Ben Aralığın ortalarından beri giyiyorum hamile pantolunu kıyafetleri. Çünkü karnım çok şişti. İlk önceleri gazdan şişti. Şimdi ise hamilelikten sanırım. Ama iyiki erken giymişim doktorum bebek sıkışmamış serbest büyümüş dedi. Aslında herkesin öğrendiği andan itibaren hamile pantolunu giymesini öneriyorlar.Hamile pantolonun lastiği sıkmıyor. Ama diğer pantolanların lastikleri fermuarları düğme yerleri sizi değil ama bebeği sıkıyormuş. Unutmayın o daha ufacık Sizin rahatsın olmadığınız en ufak şeyden rahatsız olabilir.
hamilelik taytı olduğunu bilmıyordum
hatta tayt giyen hamilelere şaşırıyrdum.nasıl rahat edebiliyorlar içinde diye
Kızlar, ben daha hamile elbisesi giymiyorum; ama pantolonlarım sıkmaya başladı. Şunu merak ediyorum.Pantolon sıkınca bebek rahatsız olur mu?
Eğer pantolonun sıkıyosa zararlı diye biliyorum. Bence daha rahat şeyler giyinmelisin.Doktor bana dar kotlar giymememi söylemişti.Zaten giymiyorum da, kot gibi görünen taytımı kot pantolon sanmıştı.kaydirigubbakcemile3 Sonra gösterince kot olmadığını anladı. opuyorumnanaktan
hamilelik taytı dediğiniz şey hamilelere özel mi. yani beli genişletilip daraltılıyo mu.
hamile giyim mağazalarında var mıdır. yoksa heryerde bulunan taytlardan mı diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?