Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 9 haftalık hamileym ancak çok pis gribe yakalandm.çok hapşuruyor ve öksürüyorum.ilaç kullanamıyorm doğal olarak.bana bişiler tavsiye edin nolur.boğaz ağrım da var yanıo.bide hapşırık öksürük düşüğe sebep olmaz dimi çok korkuyorummm.
kızlar 9 haftalık hamileym ancak çok pis gribe yakalandm.çok hapşuruyor ve öksürüyorum.ilaç kullanamıyorm doğal olarak.bana bişiler tavsiye edin nolur.boğaz ağrım da var yanıo.bide hapşırık öksürük düşüğe sebep olmaz dimi çok korkuyorummm.
geçmiş olsun cnm bende bi ilk haftalarımda birde 30.haftalarımda çok fena grip olmuştum dinlenmek şart hep yattım.beni 2-3 günde toparlayan bitki çayımın tarifini verim..her öğüne taze kaynatılıp içilecek demliğe kuşburnu,karanfil,tarçın,ıhlamur,limon özellikle kuşburnu ve karanfil direnç veriyo karanfili8-9 tane at..bunları 5 dk kaynat dinlensin 5 dkda bol limon sık azcıkda karabiber serp ve iç varsa içine bal kat..ben sabah öğle akşam yapmıştım..hergün 2 bardak kadarda portakal greyfurt sık mutlaka iç..bişiciğin kalmaz :))