hamilelik grip

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
kızlar 9 haftalık hamileym ancak çok pis gribe yakalandm.çok hapşuruyor ve öksürüyorum.ilaç kullanamıyorm doğal olarak.bana bişiler tavsiye edin nolur.boğaz ağrım da var yanıo.bide hapşırık öksürük düşüğe sebep olmaz dimi çok korkuyorummm.:(

kızlar 9 haftalık hamileym ancak çok pis gribe yakalandm.çok hapşuruyor ve öksürüyorum.ilaç kullanamıyorm doğal olarak.bana bişiler tavsiye edin nolur.boğaz ağrım da var yanıo.bide hapşırık öksürük düşüğe sebep olmaz dimi çok korkuyorummm.:(

geçmiş olsun cnm bende bi ilk haftalarımda birde 30.haftalarımda çok fena grip olmuştum dinlenmek şart hep yattım.beni 2-3 günde toparlayan bitki çayımın tarifini verim..her öğüne taze kaynatılıp içilecek demliğe kuşburnu,karanfil,tarçın,ıhlamur,limon özellikle kuşburnu ve karanfil direnç veriyo karanfili8-9 tane at..bunları 5 dk kaynat dinlensin 5 dkda bol limon sık azcıkda karabiber serp ve iç varsa içine bal kat..ben sabah öğle akşam yapmıştım..hergün 2 bardak kadarda portakal greyfurt sık mutlaka iç..bişiciğin kalmaz :))

sağol canım ya ne içeceğimi bilemedm herşey yararlı olmuyormuş gebelikte o yusden sordm.cvp verdin için tşk edeim.yapıcam bugun hemen .

Back
X