Hamilelik değerlerinden anlayan varmi ikiz vs değer

znzmms

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2023
23
0
6
25
Selam herkese ben mayısın 19 evlendim daha dün bu testi yaptırdım değerlerim bu hiç anlayanınız varmi kaç haftalık hamileyim değerlerim nasıl çok merak ediyorum yüksek olursa ikiz falan gibi yazılar okudum çok heyecanlandım benim nasıl bilmiyorum
Kadin doktora ancak bayramdan sonra gidebilirim ama çokta merak ediyorum bebeğimi kaç haftalık nasıl

Son düzenleme:
Son adet tarihiniz göre bebeğin haftasını hesaplayabilirsiniz. İkiz gebelikte de değerler çok farklı olmuyor

son regl tarihinizde evli olmanıza gerek yok. bebeğin haftası ilişkiye girdiğiniz günden değil son reglinizin ilk gününden hesaplanır. doktora gittiğinizde de size direkt son regl tarihinizi soracak. hesaplama ona göre yapılır. kimse ilişkiye girdiğiniz tarihi sormaz 😂

Eki Görüntüle 3440431
Selam herkese ben mayısın 19 evlendim daha dün bu testi yaptırdım değerlerim bu hiç anlayanınız varmi kaç haftalık hamileyim değerlerim nasıl çok merak ediyorum yüksek olursa ikiz falan gibi yazılar okudum çok heyecanlandım benim nasıl bilmiyorum
Kadin doktora ancak bayramdan sonra gidebilirim ama çokta merak ediyorum bebeğimi kaç haftalık nasıl
Onlar şehir efsanesi kese görünmeden değerden meğerden ikiz üçüz anlaşılmaz

Attığın resimde değer Aralığı yazıyor zaten ona göre en az 6 haftalık hamilesin evlenmeden ilişki yaşıyorduysan olabilir ama evlendikten sonra 1 ay olmadan değer bu kadar Yüksek çıkar mı bilmiyorum

Attığın resimde değer Aralığı yazıyor zaten ona göre en az 6 haftalık hamilesin evlenmeden ilişki yaşıyorduysan olabilir ama evlendikten sonra 1 ay olmadan değer bu kadar Yüksek çıkar mı bilmiyorum
Attığın resimde değer Aralığı yazıyor zaten ona göre en az
Yasamadik çünkü ben İstanbul o Antepdeydi
6 haftalık hamilesin evlenmeden ilişki yaşıyorduysan olabilir ama evlendikten sonra 1 ay olmadan değer bu kadar Yüksek çıkar mı bilmiyorum

Sizde ikiz mi istiyorsunuz :KK19:bendede hep ikiz çocuk hayali vardır :KK48:
Yok o kadar çok değil ama olsada fena olmaz şöyle biri erkek biri kız olsa 😃

Ben sat’a göre 5 haftalıkken 2000 küsür çıkmıştı. Bence gayet normal değer. Zaten 5 haftalık gerçekten 5 haftalık değil aslında. Hatta bana da bir ebe arkadaş ikiz mi acaba falan dedi ama değilmiş. Bence kadın bedenine göre şekillenen bi hormon bu da

Ben sat’a göre 5 haftalıkken 2000 küsür çıkmıştı. Bence gayet normal değer. Zaten 5 haftalık gerçekten 5 haftalık değil aslında. Hatta bana da bir ebe arkadaş ikiz mi acaba falan dedi ama değilmiş. Bence kadın bedenine göre şekillenen bi hormon bu da
Haklısın aslında şimdi ben 36 gün oldu regl olmadım hamile çıksam sata göre 1 aylık diyecekler ama değil aslında biliyorum en fazla 1 2 haftalık yani değeri düşük görecek diyecek ki işte riskli 😀

Bu arada bugün bende gebelik haberi aldım adetim 2 gün geçti 155 beta normal mi değil mi çok korkuyorum dr haftaya gel keseyi görelim dedi :(

Herkese merhabalar 27 haziranda beta 44du 1 temmuz bugun 366 beta degerim yukselisi guzel dedi aile hekimim ama acaba ikiz olabilme ihtimali var mı degerlerde nasil oluyor fark oluyor mu bilenler başından gecenler yorumlar mi rica etsem

Herkese merhabalar 27 haziranda beta 44du 1 temmuz bugun 366 beta degerim yukselisi guzel dedi aile hekimim ama acaba ikiz olabilme ihtimali var mı degerlerde nasil oluyor fark oluyor mu bilenler başından gecenler yorumlar mi rica etsem
Tedavi ile hamile kaldım ve kadin dogum doktorum o surecte 3 adet yumurtanın geliştiğini söylemişti ya birde 3uzse 😇😅😅

Back
X