hamilelik hastalımıdır?

Şunu söylemek istiyorum hamile değilim ama bir haber verdi bilmem gördünüz mü gerçek hamileliği yansıtan kadın hamileliğin o instagram da ki oynanmış resimler gibi değil de olumlu olumsuz tüm gerçeklerini yansıtan bir kadındı sosyal medyayı gerçek sanmayın o kadınların dört duvarda ki halini bilemeyiz.

haklısımz ama üzerine basa basa mükemmeli oynayınca insan öyle sanıyor kendımde suç arıyorum bu sfer

haklısımz ama üzerine basa basa mükemmeli oynayınca insan öyle sanıyor kendımde suç arıyorum bu sfer
Keşke o bahsettiğim haberi bulabilseydim size ama sosyal medya da hep güzel yanlar paylaşılır o kadınlar doğum çatlaklarını,selülitlerini paylaşmazlar :) boşverin o yüzden

Kendi kendinize terapi yapabilirsiniz elleri 1 veya 2 dk soğun sudu bekletmek hem baş ağrısını önler hemde vücuda zindelik verir yine aynı şekilde ele soğuk su alıp enseyi saç diplerini hafif ıslatmak bazen bir bardak serin bir su alıp içine çok az limon bir iki yaprak taze nane bir tane sevimli renkli pipet özellikle ütü yaparken çok çok işe yarıyor. Evet evde işleirniz var sizi bekleyen ama siz değerlisiniz hem kendinize keyif yapıp hemde işleri yoluna koyup güçlü olabilirsiniz bir kere başlasanız devamı gelicektir o kara bulutları elinizle bi iteleyin ben yaparım diyin

evli değilim de farklı bi açıdan bakacağım.

regl hastalık değil mesela, aksine sağlıklı olmanın belirtisi.

ama ben ölüyorum. bildiğin ölüyorum. ilk üç gün pertim bi kere, dördüncü gün anca kendime gelebiliyorum. içimde hiçbir şey kalmayana kadar kusuyorum, kambur geziyorum belimi doğrultamıyorum, bacağımın birini resmen sürüyorum adım atacak mecalim olmuyor, bütün gün karanlık bi odada cenin pozisyonunda yatmak istiyorum. ve bütün bu belirtiler reglden iki saat önce başlıyor.

öbür tarafta da affedersiniz pantolonu batmadan regl olduğunu anlayamayan kadınlar da var.

hamilelik de bunun gibi bi şey bence. herkesi aynı vurmuyor.

çok haklısınız cok guzel bır benzetme olmus ♥

Kimi kadın icin gercekten keyifli bir dönem oluyor. Birlikte calistigim arkadaslarin hamileliklerini hatirliyorum da hepsi gule oynaya gecirdi zamanı ne bir sikayet ne bir sıkıntı.
Ben ise ilk 3 ay kafami kaldıramadım surekli serum altinda yattim rapor almak zorunda kaldim. 3 aydan sonra bulanti ve kusmam sadece hafifledi kafami kaldirabildim sadece simdi ise ilac kullanmazsam yine kusmaya basliyorum, su icmeme ragmen kabizlik ve hemoroid ust seviyede, acayip bir ağırlık var uyumazsam bayilacak gibi hissediyorum. Tum bunlara ragmen bebegimin hareketlerini hissedip onunla hayal kurunca bu cektiklerimin hepsine degecegine inaniyorum hele ki ultrasonda gorunce heyecanlaniyorum duygusallasiyorum her seyi unutuyorum bir anda.
Simdilik dogum kismini düşünme koskoca hayatinda birkac saat surecek bir sanci ya da aci agri olarak bak bence. Bebeginle konuşmak rahatlatabilir tavsiye ederim.

İlk 4 ay benim de kabus gibi geçmişti, bulantı, kusma, halsizlik vs. O halime göre şu an çok daha iyiyim. Bulantı geçti en azından...

Ama bu son 3 gündür çok halsizlik, bezginlik var. Sıcaklara bağlıyorum. Herşeyim normal çünkü... Ben de çıkmıyorum mümkün olduğunca. Bol su içiyorum, soğuk ayran, meyve, salatalık gibi rahatlatıcı şeyler tüketiyorum soğuk soğuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…