• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik bunalimi mi ne bu simdi

aithusaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
951
1.064
133
Kizlar merhaba.
15 haftalik hamileyim. Ama o kadar mutsuzumki...tatile ailemin yanina geldik, memleketime gelince iyi olurum diyordum ama yine ayniyim. Surekli yatmak istiyorum, kimseyle konusasim yok, en sinir bozucu olani da esimden sogudum resmen. Herseyi batar oldu, ilgisinden boguluyorum, dokunmasina bile tahammulum yok. Mutsuz, suratsiz, cekilmez bir hamile oldum ciktim. Cok rahatsizim bu halimden. Boyle hissedenleriniz oldu mu gebelik doneminde? Gecici oldugunu umut ediyorum ve gecsin istiyorum...

Kizlar merhaba.
15 haftalik hamileyim. Ama o kadar mutsuzumki...tatile ailemin yanina geldik, memleketime gelince iyi olurum diyordum ama yine ayniyim. Surekli yatmak istiyorum, kimseyle konusasim yok, en sinir bozucu olani da esimden sogudum resmen. Herseyi batar oldu, ilgisinden boguluyorum, dokunmasina bile tahammulum yok. Mutsuz, suratsiz, cekilmez bir hamile oldum ciktim. Cok rahatsizim bu halimden. Boyle hissedenleriniz oldu mu gebelik doneminde? Gecici oldugunu umut ediyorum ve gecsin istiyorum...
rahat bir hamilelikti benim hiç depresyonum olmadı ama doğum sonrası çok sıkıntılı bir süreç oluyor ve tam 40 gün sürüyor...

Bende suan ayni sizin gibiyim. Dogumdan sonra bir kac ay depresyondaydim kizimda. Öyle ki intihari bile düsünüyordum, cok sükür atlattim insallah ikincide ayni olmam.

Kizlar merhaba.

Dündü sanırım, eşimle hamilelik belirtisi vs yaşamadığım hakkında konuşuyorduk. Bir ara pf çok sıkılıyorum diyormuşum sürekli, evet cidden evde çok sıkıldığım anlar olmuştu ama sık sık olduğunun ve belli bir süreci kapsadığının farkında değildim. 'Ya doğurana kadar böyle giderse, nasıl oyalarım?' falan diye de düşünmüş garibim.

Sizin durumunuz da bunun gibi, sadece biraz daha şiddetli hali belki de. İlginizi çeken, sizi mutlu eden şeyleri bulmayı deneyin bence, bir de hareket ettikçe/boş kalmadıkça insan canı sıkılacak ya da mutsuz olacak şeyleri daha zor buluyor. Kendinizi öutlu olduğunuz şeylerşe oyalayın bence, umarım en kısa zamanda atlatırsınız.

Ben daha dogurmadan bu hale geldim, dogumdan sonra huniyi takar gezerim herhalde:110:
ayyy kız beni güldürdün allah iyi etsin seni emi :)) huni takarım gezerim diyor ya :)) ayy benden doğum sonrası depresyonu çok duydum çok korkuyorum . zaten en ufak bişeyde içime kapanıyorum , hayatla bağlantımı kesiyorum . şuan daha çok nasıl doğuracam diye dört dönüyorum panik atak bastı , gece rüyalarıma giriyor . daha sekiz ay olmasına rağmen . ilk olunca böyle oluyor galiba tecrübesiz annelikte zor . o kadar isterdimki şöyle gamsızzz baykuşlardan olmayı :)

Ayh her yerim şiş şiş.. Allah belanı versin Namık git gözüm görmesin seni ! Vazgeçtim doğurmıcam çocuğu da ! yok çocuk mocuk bitti :sopa:
Hamile hamile üstüme geliyorsun bi de uff çok kötüyüm :mad::KK61::KK61:

Ama ben ona kıyamam kiii bebişim o benim minicik popişi minicik ayakları olcakk yerim onu ben yerim :KK36::KK36:
İyi ki yapmışız bebişi değil mi aşkım:KK200: Tamam sarılma git uff ya:kızgın:

Normal bunlar

Kizlar merhaba.
Her hamilelikte oluyo canım gececek.benim kadar guzel hamilelik geciren yoktur sanırım.ne bi agrı ne bi sancı ne kotu bi ruh hali bunun en onemli etkeni. Hem okula gidiyordum bi yandan sınava hazırlanıyordum dusunun doguma gitmeden bir gun once bile dersanede derse girdim.kimse inanmıyou hamile olduguma.tabiii dogurdum ve lohusalık denen illetle tanıstım ne siz sorun ne ben soyliyim nasıl birşey oldugunu

Ayh her yerim şiş şiş.. Allah belanı versin Namık git gözüm görmesin seni ! Vazgeçtim doğurmıcam çocuğu da ! yok çocuk mocuk bitti :sopa:

Ama ben ona kıyamam kiii bebişim o benim minicik popişi minicik ayakları olcakk yerim onu ben yerim :KK36::KK36:

Normal bunlar
ahahahaha çok güldüm buna ya kızlar bugün benim hamiş moralimi düzelttiniz vala :)

Normal bunlar
Ahahah cok iyi :)))

Her hamilelikte oluyo canım gececek.benim kadar guzel hamilelik geciren yoktur sanırım.ne bi agrı ne bi sancı ne kotu bi ruh hali bunun en onemli etkeni. Hem okula gidiyordum bi yandan sınava hazırlanıyordum dusunun doguma gitmeden bir gun once bile dersanede derse girdim.kimse inanmıyou hamile olduguma.tabiii dogurdum ve lohusalık denen illetle tanıstım ne siz sorun ne ben soyliyim nasıl birşey oldugunu
korkutmayın gözümü yaaa :(( böyle lohusalıkta bebeğini emzirmek istemeyen depresyona girmiş anneleri bile gördüm. doktor buna bir çozüm önermiyor mu . nasıl başa çıktınız kızlar ..

Takma kafana bi arkadasim da oyleydi esini goresi gelmiyormus ondan kaciyormus esinin yaninda bunlari gulerek anlatiyorlardi gecici yani.

Hamilelikte depresyon yoktu bende. Şaşırmıştım çünkü depresifin allahı bi yapım var. Neyse bebe doğdu o hamilelikte bana uğramayan depresyon bana bi koydu abbbooooovv.. nasıl geçti diye sorma bilmiyorum, zamanla geçti sanırım.

Sağlıkla kavuş yavruna. Kötü günlerin elbet olacak. Sadece şunu bilmen yeterli: tüm zorluklar geçici.

Normal bunlar
Ahahaha +15000 aynen böyle oluyuurrr

Kizlar merhaba.
bende ayniyim hic is yapasim yok hersey ustume geliyo en ufak bi sorunu buyuk bi problem haline getiriyorum

Üzme kendini hayatım çok normal. Söyle çevrene de eşine de beni anla darlanırsam yanlış anlama diye. Anlayış göstersinler zamanla hiçbişeyciğin kalmayacak şu an vucudun senin kontrolünde değil :halay:

Back
X