- 25 Mayıs 2024
- 1.096
- 897
- 43
- Konu Sahibi depresyonmood
-
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunUmarım dualarım sizinle hsg çekilince şans artıyor şans yanınızda olsun :)
Bende hsg cektirmistim 500 mg antibiyotik verdi 7 gün sürüyordu ben ,5 gün içtim o ayı degerlendirmek için kestim antibiyotiğiMerhabalar, ben de önümüzdeki hafta hsg çekilicem. Hsg sonrası antibiyotik kullandınız mı acaba?
Hamile misiniz acabaHanımlar merhaba 14 mayısta anestezili HSG çekindim adetime 9 gün var ve kasık ağrısı yaşıyorum sık sık birazda sarı akıntım var sebebi nedir sizce HSG sonucum temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok kasık ağrılarım sık sık oluyor yaşayan varmı bu durumu
Teşekkür ederim bilgi içinBende hsg cektirmistim 500 mg antibiyotik verdi 7 gün sürüyordu ben ,5 gün içtim o ayı degerlendirmek için kestim antibiyotiği
Tekrardan merhaba bugün rahim filmi çekildim. Doktorum 10 gün ilişki yok dedi. Siz bu konuda daha bilgilisiniz ama bana uzun bir süre gibi geldi. Sizce de öyle mi acaba bu konu hakkında bilginiz var mı?Ben çok deneyimli tup bebek uzmanı bi doktora danistim korunmana gerek yok demişti ki korunmadım hamile kaldım :)dis gebelik riski de her zmaan var ki zaten böyle bisey olmasada
Evet kullandım 3 ilaç vardi içinde
Bu ayki yumurtlama dönemi değerlendirdim 13 Haziran regl tarihim bekliyorum bendeTeşekkür ederim bilgi içinsizde hamilelik oldu mu?
Bana 3 gün ilişki yasak demiştiTekrardan merhaba bugün rahim filmi çekildim. Doktorum 10 gün ilişki yok dedi. Siz bu konuda daha bilgilisiniz ama bana uzun bir süre gibi geldi. Sizce de öyle mi acaba bu konu hakkında bilginiz var mı?
İnşallah güzel haberler alırız bu ayBu ayki yumurtlama dönemi değerlendirdim 13 Haziran regl tarihim bekliyorum bende
Bencede uzun bi süre bana sadece 1 gün korun demişti 20 haftalik hamileyim hsg den hemen sonra oldu diye kaç tane doktora çıktım olumsuz hiç bisey duymadım benim zaten döngum kısa 10 gün korunsam o ay zaten yumurtlamaya denk gelmesi imkansızdı :)Tekrardan merhaba bugün rahim filmi çekildim. Doktorum 10 gün ilişki yok dedi. Siz bu konuda daha bilgilisiniz ama bana uzun bir süre gibi geldi. Sizce de öyle mi acaba bu konu hakkında bilginiz var mı?
Aynı şekilde ben de 10 gün beklersem yumurtam çatlamış olur. Bu 2 ayı değerlendirilmez dedi doktor ama öyle söyledi. Ben yine yumurtalama zamanını değerlendirmeyi düşünüyorum herhangi bir kanama filan olmazsa. 7 günlük sabah akşam antibiyotik ve ayrı olarak ağrı kesici verildi bir sorun olacağını düşünmüyorum Allah ın izniyleBencede uzun bi süre bana sadece 1 gün korun demişti 20 haftalik hamileyim hsg den hemen sonra oldu diye kaç tane doktora çıktım olumsuz hiç bisey duymadım benim zaten döngum kısa 10 gün korunsam o ay zaten yumurtlamaya denk gelmesi imkansızdı :)
*Değerlendirelim dediAynı şekilde ben de 10 gün beklersem yumurtam çatlamış olur. Bu 2 ayı değerlendirilmez dedi doktor ama öyle söyledi. Ben yine yumurtalama zamanını değerlendirmeyi düşünüyorum herhangi bir kanama filan olmazsa. 7 günlük sabah akşam antibiyotik ve ayrı olarak ağrı kesici verildi bir sorun olacağını düşünmüyorum Allah ın izniyle
