Hamilelik fobim

• Konu Sahibi Konu Sahibi marli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende böyle düşünüyodum canım bi ara. Bekara kadın boşamak kolay derler ya... İnsan geçimin idarenin zorluğunu görünce isteklerini erteleyebiliyo Bide yapıyla alakalı başta yaşamış olduğum zorluklardan kalan korkumlada bu düşünceden tamamen uzaklaştım..

Evet beni anladığınız için gerçekten çok tşk ederim.. Korkum maddi açıdan bebeğe yetememek.. Onu daha iyi koşullarda büyütmek.. Hani doğsun gelen rızykıyla geliyo sözüne karşıyım.. Ben eve geliyorum yoğun çalışıyorum ev iş sorumluluk o kadar doluyorum ki. Bide aileler yardım etsin mantığıyla bakmıyorum hiç bi zaman... Ailelerden yardım bekliyecektim neden evlendim ozaman diyerek kimseden bişey beklemiyorum.. Tabi bununlada bazı isteklerimi erteleyerekte şevkimin kırılmasınada sebeb oluyorum farketmeden.. Hayatım boyunca kendime yetebilmek, bi bayan olarak kendi ayaklarım üzerinde durmaya alıştım. Başta istekliydim çünkü ev geçimi nedir , bi ev nasıl idare olur bunları bilmiyodum.. Yaşanan zorluklar insanın bakış açısını tamamen değiştiriyo.. Hayat sürekli mücadele istiyo.. Özel sektörde çalıştığım içinde hani bırakıyım tekrar kaldığım yerden devam ederim gibi bi lüksü de olmuyo insanın

Düşüncelerimiz aynı.. Ben beklemeyi tercih ediyorum. Körü körüne adım atmamalı...
Erkeğin yaşı önemli değil. Benim eşim de 32 yaşında. Ben 24 yaşındayım. Bence yaşımız bebek için korkulacak yaşlar değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…