- 6 Mart 2024
- 62
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi depresyonmood
-
Reglm daha gelmedi günü var ama kasık ağrısı normal mi sizcehsg sebebiyle reglde düzensizlikler veya ara akıntılar olabilir.
normal içeri kimyasal veriliyor sonucta. ve regliniz erken de başlıyor olabilir. regl gününüze kadar beklemekten başka çare yok. burda hsg sonrası bi hafta erken regl görenler de gördüm. her sey imkan dahilinde yani su anReglm daha gelmedi günü var ama kasık ağrısı normal mi sizce
Normalde reglıma 15 gün civarı varken göğüslerin hassasiyetleşir acır şişer felan şimdi 9 gün var ve daha acımaya başlamadı yani bugünden sonra acıyacaksa belirti verecekse bilmiyorum da acaba hamile miyim diye umut ediyorum Hsg sonrası hamilelik kolaylaşırmış ya umut ediyorum iştenormal içeri kimyasal veriliyor sonucta. ve regliniz erken de başlıyor olabilir. regl gününüze kadar beklemekten başka çare yok. burda hsg sonrası bi hafta erken regl görenler de gördüm. her sey imkan dahilinde yani su an
o da olabilir tabii kiNormalde reglıma 15 gün civarı varken göğüslerin hassasiyetleşir acır şişer felan şimdi 9 gün var ve daha acımaya başlamadı yani bugünden sonra acıyacaksa belirti verecekse bilmiyorum da acaba hamile miyim diye umut ediyorum Hsg sonrası hamilelik kolaylaşırmış ya umut ediyorum işte
hsg beni de mahvetti. geçen ay da yumurtlamadan adet gününe kadar acı çektim bu ay da aynısı oldu. keşke hiç çektirmeseydim yumurtalıklarıma ne yaptılarsa acıdan kıvrandırıyor yumurtlama zamanından adete kadarHanımlar merhaba 14 mayısta anestezili HSG çekindim adetime 9 gün var ve kasık ağrısı yaşıyorum sık sık birazda sarı akıntım var sebebi nedir sizce HSG sonucum temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok kasık ağrılarım sık sık oluyor yaşayan varmı bu durumu
Yaaa çok geçmiş olsun benimki sizinki kadar çok ciddi acı ağrı değil ara sıra gelen yoklayan kasık ağrısı biraz ağrıyor ve geçiyor hayatımı etkileyecek kadar değil yanihsg beni de mahvetti. geçen ay da yumurtlamadan adet gününe kadar acı çektim bu ay da aynısı oldu. keşke hiç çektirmeseydim yumurtalıklarıma ne yaptılarsa acıdan kıvrandırıyor yumurtlama zamanından adete kadar
Merhaba sizlere birşey sormak istiyorum bir kızım var benim ikinci gebeliği planlıyordum 8 aydır olmayınca geçen kontrole gittim hsg çekip emin olalım dedi bugün randevum vardı bugün ben de anestezisiz HSGçektim iki tüpün de tıkalı olduğunu gördü doktorum çarşamba günü anestezi alarak küçük bir ameliyat operasyonu geçireceğimi söyledi yalnız biraz tedirginim ve korkuyorum kapalıy olan tüpleri açacakmış bu durumu yaşamış olan var mı benim gibiHanımlar merhaba 14 mayısta anestezili HSG çekindim adetime 9 gün var ve kasık ağrısı yaşıyorum sık sık birazda sarı akıntım var sebebi nedir sizce HSG sonucum temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok kasık ağrılarım sık sık oluyor yaşayan varmı bu durumu
Hsg den sonra bende hep kasik agrisi çektim enfeksiyon kaptım heralde diyordum ama o ay hamile kalmışım umarım sizde hamilesinizdir :)Hanımlar merhaba 14 mayısta anestezili HSG çekindim adetime 9 gün var ve kasık ağrısı yaşıyorum sık sık birazda sarı akıntım var sebebi nedir sizce HSG sonucum temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok kasık ağrılarım sık sık oluyor yaşayan varmı bu durumu
