kasiklarda rahimde batma oldu benimde ve yaklaşık 7.8 gün dür sürekli idrara çıkma isteği var rahimde doluluk hissi var yumurtlamadan bir kaç gün sonrada adet olacakmışım gbi agrım vardı rahimde merakla günümün gelmesini bekliyorum
Inşallah canım bu tarz belirtilerin olduğunu söyleyen ve yasayanda çok bekleyip görücez artikInsallah yuzumuz guler bu ay
Inşallah canım bu tarz belirtilerin olduğunu söyleyen ve yasayanda çok bekleyip görücez artik
Buraya yaz cnm test yapıncaInşallah canım bu tarz belirtilerin olduğunu söyleyen ve yasayanda çok bekleyip görücez artik
Tamam canım yazalım burayaBuraya yaz cnm test yapınca
Bnde yazayım gorelim sonucu merak ettim
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınızBelki dedim kramp tarzında belirti olur oyuzden merak ettim de
Beklemek çok zor malesef canım ama çoğu insan görüş ucu ağrısından bahsediyor benimde 1 haftaya yakın zamandır kadınlarımda batma ağrı rahimde doluluk hissi hala var yoğun akinti var su gibi geliyor ama anlamlandiramiyorumMerhaba kızlar ben de yumurtlamayı ovulasyonla takip ettim pik gördüm değerlendirdik pik silinince çok fazla belim ağrıdı bacaklarıma kadar ağrıyordu ama o yumurta çatlayınca vücudun ürettiği hormonlardan oluyormuş ağrılarım geçti 4 gün sürmüştü şimdi sadece göğüs uçlarım dokununca çok ağrıyor arada kasık ağrısı falan var başka da hiçbir şeyim yok ben de sizin gibi bekliyorum
Merhaba kızlar ben de yumurtlamayı ovulasyonla takip ettim pik gördüm değerlendirdik pik silinince çok fazla belim ağrıdı bacaklarıma kadar ağrıyordu ama o yumurta çatlayınca vücudun ürettiği hormonlardan oluyormuş ağrılarım geçti 4 gün sürmüştü şimdi sadece göğüs uçlarım dokununca çok ağrıyor arada kasık ağrısı falan var başka da hiçbir şeyim yok ben de sizin gibi bekliyorum
Evet adete yakın canım inşallah artık hayırlısı diyelimSu gibi yoğun akıntı adete yakınsa hamilelik diye biliyorum inşallah hamileyizdir
Bizleri de haberdar edin lütfen dua edelim birbirimizeEvet adete yakın canım inşallah artık hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?