merhaba canım bende senin gibi düşünüyodum...önce gezelim tozalım evliliğimizin tadını cıkaralım dedim allahıma şükür yaptımda yapıyorumda.......haaaa deyince hamile kalınmıyomuş onu ögrendim....benim 5. denemem hala bebişim yok...bakalım allahım ne zaman nasıp edecek...yaşım 29 ....bebek yapacam 9 aylık sürec dogum buyucek derken yıllar gecıcek ve bebeğimin arkasından onunla koşturucam...istediğinde oyun oynamam gerekecek.....bunlara enerjide gerek......bebegim olsun ben onunla herseyi yapıcam allahın izniyle...oyuzden erteleme derim bence tabi siz hazırsanız.......hersey nasıp işi çünkü.....
öyle mi ay iyi o zaman ya, mide bulantısı olsa da çok önemsemem artık,peki hamileliğe karar verince folik asit aldın mı
merhaba canım bende senin gibi düşünüyodum...önce gezelim tozalım evliliğimizin tadını cıkaralım dedim allahıma şükür yaptımda yapıyorumda.......haaaa deyince hamile kalınmıyomuş onu ögrendim....benim 5. denemem hala bebişim yok...bakalım allahım ne zaman nasıp edecek...yaşım 29 ....bebek yapacam 9 aylık sürec dogum buyucek derken yıllar gecıcek ve bebeğimin arkasından onunla koşturucam...istediğinde oyun oynamam gerekecek.....bunlara enerjide gerek......bebegim olsun ben onunla herseyi yapıcam allahın izniyle...oyuzden erteleme derim bence tabi siz hazırsanız.......hersey nasıp işi çünkü.....
Canım bu düşünce cok yersiz he deyince hamile kalınmıyor ben hiç korunmadan deneye deneye 6. Ayda kaldım ama dusuk yaptım bir de böyle bi risk var kötüyü çağırmak istemem ama acı gercekler doktor 3 ay yasak dedi şimdi tekrar deniyoruz ama olduğu yok her ay umutla bekle bekle sonra hayal kırıklıkları .. Ne diyim daha bence zamanı bize harcama gezmek bahane. Benim komşum 2 haftalık bebeğiyle düğüne sünnete pazara gece gezmelerine gidiyor
bu arada bir şey sormak istiyorum sen de bahsetmişsin başka bahsedenler de var 2. denemiz,3. denememiz diye, bu denemeler her ay için mi yoksa 6 aylık süre 1. deneme mi oluyor?
karar verdiğim an doktora gittim, hormon testi yaptırdım kan aldılar, bide ultrasondan yumurtalıklarıma ve rahime baktı doktor normal çıktı hamile kalabilirsin bi sıkıntı yok dedi, benim adet sancım vardı çok korkuyodum bi sıkıntı çıkcak diye hiçbi sıkıntı çıkmadı çok şükür... folikasit verdi o günden beri kullanıyorum, 30 yaş altı kullanmasına gerek yok dedi bi diğer doktor ama ben yine de kullanıyorum, zararı yok çünkü... doktor üç ay folik asit kullan dedi, ben hiç beklemedim çalışmalara başladık, zaten ilk ayda olmadı dediğim gibi iyiki de başlamışım
30 yaş altına kullanmak çok gerekli değil demekki ama yine de dediğin gibi alınsa iyi olur.ben de senn gibi önce doktora muayene olup öyle başlıcam
zaten doktora gittin mi garip bi heyecan oluyor, bekleyemiyorsunhadi bakalım hayırlısı tatlım eşin ne diyor bu duruma o da önemli tabiki
dediğin gibi karşılıklı istemek önemli. eşim benden daha çok istiyor,o da endişelerimi gereksiz buluyor
yani dediğin gibi işin bir de böyle olumsuzlukları var, birinden duymuştum şimdiki genöler doğal beslenemediğinden hamile kalmakta zorlanıyorlar diye,bizim için böyle düşünüyor eskiler. bilmiyorum ne kadar doğru
evet maalesef böyle bir şey var çağımızda abuk sabuk diyetler light ürünler stres iş hayatı evlilik yaşının yükselmesi daha nicesi var sayarken yoruldum valla ... o yüzden bence korunmak saçma bana doktorum 6 kadından 4ü ilk gebelikte düşüğe mahkum bu devirde dedi iş yerinde biz toplam 4 kadından 3 ü türlü sebeplerden düşük yaptı.. bi tane düşüksüz doğuran yok benim de 1 sene olacak az kaldı bakalım hayırlısı .. ama insan takmıyor da değil
bu arada bir şey sormak istiyorum sen de bahsetmişsin başka bahsedenler de var 2. denemiz,3. denememiz diye, bu denemeler her ay için mi yoksa 6 aylık süre 1. deneme mi oluyor?
korunmayı basladıgın ay 1. ay adet olursun diger ay ikinci denemeye baslarsın canım bu sekılde gider.....
hımm...eşim korunuyor ilk denememde hamile kalma ihtimalim yüksek olur umarım, olmazsa da deneriz artık:)
inş canım...ama sen her ihtimalide düşün derim.....
inş canım...ama sen her ihtimalide düşün derim.....
tabiki her ihtimali göz önünde bulundurmalıyım aksi halde üzülmek kaçınılmaz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?