Hamilelik belirtisi

O kadar çok değişiyor ki ne desem yalan olacak. Her kadının vücudu farklı şeyler söylüyor. İnternette süt kremsi adet diyor ama birçok kadında hamilelik belirtisiymiş
Aynen benimde oyle simdi bakalim bekleyip gorcem

Benimki açık beyaz su gibi arkadaşlar her kadının bünyesi farklı işliyor evet hala daha rahimde doluluk ve sızlama devam ediyor adete 9 gün var

Ben ilişki üzerine gebeliğimi öğrenene kadar resmen her gün kasıklarım ağırdı. Sürekli akıntım oluyordu. Reglime yakın daha farklı belirtiler de oluştu ama kasık ağrısını uzunca bir süre çektim. Şu an 10 haftalığım hala ağırıyor hatta bazen regl olacağımı sanıyorum

Canım benimde tatlı kramplar giriyordu yumurtlamadan 5 gün sonra başladı
Akıntım da normalde hiç olmaz ama az az beyaz hafif sarıya yatkın olmuştu
Şuan 13 haftalık hamileyim İnşallah Rabbim size de nasip eder

Çok güzel bilgiler bunlar kızlar tecrübe ettiğiniz için sizler daha iyi bilirsiniz bilgiler için teşekkür ederim

Reactions: As6
Kızlar benim reglim 4 gün var beyaz peynir kesiği gibi bir akıntı geldi sonra sarı arada kremsi olarak devam etti şuan şeffaf olarak devam ediyor alt karnında ani ağrı giriyor aniden hemen geçiyor anlam veremedim

Kızlar benim reglim 4 gün var beyaz peynir kesiği gibi bir akıntı geldi sonra sarı arada kremsi olarak devam etti şuan şeffaf olarak devam ediyor alt karnında ani ağrı giriyor aniden hemen geçiyor anlam veremedim
Canım kokulu akintiysa enfeksiyon olabilir ama kokusuz olursa gebelikten şüphelenebilirsin

Pik gördükten 8 gün sonra yaşadım Kokusuzdu canım 1 kez geldi hatta adet oldum sandım affedersiniz yanma kaşıntı da yoktu Amin şimdi forum bakıyorum bende böyle yaşayan var mı ilk haftalarinda
Canım kokulu akintiysa enfeksiyon olabilir ama kokusuz olursa gebelikten şüphelenebilirsin

Anladım canım olabilir tabi yani ben 2. Cocuk istiyorum inan ki ilk hamileligimi hatırlamıyorum 8 sene oldu şuan 27 yaşındayım hatırlamadığım için bende burdan sürekli belirti arıyorum

Yumurtlamanin ustunden 12 gün geçince mi test de cikiyodu
Adetime baya var mayisin 5 inde olmustum
Ama 27 günde bir olduğum için 10 gün sonra olmam gerekiyo
Gecmiyor zaman ya
Sizde durumlar nasil

Benimde sağ kasığımda ağrım çok var adetime 12 gün var ve adet olacakmışım gibi his oluyor bacağıma ağrısı vuruyor ve karnım şiş inşallah hamile olurum ilk defa böyle bir ağrı yaşadım normalde adetten önce böyle ağrılarım olmuyordu

Aynı durumları yaşıyoruz canim

Selam kızlar, bende bu ay ilk kez deniyorum ve ovulasyon testiyle takip ettim. Hafif pcos hastasıyım. Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var bende de.

Benim de ayni gercekten. Sol yumurtam catlamisti benim kontrole gidiyorum cunku degerlendirdjm ve 3 gundur sol kasigima resmen kramplar giriyor yururken bile ve eminim ki bu psikolojik degil

Benim de ayni gercekten. Sol yumurtam catlamisti benim kontrole gidiyorum cunku degerlendirdjm ve 3 gundur sol kasigima resmen kramplar giriyor yururken bile ve eminim ki bu psikolojik degil
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti peki

Yumurtlama gunumde ovulasyon testi ile ve gynoseed jel ile degerlendirdik 3 gün. Kasık agrisi batma usume mide bulantısı tum belirtiler var yumurtlama gununden 17 gun sonra idrarda gebelik ancak gorulur o da regl geciktikten 3 gun sonraya denk geliyor silik sekilde pozitif çıkar dedi bana jeli aldığım yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…