O zaman regle de bir şey kalmamış, benim yumurtlama pik dönemi geçen hafta oldu henüz. Umarım güzel haberler alırızYumurtlamadan 12 gun gecti 12 gundur batma kasik agrisi karin agrisi hepsi var
Amin insallah benim jel ve ovulasyonla hamile kalirsam bu ay . Her dugune gittigim geline gizlice dicem bak canim eger cocuk dusunursen bunu kullan yemin ederim yapicam bunu millet dertten kurtulsunO zaman regle de bir şey kalmamış, benim yumurtlama pik dönemi geçen hafta oldu henüz. Umarım güzel haberler alırız
AhahahAmin insallah benim jel ve ovulasyonla hamile kalirsam bu ay . Her dugune gittigim geline gizlice dicem bak canim eger cocuk dusunursen bunu kullan yemin ederim yapicam bunu millet dertten kurtulsun
Eşimde bir sorun yok bende de yok ama bu jeli kullananlar yumurtlama gununde azosperm teshisi konanlarda bile hamilelik olmus birgebeningunlugu takip ettim instagramdan insallah olurAhahahinşallah canım bende farklı bir test kullanıyorum 5 aydır bir gelişme yok sperm sorun var mı esinizde test ve jel almayı dusunuyorum aldığım güzel sonuç görürsem sizin gibi bende öyle derim yüzde yüz
2 gun 3 gub filan fecti herhalde hala agriyor kramp giriyor sankiYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti peki
Ben 7 aydir istiyorum silik de olsa cizgi gorsem havalara ucar hemen bebek odasi bakarım neden çünkü bu konuyla kafayi yemisimKızlar merhaba
Adetim 10 gün kadar gecikti bu akşam test yaptım biraz silik de olsa 2. Çizgi çıktı.
Biraz beklesem mi yarın bi kan versem mi.
4 yıldır istiyorum çok heyecanlıyım
Daha önce de 1 kimyasal gebeliğim oldu
Sperm hareketligi problemi var canım Allah utandırmasın bakalım bende düşünüyorum Allah kimsenin kucağını boş birakmasinEşimde bir sorun yok bende de yok ama bu jeli kullananlar yumurtlama gununde azosperm teshisi konanlarda bile hamilelik olmus birgebeningunlugu takip ettim instagramdan insallah olur
Tatlım ben 4 yıldır :)Ben 7 aydir istiyorum silik de olsa cizgi gorsem havalara ucar hemen bebek odasi bakarım neden çünkü bu konuyla kafayi yemisim
Sperm hareketligi problemi var canım Allah utandırmasın bakalım bende düşünüyorum Allah kimsenin kucağını boş birakmasin sperm hareketi
Sperm hareketi varsa bu jel uzaktaki spermi alip yumurtaya götürüyor ise yarar insallahhhSperm hareketligi problemi var canım Allah utandırmasın bakalım bende düşünüyorum Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Kafamdan çıkmıyor ki bir çiksaTatlım ben 4 yıldır :)
1 tane de malesef kimyasal yaşadım.
3 yıldır hiçbir şekilde olmuyordu
Şunu anladım ki kafandan çıkarttığım gün merhaba diyor :)
İlk zamanlar benimde öyleydiKafamdan çıkmıyor ki bir çiksa
Negatifleri atiyorum hemen sonra zihnime diyorum ki aşkım test yapmadın ki daha bugun basliyorsun cocuk yapmaya hadi bismillahİlk zamanlar benimde öyleydi
Elimde 4738581 tane negatif test var görsen :)
AhahahahahahaNegatifleri atiyorum hemen sonra zihnime diyorum ki aşkım test yapmadın ki daha bugun basliyorsun cocuk yapmaya hadi bismillahgeçmişi zihnimden siliyorum resmen beynimi kandiriyorum yumurtlayana kadar kendi kendime ayy simdi ne güzel buyuyecek yumurtam yumurtlicam ohh ohh aman da amann tavuklar konuşabilseydi sorardım kız nasil yapiyorsunuz su isi
