• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik bunalimi mi ne bu simdi

Bence tamamen psikolojik...
Yoksa bi insan maddi manevi sorun yaşamıyorsa niye "offf canım sıkıldı bunalıma girdim galiba" der...
Tamamen" ahh işte ben hamileyim hormonlar tavan "meselesi
Bende tam tersiydi bebeğim olcak benden daha mutlusu olabilr miydi...
Bence sizlerde öyle düşünün içinde olduğunuz durumu abartmayın ve tadını çıkarın...

tatlm bende de ayni sey war inanki. kendi annemler baska sehirde inan onlarn yanindan gelesm gelmedi orda daha rahat ve huzurluydm. tabi esim rahat birakiyormuydu tabiki hayr. sen ewlisn daha ne kadar kalacaksn orda gel artik diye diye. neyse geldim noldu evde bulantidan yemk yapamiyrm bisey edemiyrm. birde bugun ustune sohbet ediyorduk esimle kayinpederle ayni anda biseyler syledk soylemez olaydik demedgini birakmadi once ben konusacgm bunu ogren vb yaaa sen kim oluyorsn benim babam bile bana byle konusmamstr hic diyemedm tabi. ama esime yarn bunu soyleyecgm baklm ne olack.

Kızlar hić birşeyi kafanıza takmayın 9 aylik hamileliğin en az 8 ayıni ağlayarak geçirmişimdir sürekli kv sıkıntısı dedikodular şu bu derken midem rahatsızdı ne yesem direk çıkarıyodum benim hiç böyle triplerim olmadi doğuma gitmeden 3 saat önce bile o sancılarla yemek yaptım misafirlerden kurtulamıyodum bi türlü doğumgünü geldi çattı bebeğim küçük doğdu solunum sıkıntısı yaşadı küvezde kaldi derken bende safra kesesinde taş çıktı ne hamileliğimin tadina vardım ne de lohusalıģın kimseye kök söktüremedim vallahi ama oğluşumu kucağıma aldim kokusunu içime çektim ya dünyalar benim oldu salı günüde ameliyatım var oģluşumu hiç bırakasim gelmiyor ama taş sancısı yüzünden Bebeğimi doğru düzgün emziremiyorum bile işin özü şu ki hamileliğin tadını çıkarın doģummuş lohusalıkmiş takmayın içinizden elbette çıkacak herşeyin hayırlısını dileyin hayırlısıyla bu günleride sağlıklı huzurlu bir şekilde atlatırsınız içinizdeki kucagınızdaki candan kıymetlisi yok

32.haftaya kadar ise gittim geldim hiç öyle şeylerim olmadı, yoğun çalışıyodum, trip yaptıysam bile ki hatırlamıyorum ancak amirlere yapmışımdır

Vallahi hamileyim hormonlarim alt ust kotu hissetmeliyim demiyorum asla oyle dusunmuyorum aksine şu uzerimdeki hal hemen gecsin istiyorum:( ben de calisiyorum ailemden uzak bir sehirdeyim, biraz da sanirim yalnızlık hissi var. Resmen hersey ustume geliyor hele kocamin yaklasmasina katlanamiyorum. Bugun adam dedi, cok cekilmez biri oldun hamileliktendir diye dusunuyorum ve ses cikarmiyorumm dedi anlayissiz biri olsam sorun cikartilacak durumdasin hani dedi:( ama benim umrumda degil. Ay kendime ceki duzen verim kafasında hic degilim, olamiyorum yani... Toparlanamiyorum kizlar.

tatlm bende de ayni sey war inanki. kendi annemler baska sehirde inan onlarn yanindan gelesm gelmedi orda daha rahat ve huzurluydm. tabi esim rahat birakiyormuydu tabiki hayr. sen ewlisn daha ne kadar kalacaksn orda gel artik diye diye. neyse geldim noldu evde bulantidan yemk yapamiyrm bisey edemiyrm. birde bugun ustune sohbet ediyorduk esimle kayinpederle ayni anda biseyler syledk soylemez olaydik demedgini birakmadi once ben konusacgm bunu ogren vb yaaa sen kim oluyorsn benim babam bile bana byle konusmamstr hic diyemedm tabi. ama esime yarn bunu soyleyecgm baklm ne olack.
Ay yaaa o halinle bi de milletin tribini cekiosun ya sinir bozucu bisey. Oglunu evlendirip de kendilerine hizmetci, bakici, ego tatmin aracı besleme aldigini sanan ana babalardan nefret ediyorum.

Back
X