Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde adettime 1hafta kala öğrendim göğüs ağrısıyla şüphelendimAyaklarımda yanma var hiçbir adet belirtim de yok hamilemiyim acaba böyle olan oldumu adetime 9 gün kaldı ayaklarımın altında yanma oluyor
Benim 2 hafta öncesinden başlamıştı göğüs ağrısı ve çok şiddetliydiGöğüs ağrısı bende de var ama işte adet belirtisimi hamilelik belirtisimi bilemedim
Göğüs ağrısı bende de var ama işte adet belirtisimi hamilelik belirtisimi bilemedim
Hım benim şuan adet olacakmış gibi ağrım varBirde karnımın sol tarafında ağrı var
Merhaba, bat günüm 12 Aralık bu sabah iki farklı markadan erken gebelik testi yaptım ikisinde de hafif bir gölge gördüm. Adetime 3 gün var. Gerçekten gölge var mı bana mı öyle geliyor??Benim 2 hafta öncesinden başlamıştı göğüs ağrısı ve çok şiddetliydi
Canım ben göremedim sanki adet gününde tekrarla benceMerhaba, bat günüm 12 Aralık bu sabah iki farklı markadan erken gebelik testi yaptım ikisinde de hafif bir gölge gördüm. Adetime 3 gün var. Gerçekten gölge var mı bana mı öyle geliyor??
Bende o belirti vardi canim vucut isin yukseliyor beta hcg yukseldikçeAyaklarımda yanma var hiçbir adet belirtim de yok hamilemiyim acaba böyle olan oldumu adetime 9 gün kaldı ayaklarımın altında yanma oluyor
Karnında şişlik ve sertlik gibi bişey oluştumuBende o belirti vardi canim vucut isin yukseliyor beta hcg yukseldikçe
Karnim şisti ama reglim gecikincede olur o bende hepKarnında şişlik ve sertlik gibi bişey oluştumu
Degilsiniz 20 ve üzeri hesaplanırBeta hcg 0.48 çıktı hamilemiyim değilmiyim