Hamilelik belirtisi

Sizce hamilelik mi adet mi, bunu yaşayan var mı?

• Ankete Katılan
    4

AvokadoSever

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
135
21
13
24
Merhaba kızlar yine ben, adet öncesi normalde göğüs yanlarım ağrımazdı ve o kadar şişmezdi, şimdi göğüsümün yan tarafları elim deyince ağrıyor , ayrıca bu kadar şişme olmuyordu göğsümde, ucunda felan ağrı yok, ucu sadece şişmiş ağırlaşmış , ve süt beyazı akıntım var, doktora gittim enfeksiyon değil, test yapmaya korkuyorum olumsuz çıkar diye hem ümidim yerlerde, hamileliği dair belirtim yok, ne koku hassasiyeti ne bişey, sadece merdiven çıkınca ve iş yapınca ağrımayan belim artık ağrıyor, mide bulantısı tiksinme felan yok. Kızlar bunu yaşayan var mı bilgilendirir mısınız beni ,?

Kişiden kişiye değişiyor belirtiler ben ilk gebeligimde kusma ve ağzımda sürekli değişik bir tat hissetmistim ama kimyalsal oldu sürmedi 2 ay sonra hamile kaldım ama belirtim bile olmadı artık 4 gün geçince acaba diyip test yapıp ogrendim en iyisi pazartesi günü kan vermen olacaktır insalah hamilesindir.

Hamileyim ama 1 kere kimyasal yaşadım, korkuyorum yine olacak diye, değer çok düşük

Eklentiler

• 1000072232.webp
    20 KB · Görüntüleme: 113
Hamileyim ama 1 kere kimyasal yaşadım, korkuyorum yine olacak diye, değer çok düşük
Kimyalsaldan sonra genelde diğer hamileliklerde problem olmuyor diye biliyorum bende de aynı korku vardı düşecek yine olmayacak diye ama Allaha şükür nasibi varsa tutunuyor sen yemene icmene dikkat et ağır taşıma bir müddet ve en önemlisi kendini stresten uzak tut allahin izniyle alırsın insalah sağ salim kucağına Bende aynı korkularla başladım şu an 35 haftalik olduk Rabbım herkesin gönlüne göre versin

Canım düşük olabilir derken
Oğlumu 34 beta ile öğrendim reglim bir geçmişti.

Canım regliye kaç gün kala test yaptın
Reglime 2 gün kala yaptım testi,
Ama belim çok ağrıyor aşırı derecede ve su gibi akıntım var, ayrıca yeni başladı bu ağrılar dün başladı, ve mide bulantısı, hepsi yeni başladı,,,siz öyle deyince umutlandım, sevindim

Amin inşallah, Allah razı olsun, hiç beklemediğim bir anda geldi, 10 gün önce test yaptım beta 1.1 di dünde 22 çıktı,sağlık orandaki doktor pazartesi gel bakalım yükselecek mi dedi, ya Rabbim gözlerim doluyor yine ona bişey olursa diye çok korkuyorum

İnşAllah öyle olmaz ya Rabbim korusun
İnşallah, dünde kuraan okumuştum RABBİM BANA,çocuk bağışla demiştim halbuki hamileymişim, nasibe bak, tam ümidimi kestiğim anda Allah bana gönderdi ben varsam ümidimi kesme dedi ama kurban olduğum Allah'ım onu korusun, ben daha önce kimyasal yaşadım, Rabbim tekrar yaşatmasın, RABBİM SİZEDE ÇOCUK NASİP ETSİN İNŞALLAH,,,

Canım düşük olabilir derken
Oğlumu 34 beta ile öğrendim reglim bir geçmişti.

Canım regliye kaç gün kala test yaptın
Reglime 2 gün var, bide ben pkoluyum ya, geçen ay adetim 10 gün gecikti, ona göre hesap ettim, geçen ay 28 inde adet oldum, dedim bu ayda öyledir hesaplarıma göre 2 veya 3 gün var adetime,, 10 gün önce beta 1.1 di sonra 22 çıktı , çok şaşırdım, inşallah yükselir sizinki gibi olur yarabbim

Biliyor musun Bende umudumu kesmiştim artık tamam dedim zorlama bi baktım hamileyim gerçekten stresten uzak durmak çok önemli bunu anladım umarım güzel haberlerinizi duyarım hepinizden hepiniz için dua edicem

Amin inşAllah ne zamandır evlisiniz peki ne kadar süre çocuğunuz olmadı acaba

Amin inşAllah ne zamandır evlisiniz peki ne kadar süre çocuğunuz olmadı acaba
Biz yaklaşık 7 aydır evliyiz, evliliğimin 2.ayında beta 37 ile hamile olduğumu öğrendim bilinçsizdim ,eşimin ailesi beni çok üzdü (konuyla alakasız ,sıkıntı çok önemli) ve maalesef düşük ile sonuçlandı yani kimyasala döndü, belirtilerim azalmıştı kahverengi akıntılarım çoktu, sonra doktor kimyasaldan sonra hemen olur dedi, sonra 3 ay boyunca korunmasız denedik olmadı , sonra bana polikistik over teşhisi kondu ama küçük dedi doktor, bende çok üzüldüm ağladım,sonra tiroid teşhisi kondu, çok şükür tiroid ilaçla düzeldi ,aradan 1 buçuk ay geçti adetim 10 gün gecikti acıdan ölüyordum tansiyonum düşmüştü 3 tane serum taktılar ancak düzeldi, sonra bana vitaminler yazı ve folik asit hepsini düzenli içtim, avokado çok yiyordum bide, eşimle kendime incir kürü yaptım kaynatıp içtim ve hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim ümidimi kesmiştim, kaynanam beni kadınların yanına götürüyordu bir işe yaramıyordu, şimdide korkuyorum 22 düşük çıktı diye biyandan sevinemiyorum.

Biliyor musun Bende umudumu kesmiştim artık tamam dedim zorlama bi baktım hamileyim gerçekten stresten uzak durmak çok önemli bunu anladım umarım güzel haberlerinizi duyarım hepinizden hepiniz için dua edicem
İnşallah, Allah razı olsun ya, dualarınız benim için çok değerli, Rabbim o düşüğü tekrar yaşatmasın, bebeğimi bana hayırlı şekilde nasip etsin ❤pazartesi kan vericem yine lütfen dua edin beta yükselsin tam sevineyim bari kursağımda kalmasın Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah ben çok dua ettim çok Meryem süresi okudum, incir kürü çok yaptım, tahminimce onunda etkisi çok,

Insalah pazartesi günü güzel haberlerini alırım sadece stres yapma lütfen ve şu dönemde yemene icmene kalkmana çok dikkat et allahin izniyle yükselir

Insalah pazartesi günü güzel haberlerini alırım sadece stres yapma lütfen ve şu dönemde yemene icmene kalkmana çok dikkat et allahin izniyle yükselir
Amin yaagözlerim doldu vallahi, stresim şuan iyi, beşinci katta oturuyorum bina yüksek asansör yok, belki günde 3 kez 4 kez inip çıkıyorum, bu saatten sonra inmemde çıkmamda zaten, dikkat edeceğim, zaten açlığa gelemiyom artık, folik asit içiyom, sizde sağolun, Rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah pazartesi öğrenince yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…