Hamilelik HSG

Hamile misiniz acaba

Ben çok deneyimli tup bebek uzmanı bi doktora danistim korunmana gerek yok demişti ki korunmadım hamile kaldım :)dis gebelik riski de her zmaan var ki zaten böyle bisey olmasada

Evet kullandım 3 ilaç vardi içinde
Tekrardan merhaba bugün rahim filmi çekildim. Doktorum 10 gün ilişki yok dedi. Siz bu konuda daha bilgilisiniz ama bana uzun bir süre gibi geldi. Sizce de öyle mi acaba bu konu hakkında bilginiz var mı?

Tekrardan merhaba bugün rahim filmi çekildim. Doktorum 10 gün ilişki yok dedi. Siz bu konuda daha bilgilisiniz ama bana uzun bir süre gibi geldi. Sizce de öyle mi acaba bu konu hakkında bilginiz var mı?
Bencede uzun bi süre bana sadece 1 gün korun demişti 20 haftalik hamileyim hsg den hemen sonra oldu diye kaç tane doktora çıktım olumsuz hiç bisey duymadım benim zaten döngum kısa 10 gün korunsam o ay zaten yumurtlamaya denk gelmesi imkansızdı :)

Aynı şekilde ben de 10 gün beklersem yumurtam çatlamış olur. Bu 2 ayı değerlendirilmez dedi doktor ama öyle söyledi. Ben yine yumurtalama zamanını değerlendirmeyi düşünüyorum herhangi bir kanama filan olmazsa. 7 günlük sabah akşam antibiyotik ve ayrı olarak ağrı kesici verildi bir sorun olacağını düşünmüyorum Allah ın izniyle

*Değerlendirelim dedi

3 gün kanama oldu bende dediğiniz gibi 10 gün beklenirse yumurtlamayı kaçırırsınız bir ay yok yere ertelemis olursunuz. Ben Antibiyotiği yumurtamayi görmeden bıraktım 5 gün kullanmış oldum. Hsg den sonra hamilelik şansımız çok yüksek inşallah güzel haberleri hepimiz tez vakitte alırız

Amiin inşallah tez zamanda hayırlısıyla nasip olsun isteyen herkese ben de takip ederim ovulasyon testiyle yine

Gebeliğe engel bir durumunuz var mıydı rahim filmi ile şans artıyor ya öncesinde hamile kalamama sebebiniz neydi ozel değilse eğer. Bizde sperm hızı ve sayısında sorun var rahim filmini bir umut ondan dolayı çektirdim

Allah ım sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah sizin de

Yumurtalık rezervim az ve sağ tüpüm hsg de tıkalı çıktı ve açılmadı ameliyata ve tup bebege hazırlanırken hsg çekildiğim ay hamile kaldım:) esimde bi sorun yoktu benim bende var doğal yolla olmasi imkansiz denmişti hatta ama Allah ol deyince oluyor inşallah sizde hamile kalırsınız bi an önce

Bi sorun olacağını bende düşünmüyorum bende ilaç kullandım lazer epilasyona falan gittim o ara hamileymisim doktorum adet gecikmesinden önce olduğu için bebege bi zarari olmadığını adet gecikmesinden sonra kullanılırsa sıkıntı olacağını söylemişti .hamile kalacağımı ben hiç düşünmemiştim çünkü o yüzden rahat davranıştım ama kaç kere doktora sordum ben ısrarla korunma demişti

Ne kadar güzel ya maşallah habersizce sürpriz yapmış size darısı bize inşallah dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…