Kizlar okuyunca yazmak istedim yaklasik 3 hafta önce 5 haftalik bebegimi kaybettim düsük yaptim. 6 ay beklemistim olmasini rabbim nasip etmedi. Sonra tam sevinicekken rizki yokmus geri aldi. Ama belirti olarak herkesin hamileligi cok farkli geciyomus ben onu anladim yani benim akintim 0 denicek sekildeydi. Hic beklemedigim bi zamanda ögrendim hamile oldugumuda. Bide biliyorum cok zor evet ama stres yapmadigim ay hamile kalmiştim. Dendiginde inanmiyodum ama yasayinca gördüm ki stres cok fazla etkiliyomus. Hamile olmadan önceki aylarimda hep tüm belirtilerim var sanardim kasik agrilarim akintim gögüs agrim hersey hamileyim diye düsündürürdü ama en son adet oluyodum. Tam o ay hadi artik olayim diye beklerken hamile oldugumu ögrenmiştim. Rabbim böyle bi aciyi yaşatmadin size saglikla cok bekletmeden versin inşallah banada dua edin tekrardan istiyorum insallah hemeb olur saglikla gelir bebeklerimizSüt beyazi gibi akinti hamilelik belirtisi mi
Heyecan bastı beni
2 gun cnimYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti peki
Benim hiç çocuğum yok yeni evliyim 7 aydır yani olsa bir tane diğeri ne zaman olursa olsun mutlu bir insanim cocukla taçlansın istiyorum yillar sonra çocuğuma bakarken ahh ahh ne cileler cektim sen ol diye icimden gecirmek istemiyorum. Ben doğurmadım ama tam bir anneyim ahhh yavrum yeter ki olsun yeni butun esyalarimi kirsin döksün yeter ki bebegimin cani sagolsun var olsun cok istiyorum istemekle hata mi ediyorum bu kadarAhahahahahaha
Resmen kendimi gördüm ya bu kadar olur
Canım benim sen ne kadar takip edersen ne kadar olsun dersen o kadar uzaklaşıyorsun hedeften…
Bu şekilde düşün
Bu ay inan unuttum gerçi bi kaç aydır boşvermiitim.
Bu ay yumurtlamam doğım günüm ve evlilik yıldönüme geldi. Kadir gecesine denk geldi ve çok dua ettim. Saatlerce ağladım.
Bizim için hayırlısı ne ise o olsun
Şimdi bende korkuyorum çıkacak mı kanda kese gözükücwk mi içi bebek gözükücek mi kalp atıcak mı
Ölücem ya heyecandan
Bir kez olmuş yine olur canim benim insallah papatyam ❤Kizlar okuyunca yazmak istedim yaklasik 3 hafta önce 5 haftalik bebegimi kaybettim düsük yaptim. 6 ay beklemistim olmasini rabbim nasip etmedi. Sonra tam sevinicekken rizki yokmus geri aldi. Ama belirti olarak herkesin hamileligi cok farkli geciyomus ben onu anladim yani benim akintim 0 denicek sekildeydi. Hic beklemedigim bi zamanda ögrendim hamile oldugumuda. Bide biliyorum cok zor evet ama stres yapmadigim ay hamile kalmiştim. Dendiginde inanmiyodum ama yasayinca gördüm ki stres cok fazla etkiliyomus. Hamile olmadan önceki aylarimda hep tüm belirtilerim var sanardim kasik agrilarim akintim gögüs agrim hersey hamileyim diye düsündürürdü ama en son adet oluyodum. Tam o ay hadi artik olayim diye beklerken hamile oldugumu ögrenmiştim. Rabbim böyle bi aciyi yaşatmadin size saglikla cok bekletmeden versin inşallah banada dua edin tekrardan istiyorum insallah hemeb olur saglikla gelir bebeklerimiz
ne güzel bir enerji canım rabbim kalbine göre versin inşallahNegatifleri atiyorum hemen sonra zihnime diyorum ki aşkım test yapmadın ki daha bugun basliyorsun cocuk yapmaya hadi bismillahgeçmişi zihnimden siliyorum resmen beynimi kandiriyorum yumurtlayana kadar kendi kendime ayy simdi ne güzel buyuyecek yumurtam yumurtlicam ohh ohh aman da amann tavuklar konuşabilseydi sorardım kız nasil yapiyorsunuz su isi
Olur bebeğim olur merak etmeBenim hiç çocuğum yok yeni evliyim 7 aydır yani olsa bir tane diğeri ne zaman olursa olsun mutlu bir insanim cocukla taçlansın istiyorum yillar sonra çocuğuma bakarken ahh ahh ne cileler cektim sen ol diye icimden gecirmek istemiyorum. Ben doğurmadım ama tam bir anneyim ahhh yavrum yeter ki olsun yeni butun esyalarimi kirsin döksün yeter ki bebegimin cani sagolsun var olsun cok istiyorum istemekle hata mi ediyorum bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?