3 gün kanama oldu bende dediğiniz gibi 10 gün beklenirse yumurtlamayı kaçırırsınız bir ay yok yere ertelemis olursunuz. Ben Antibiyotiği yumurtamayi görmeden bıraktım 5 gün kullanmış oldum. Hsg den sonra hamilelik şansımız çok yüksek inşallah güzel haberleri hepimiz tez vakitte alırızAynı şekilde ben de 10 gün beklersem yumurtam çatlamış olur. Bu 2 ayı değerlendirilmez dedi doktor ama öyle söyledi. Ben yine yumurtalama zamanını değerlendirmeyi düşünüyorum herhangi bir kanama filan olmazsa. 7 günlük sabah akşam antibiyotik ve ayrı olarak ağrı kesici verildi bir sorun olacağını düşünmüyorum Allah ın izniyle
Amiin inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip olsun isteyen herkese3 gün kanama oldu bende dediğiniz gibi 10 gün beklenirse yumurtlamayı kaçırırsınız bir ay yok yere ertelemis olursunuz. Ben Antibiyotiği yumurtamayi görmeden bıraktım 5 gün kullanmış oldum. Hsg den sonra hamilelik şansımız çok yüksek inşallah güzel haberleri hepimiz tez vakitte alırız
Gebeliğe engel bir durumunuz var mıydı rahim filmi ile şans artıyor ya öncesinde hamile kalamama sebebiniz neydi ozel değilse eğer. Bizde sperm hızı ve sayısında sorun var rahim filmini bir umut ondan dolayı çektirdimBencede uzun bi süre bana sadece 1 gün korun demişti 20 haftalik hamileyim hsg den hemen sonra oldu diye kaç tane doktora çıktım olumsuz hiç bisey duymadım benim zaten döngum kısa 10 gün korunsam o ay zaten yumurtlamaya denk gelmesi imkansızdı :)
Allah ım sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah sizin deBencede uzun bi süre bana sadece 1 gün korun demişti 20 haftalik hamileyim hsg den hemen sonra oldu diye kaç tane doktora çıktım olumsuz hiç bisey duymadım benim zaten döngum kısa 10 gün korunsam o ay zaten yumurtlamaya denk gelmesi imkansızdı :)
Yumurtalık rezervim az ve sağ tüpüm hsg de tıkalı çıktı ve açılmadı ameliyata ve tup bebege hazırlanırken hsg çekildiğim ay hamile kaldım:) esimde bi sorun yoktu benim bende var doğal yolla olmasi imkansiz denmişti hatta ama Allah ol deyince oluyor inşallah sizde hamile kalırsınız bi an önceGebeliğe engel bir durumunuz var mıydı rahim filmi ile şans artıyor ya öncesinde hamile kalamama sebebiniz neydi ozel değilse eğer. Bizde sperm hızı ve sayısında sorun var rahim filmini bir umut ondan dolayı çektirdim
Bi sorun olacağını bende düşünmüyorum bende ilaç kullandım lazer epilasyona falan gittim o ara hamileymisim doktorum adet gecikmesinden önce olduğu için bebege bi zarari olmadığını adet gecikmesinden sonra kullanılırsa sıkıntı olacağını söylemişti .hamile kalacağımı ben hiç düşünmemiştim çünkü o yüzden rahat davranıştım ama kaç kere doktora sordum ben ısrarla korunma demiştiAynı şekilde ben de 10 gün beklersem yumurtam çatlamış olur. Bu 2 ayı değerlendirilmez dedi doktor ama öyle söyledi. Ben yine yumurtalama zamanını değerlendirmeyi düşünüyorum herhangi bir kanama filan olmazsa. 7 günlük sabah akşam antibiyotik ve ayrı olarak ağrı kesici verildi bir sorun olacağını düşünmüyorum Allah ın izniyle
Ne kadar güzel ya maşallah habersizce sürpriz yapmış sizeBi sorun olacağını bende düşünmüyorum bende ilaç kullandım lazer epilasyona falan gittim o ara hamileymisim doktorum adet gecikmesinden önce olduğu için bebege bi zarari olmadığını adet gecikmesinden sonra kullanılırsa sıkıntı olacağını söylemişti .hamile kalacağımı ben hiç düşünmemiştim çünkü o yüzden rahat davranıştım ama kaç kere doktora sordum ben ısrarla korunma demişti
Allah razı olsun çok teşekkürlerDua edeceğim sizin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?