- 16 Nisan 2016
- 177
- 94
- 13
- 37
- Konu Sahibi dragonsmother
-
ah ah inşallah ♥♥Rica ederim. Bir de kendini çok ağrılı hissettiğin zaman kendini ılık dusun altına sok iyi geliyor. Bol bol su iç meyve ye bir de artık kendini toparla süslen gez toz :)
Temelde yatan sebep bu olabilir.beklemedıgım bır gebelıkti
haklısımz ama üzerine basa basa mükemmeli oynayınca insan öyle sanıyor kendımde suç arıyorum bu sferŞunu söylemek istiyorum hamile değilim ama bir haber verdi bilmem gördünüz mü gerçek hamileliği yansıtan kadın hamileliğin o instagram da ki oynanmış resimler gibi değil de olumlu olumsuz tüm gerçeklerini yansıtan bir kadındı sosyal medyayı gerçek sanmayın o kadınların dört duvarda ki halini bilemeyiz.
Keşke o bahsettiğim haberi bulabilseydim size ama sosyal medya da hep güzel yanlar paylaşılır o kadınlar doğum çatlaklarını,selülitlerini paylaşmazlar :) boşverin o yüzdenhaklısımz ama üzerine basa basa mükemmeli oynayınca insan öyle sanıyor kendımde suç arıyorum bu sfer
çok haklısınız cok guzel bır benzetme olmus ♥evli değilim de farklı bi açıdan bakacağım.
regl hastalık değil mesela, aksine sağlıklı olmanın belirtisi.
ama ben ölüyorum. bildiğin ölüyorum. ilk üç gün pertim bi kere, dördüncü gün anca kendime gelebiliyorum. içimde hiçbir şey kalmayana kadar kusuyorum, kambur geziyorum belimi doğrultamıyorum, bacağımın birini resmen sürüyorum adım atacak mecalim olmuyor, bütün gün karanlık bi odada cenin pozisyonunda yatmak istiyorum. ve bütün bu belirtiler reglden iki saat önce başlıyor.
öbür tarafta da affedersiniz pantolonu batmadan regl olduğunu anlayamayan kadınlar da var.
hamilelik de bunun gibi bi şey bence. herkesi aynı vurmuyor.
teşekkür ederim :)Buldum resimleri :)
Eki Görüntüle 1864716 Eki Görüntüle 1864717 Eki Görüntüle 1864718
"Annelik vahşiliğin, ilkelliğin, pisliğin ve komikliğin tam anlamıyla bir karışımı! Bir bebek sahibi olmak kesinlikle çok güzel bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?