Hamilelik giymeye başladınızmı arkadaşlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
ben 15 haftalık hamişim.bugünlerde normal kıyafetlerim dar gibi sanki.pazartesiden itibaren hamileliklerimi giymeye başlamayı düşünüyorum.sizler ne durumdasınız?

19 haftalık haimleyim..Yaklaşık on günönce falan hamilelik giymeye başladım..Artıkeski kıyafetlerim olmuyor..Basenden yukarı çıkmıyor artık:)

İki tane spor hamilelik aldım ve giymeye başladım:)

Evet ya bende artık giymeye başladım ama sadece 2 tane pantolon aldım üzerime yine normal badi ve bluzları giyorum karnım belli oluyo ama

Burda yaz oldugu icin surekli tayt giyiyorum.cok rahat oluyor.pantolonlarimi kaldirdim.kapaniyor ama asiri rahatsiz ediyor.tuniklerle taytlar favorim :sm_cool:

benim şu an için bi kaç pantolonum oluyor. yani daha hiç birşey almadım. ama biaz göbeğim çıktığından her kıyafetimi giyemiyorum ve işe gelirken de çok zor oluyo. bu hafta sonu bikaç parça bişiler almak istiyorum.

Ben Aralığın ortalarından beri giyiyorum hamile pantolunu kıyafetleri. Çünkü karnım çok şişti. İlk önceleri gazdan şişti. Şimdi ise hamilelikten sanırım. Ama iyiki erken giymişim doktorum bebek sıkışmamış serbest büyümüş dedi. Aslında herkesin öğrendiği andan itibaren hamile pantolunu giymesini öneriyorlar.Hamile pantolonun lastiği sıkmıyor. Ama diğer pantolanların lastikleri fermuarları düğme yerleri sizi değil ama bebeği sıkıyormuş. Unutmayın o daha ufacık Sizin rahatsın olmadığınız en ufak şeyden rahatsız olabilir.

Ben de bu hafta hamile pantolonları giymeye başladım. Gerçekten çok rahatlarmış.

bende sen gibi yaptim bidisim vallaha erkenden giydim iyiki de giymisim ama simdi kilo verdim ya pantul habire dusuyor benden biktim ya

Ama benim lastik var yanında ayarlayabiliyorum.Düşmüyo.. Her zaman giyilebilir yani.

normal kıyafetlerim sıkıyor bende fermuarını az açık bırakıp giyiyorum üstüne bişey geliyo zaten görünmüyor.iki üç tane zaten büyük gelen etek ve pantolonlarım vardı şimdilik onlarla idare ediyorum.ayy ne bileyim hamile kıyafeti deyince karnı burnunda kadınların giydikleri aklıma geliyor ve şimdilik çok erken diyorum.şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım nerdeyse hepiniz başlamışsınız giymeye.kilo almadım zaten basen kalça aynı sadece önden göbeğim biraz top gibi çıktı ama öyle aman aman bişey çıkmadı kazak v.s. giydiğim içinde dışarıdan pek belli olmuyor.çok taktım ben buna sanırım yaa.

bende aynen senin gibi düşünüyorum. bencede henüz çok erken. sanırım daha bikaç hafta kıyaetlerim idare eder beni. sonra zaten göbek çıkmaya başlıycak

ooo maşallah ben 6aylık gibiyim,karnım bayaa çıktı,1aydan fazladır hamile pantolonları giyiyorum,ilk başlarda büyük gelen eteklerimle falan idare ettim ama pantolonlarım çok sıkıyodu,şimdi hamile pantolonları giyiyorum,öteki türlü okula gittiğim için çok zorlanıyordum...benim de en büyük takıntım bu,çok kilo aldım diye zırıl zırıl ağlıyorum,aslında çok kilo almadım ama zaten kilolu hamile kaldığım için kendimi çok kötü hissediyorum,okulda arkadaşlar sağolsunlar çok moral veriyorlar,yoksa acayip taktım yani,hemen ağlayıveriyorum:)neyse napalım böyle idare edicem artık,kiminin dış karnı büyük olurmuş kiminin iç karnı,böyle duydum...herkesin vücut yapısı farklıdır zaten di mi ama?

bende kilolu başladım ama daha kilo almadım onun için bütün kıyafetlerim oluyo göbeğim de çok az.. göbeğimden ziyade midem kocaman oldu..benim için erken ama iki tane hamilelilk pantalonu almayı düşünüyorum..

Bende pantolon aldım biri kadife kış için ama memlekete gidince işe yarıyo.Çünkü çok soğuk bitanede kot aldım 2 yandan belinde ayarlanabilen lastikleri var istediğim gibi ayarlıyorum çokta rahat oluyo.Yani heraşamada giyebilirim

walla ben 11. haftamda baslamistim
ama benim kıyafetlerim hep daracik ve micnicikti
hamile kalmadan oncede kilo almistim

bende bu haftanın başından beri hamilelik pantolunu giymeye başladım beli son ayarında ama gene de bol gelsede olsun bebişim sıkışmasın diye onu giyiyorum

bende bayramda almıştım kızlar vallahi lastikli cok rahatım bende birazda kilo vardı o yüzden olmuyordu erken almışım ben sanırım hamilelik kıyafetimi :)

yaa bende hala almadım hamilelik eşofmanla idare ediyorum...ama almak istiyorumda benim karnım çok az belli oluyoo

bugün Kot'umu giydim carsiya gittim bebegim ezilecek die ödüm patladi ben yavas yavas gebe pantalonu alsam ii olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…