Ayyy inşallah öyledir ya akıntım halen devam ediyor göğüslerim de acımaya başladı muhtemelen adet yaklaştıkça acısı vuruyor karnımda hafiften ağrımaya başladı umutlanmak istemiyorum ama hamile değilimdir çünkü belirti yaşamıyorumHsg den sonra bende hep kasik agrisi çektim enfeksiyon kaptım heralde diyordum ama o ay hamile kalmışım umarım sizde hamilesinizdir :)
Ayyy inşallah öyledir ya akıntım halen devam ediyor göğüslerim de acımaya başladı muhtemelen adet yaklaştıkça acısı vuruyor karnımda hafiften ağrımaya başladı umutlanmak istemiyorum ama hamile değilimdir çünkü belirti yaşamıyorum
Merhaba dün Hsg çekildim her şey normal çıktı ne tıkanıklık ne şekil bozukluğu hiç bir sıkıntı yok. ilk ay korun dedi doktor işlemdeki sıvı yağlı su olduğu için ilk ay sperm yumurtayı dölleyip yapıştırma ihtimali oluyormuş tüplere o yüzden dış gebelik olabiliyor karşılaşıyoruz dedi doktor ilk defa böyle bir şey duydum korunmak istemiyorum ben. Kendisi adetten itibaren takip edeceğim dedi. Böyle bir ihtimal var mı ? 7 ay öncede düşük yaşadım kürtaj olmuştumHsg den sonra bende hep kasik agrisi çektim enfeksiyon kaptım heralde diyordum ama o ay hamile kalmışım umarım sizde hamilesinizdir :)
Bize 1 gün sadece ilişkiyi yasaklamislardi ki ben çekildiğim ay hamile kaldım. Dis gebelik tup tıkalı olduğu zaman daha çok görülüyor diye biliyorum dediğinizi hiç duymadım ki benim sag tupum tikali belki öyle de oluyor olabilir ama ben 2 doktora danistim ikiside korunmaya gerek yok demişti isterseniz siz yine de başka bi doktora görünün ki tuplerinizde biseu çıkmaması çok güzel haberMerhaba dün Hsg çekildim her şey normal çıktı ne tıkanıklık ne şekil bozukluğu hiç bir sıkıntı yok. ilk ay korun dedi doktor işlemdeki sıvı yağlı su olduğu için ilk ay sperm yumurtayı dölleyip yapıştırma ihtimali oluyormuş tüplere o yüzden dış gebelik olabiliyor karşılaşıyoruz dedi doktor ilk defa böyle bir şey duydum korunmak istemiyorum ben. Kendisi adetten itibaren takip edeceğim dedi. Böyle bir ihtimal var mı ? 7 ay öncede düşük yaşadım kürtaj olmuştum
Merhabalar, ben de önümüzdeki hafta hsg çekilicem. Hsg sonrası antibiyotik kullandınız mı acaba?Bize 1 gün sadece ilişkiyi yasaklamislardi ki ben çekildiğim ay hamile kaldım. Dis gebelik tup tıkalı olduğu zaman daha çok görülüyor diye biliyorum dediğinizi hiç duymadım ki benim sag tupum tikali belki öyle de oluyor olabilir ama ben 2 doktora danistim ikiside korunmaya gerek yok demişti isterseniz siz yine de başka bi doktora görünün ki tuplerinizde biseu çıkmaması çok güzel haber
Evet kullandım 3 ilaç vardi içindeMerhabalar, ben de önümüzdeki hafta hsg çekilicem. Hsg sonrası antibiyotik kullandınız mı acaba?
Ben çok deneyimli tup bebek uzmanı bi doktora danistim korunmana gerek yok demişti ki korunmadım hamile kaldım :)dis gebelik riski de her zmaan var ki zaten böyle bisey olmasada
Evet kullandım 3 ilaç vardi içinde
Ahh ne kadar güzel Allah sağlıkla kucağınıza göstersin inşallah, darısı bana bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?