Aynen benimde oyle simdi bakalim bekleyip gorcemO kadar çok değişiyor ki ne desem yalan olacak. Her kadının vücudu farklı şeyler söylüyor. İnternette süt kremsi adet diyor ama birçok kadında hamilelik belirtisiymiş
Çok güzel bilgiler bunlar kızlar tecrübe ettiğiniz için sizler daha iyi bilirsiniz bilgiler için teşekkür ederimBen ilişki üzerine gebeliğimi öğrenene kadar resmen her gün kasıklarım ağırdı. Sürekli akıntım oluyordu. Reglime yakın daha farklı belirtiler de oluştu ama kasık ağrısını uzunca bir süre çektim. Şu an 10 haftalığım hala ağırıyor hatta bazen regl olacağımı sanıyorum
Canım kokulu akintiysa enfeksiyon olabilir ama kokusuz olursa gebelikten şüphelenebilirsinKızlar benim reglim 4 gün var beyaz peynir kesiği gibi bir akıntı geldi sonra sarı arada kremsi olarak devam etti şuan şeffaf olarak devam ediyor alt karnında ani ağrı giriyor aniden hemen geçiyor anlam veremedim
Canım kokulu akintiysa enfeksiyon olabilir ama kokusuz olursa gebelikten şüphelenebilirsin
Amin canımBende yeni evliyim canım bu kadar zor oldugunu evlenince anladımAllah umutlarımız boşa cikarmasin
Benimde sağ kasığımda ağrım çok var adetime 12 gün var ve adet olacakmışım gibi his oluyor bacağıma ağrısı vuruyor ve karnım şiş inşallah hamile olurum ilk defa böyle bir ağrı yaşadım normalde adetten önce böyle ağrılarım olmuyorduCanım seninle aynı durumu yaşıyoruz 1 hafta boyunca kasiklarda rahimde batma oldu benimde ve yaklaşık 7.8 gün dür sürekli idrara çıkma isteği var rahimde doluluk hissi var yumurtlamadan bir kaç gün sonrada adet olacakmışım gbi agrım vardı rahimde merakla günümün gelmesini bekliyorum
Aynı durumları yaşıyoruz canimBenimde sağ kasığımda ağrım çok var adetime 12 gün var ve adet olacakmışım gibi his oluyor bacağıma ağrısı vuruyor ve karnım şiş inşallah hamile olurum ilk defa böyle bir ağrı yaşadım normalde adetten önce böyle ağrılarım olmuyordu
Evet en az 12 gün diyorlar canimYumurtlamanin ustunden 12 gün geçince mi test de cikiyodu
Adetime baya var mayisin 5 inde olmustum
Ama 27 günde bir olduğum için 10 gün sonra olmam gerekiyo
Gecmiyor zaman ya
Sizde durumlar nasil
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti pekiBenim de ayni gercekten. Sol yumurtam catlamisti benim kontrole gidiyorum cunku degerlendirdjm ve 3 gundur sol kasigima resmen kramplar giriyor yururken bile ve eminim ki bu psikolojik degil
Yumurtlama gunumde ovulasyon testi ile ve gynoseed jel ile degerlendirdik 3 gün. Kasık agrisi batma usume mide bulantısı tum belirtiler var yumurtlama gununden 17 gun sonra idrarda gebelik ancak gorulur o da regl geciktikten 3 gun sonraya denk geliyor silik sekilde pozitif çıkar dedi bana jeli aldığım yerMerhaba kızlar
Ben yumurtlama donemimde ilişkiye girdim
Cocuk sahibi olmayı istiyorumda
Dollenme asamasinda kasiklara ağrı girermi
Hafif kramp giriyorda acaba tutundugu için mi
Hamile kalanlar böyle seyler yasadiniz mı
Yumurtlamam geceli bes gün oldu
Çok merak ediyorum inşallah tutunmustur
Yumurtlamadan 12 gun gecti 12 gundur batma kasik agrisi karin agrisi hepsi varYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?