Tamam canım..Teşekkürler inşallah sabah kan verdikten sonra sonuçlar çıkınca haber veririm tekrardan çok sagolun çok yardımcı oluyorsunuz
Gittim de yok almadılar kadın doğum istemediği süre boyunca biz alamıyoruz dediTamam canım..
Ne demek rica ederim bildiğim birşeyse yardım ederim tabi ki
Özel kliniğe gitmiyor musun ?Gittim de yok almadılar kadın doğum istemediği süre boyunca biz alamıyoruz dedi
Valla bende anlamadım normalde isteyince alıyorlardı ama şükür öyle sancim ağrım yok ilacı yine içtimÖzel kliniğe gitmiyor musun ?
Özel hastaneye gidersen alırlar ama ..
Çok saçma ona da mı kadın doğum bakıyor hiç anlamıyorum bu zihniyeti gerçekten..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ..Valla bende anlamadım normalde isteyince alıyorlardı ama şükür öyle sancim ağrım yok ilacı yine içtim
Amin amin inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah canım ..
Umarım herşey yolunda
Merhaba merak ettim yeniden test yaptınız mı ? Benimde bu ay diş etlerimde bir şişkinlik vardı. 6 gün önce test yaptım negatif çıktı. Yeniden regl dönemi gecene kadar yapmayacağımAteş yok kuzum bende ama ara ara menopoz gibi ateş basıyor diyebilirim
Idrarim silik çıktı kan verdim 10.6 çıktı kuzum yatın tekrar verecem yükselme var mı diyeMerhaba merak ettim yeniden test yaptınız mı ? Benimde bu ay diş etlerimde bir şişkinlik vardı. 6 gün önce test yaptım negatif çıktı. Yeniden regl dönemi gecene kadar yapmayacağım
Bugün kan testi verdim değerim 6311 çıktı çok şükür ilaç içtikten sonra kanamam geçti ah birde şu akıntı ve parça düşmese o çok korkutuyorHakkında hayırlısı olsun inşallah canım ..
Umarım herşey yolunda
Gözün aydın canım demek ki artık sıkıntı yok..Bugün kan testi verdim değerim 6311 çıktı çok şükür ilaç içtikten sonra kanamam geçti ah birde şu akıntı ve parça düşmese o çok korkutuyor
İnşallah canım. Birde şu parçalar düşmese hersey çok güzel olacakGözün aydın canım demek ki artık sıkıntı yok..
Bol bol istirat et geçmiş olsun tekrardan
Stres yapma sakin ol ..İnşallah canım. Birde şu parçalar düşmese hersey çok güzel olacak
Amin canım inşallah haftaya perşembe doğum doktorunda randevum var gidince ne diyecek bakalım bu hafta 5. Haftam Allah'ın izniyleStres yapma sakin ol ..
Burda bir arkadaşımız kanama ile gitti zor zamanlardan geçti hep kanaması oldu ama şuan kızı yaşına girecek..
O yüzden beta yükseliyorsa doktor birşey demiyorsa Allah'ın izniyle birşey olmaz ..
İyi günler gece maalesef düşük yaptım sabah kürtaj ile aldılarStres yapma sakin ol ..
Burda bir arkadaşımız kanama ile gitti zor zamanlardan geçti hep kanaması oldu ama şuan kızı yaşına girecek..
O yüzden beta yükseliyorsa doktor birşey demiyorsa Allah'ın izniyle birşey olmaz ..
Çok üzgünüm çok geçmiş olsunİyi günler gece maalesef düşük yaptım sabah kürtaj ile aldılar
Teşekkür ederim Allah razı olsun bebek ve kese hiç gelişmemiş normalde 5 haftalikti 3 4 hafta olarak gözüktü kese ve bebekÇok üzgünüm çok geçmiş olsun
Rabbim tez zamanda tekrardan nasip etsin sağlıkla
Kaç haftalıktı
Rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin canımTeşekkür ederim Allah razı olsun bebek ve kese hiç gelişmemiş normalde 5 haftalikti 3 4 hafta olarak gözüktü kese ve bebek
Amin amin rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ama kürtaj çok zormuşRabbim tez zamanda sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?