hamilelik düşüncesi

evet doğru diyorsn cnm bebek için enerji şart,evlenmeden önce bebek için böyle kararsız kalacağımı hiç düşünmezdim sanırım hayat koşulları da değişti artık herkes kendi rahatını önemsiyor...

Canım bu düşünce cok yersiz he deyince hamile kalınmıyor ben hiç korunmadan deneye deneye 6. Ayda kaldım ama dusuk yaptım bir de böyle bi risk var kötüyü çağırmak istemem ama acı gercekler doktor 3 ay yasak dedi şimdi tekrar deniyoruz ama olduğu yok her ay umutla bekle bekle sonra hayal kırıklıkları .. Ne diyim daha bence zamanı bize harcama gezmek bahane. Benim komşum 2 haftalık bebeğiyle düğüne sünnete pazara gece gezmelerine gidiyor

öyle mi ay iyi o zaman ya, mide bulantısı olsa da çok önemsemem artık,peki hamileliğe karar verince folik asit aldın mı

karar verdiğim an doktora gittim, hormon testi yaptırdım kan aldılar, bide ultrasondan yumurtalıklarıma ve rahime baktı doktor normal çıktı hamile kalabilirsin bi sıkıntı yok dedi, benim adet sancım vardı çok korkuyodum bi sıkıntı çıkcak diye hiçbi sıkıntı çıkmadı çok şükür... folikasit verdi o günden beri kullanıyorum, 30 yaş altı kullanmasına gerek yok dedi bi diğer doktor ama ben yine de kullanıyorum, zararı yok çünkü... doktor üç ay folik asit kullan dedi, ben hiç beklemedim çalışmalara başladık, zaten ilk ayda olmadı dediğim gibi iyiki de başlamışım

bu arada bir şey sormak istiyorum sen de bahsetmişsin başka bahsedenler de var 2. denemiz,3. denememiz diye, bu denemeler her ay için mi yoksa 6 aylık süre 1. deneme mi oluyor?

yani dediğin gibi işin bir de böyle olumsuzlukları var, birinden duymuştum şimdiki genöler doğal beslenemediğinden hamile kalmakta zorlanıyorlar diye,bizim için böyle düşünüyor eskiler. bilmiyorum ne kadar doğru

bu arada bir şey sormak istiyorum sen de bahsetmişsin başka bahsedenler de var 2. denemiz,3. denememiz diye, bu denemeler her ay için mi yoksa 6 aylık süre 1. deneme mi oluyor?

ilk ay olmadıysa birinci deneme ikinci ayda olmadıysa 2. deneme .... diye devam ediyor tatlım

30 yaş altına kullanmak çok gerekli değil demekki ama yine de dediğin gibi alınsa iyi olur.ben de senn gibi önce doktora muayene olup öyle başlıcam

30 yaş altına kullanmak çok gerekli değil demekki ama yine de dediğin gibi alınsa iyi olur.ben de senn gibi önce doktora muayene olup öyle başlıcam

zaten doktora gittin mi garip bi heyecan oluyor, bekleyemiyorsun hadi bakalım hayırlısı tatlım eşin ne diyor bu duruma o da önemli tabiki

zaten doktora gittin mi garip bi heyecan oluyor, bekleyemiyorsun hadi bakalım hayırlısı tatlım eşin ne diyor bu duruma o da önemli tabiki

dediğin gibi karşılıklı istemek önemli. eşim benden daha çok istiyor,o da endişelerimi gereksiz buluyor

evet maalesef böyle bir şey var çağımızda abuk sabuk diyetler light ürünler stres iş hayatı evlilik yaşının yükselmesi daha nicesi var sayarken yoruldum valla ... o yüzden bence korunmak saçma bana doktorum 6 kadından 4ü ilk gebelikte düşüğe mahkum bu devirde dedi iş yerinde biz toplam 4 kadından 3 ü türlü sebeplerden düşük yaptı.. bi tane düşüksüz doğuran yok benim de 1 sene olacak az kaldı bakalım hayırlısı .. ama insan takmıyor da değil

dediğin gibi stessiz bi hayat bizim için mümkün değilki... umarım cnm biz de hamileler grubuna dahil oluruz:)

korunmayı basladıgın ay 1. ay adet olursun diger ay ikinci denemeye baslarsın canım bu sekılde gider.....

korunmayı basladıgın ay 1. ay adet olursun diger ay ikinci denemeye baslarsın canım bu sekılde gider.....

hımm...eşim korunuyor ilk denememde hamile kalma ihtimalim yüksek olur umarım, olmazsa da deneriz artık:)

tabiki her ihtimali göz önünde bulundurmalıyım aksi halde üzülmek kaçınılmaz olur

aynen...ben hop diye hamile kalırım sanıyodum ama öyle olmuyomus....şimdide çok korkuyorum yaa hamile kalamazsan diye....allahım inş nasip eder.....

kac yasındasın canım,ne kadardır evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…