- Konu Sahibi depresyonmood
-
Aminn çok istiyorumYumurtalık rezervim az ve sağ tüpüm hsg de tıkalı çıktı ve açılmadı ameliyata ve tup bebege hazırlanırken hsg çekildiğim ay hamile kaldım:) esimde bi sorun yoktu benim bende var doğal yolla olmasi imkansiz denmişti hatta ama Allah ol deyince oluyor inşallah sizde hamile kalırsınız bi an önce
Aminn inşallah:) darısı başınıza bende çok istiyordum dua ediyordum sürekli ama olmaz dedikleri için çok kafaya takmayi bırakmıştım akışına bırakın kesinlikle o zman oluyor çünküAminn çok istiyorumteşekkür ederim geri dönüşünüz için sağ salim çocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah
Sanırım en zor olanı da kafaya takmamak. Neredeyse her gün her an düşünüyoruz insanın elinde olmuyor ki. Oyalanacak bir şeyler bulmak lazım sanırım zihni meşgul etmek gerekAminn inşallah:) darısı başınıza bende çok istiyordum dua ediyordum sürekli ama olmaz dedikleri için çok kafaya takmayi bırakmıştım akışına bırakın kesinlikle o zman oluyor çünkü
O kadar haklısınız ki bende aylarca ağladım ama sonucu güzel oldu sizinde öyle olacak en doğru en güzel zamanda gelsin evladınız :)Sanırım en zor olanı da kafaya takmamak. Neredeyse her gün her an düşünüyoruz insanın elinde olmuyor ki. Oyalanacak bir şeyler bulmak lazım sanırım zihni meşgul etmek gerek
Amin inşallah çok teşekkürler, siz de sağlıklıca kucağınıza alın inşallahO kadar haklısınız ki bende aylarca ağladım ama sonucu güzel oldu sizinde öyle olacak en doğru en güzel zamanda gelsin evladınız :)
Benim sol kasığımda 3 gündür ağrı oluyor sanki yırtılıyor gibi acıyor. Sizlerde de olmuş muydu acaba?Aminn çok istiyorumteşekkür ederim geri dönüşünüz için sağ salim çocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah
Yeni mi cektirdiniz benim cektirdikten sonra ilk üç gün ağrım olmuştu kanamaya beraber oda geçtiBenim sol kasığımda 3 gündür ağrı oluyor sanki yırtılıyor gibi acıyor. Sizlerde de olmuş muydu acaba?
6 güm gecikti ve halen adetim gelmedi 2 defa 3 gün arayla erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif sonuç her an adet olacakmış gibi hissediyorum ara ara kasıklarıma batma giriyor karnım ağrıyor stabil her ay adet belirtilerini yaşıyorum testte de çıkmayınca umudumu kestim zaten olsaydı erken gebelik testinde çıkardıHamile misiniz acaba
Benim doktorum ilişki ile ilgili hiçbirşey söylemedi aksine korunmasız devam edelim olma ihtimali yüksek dedi hsg çekildikten 1 gün sonra ilişki oldu hiçbir problem yaşamadım ben acıma kan vs başka şeyBana 3 gün ilişki yasak demişti
Hsg den sonra adet gecikmesi normal bir durum diye biliyorum6 güm gecikti ve halen adetim gelmedi 2 defa 3 gün arayla erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif sonuç her an adet olacakmış gibi hissediyorum ara ara kasıklarıma batma giriyor karnım ağrıyor stabil her ay adet belirtilerini yaşıyorum testte de çıkmayınca umudumu kestim zaten olsaydı erken gebelik testinde çıkardı
Geçer inşallah hsg de tıkalı bir kanal filan açıldı mıEvet çektirdikten sonraki 3.günüm bugün özellikle sabah yataktan kalktıktan sonra hissediyorum ağrıyı. Geçer inşallah yarına benimki de o zaman.
İnternette hsg sonrası adet gecikmesi görülen bir durum değildir gecikme görülmez yazıyor gecikti diyelim 6 gün de normal miHsg den sonra adet gecikmesi normal bir durum diye biliyorum
Gününü bilmiyorum tabi ama hsg den sonra adeti geciken baya bir kişi var burada da okumuştum ama sizin 6 gün olduğu için kan verebilirsiniz en azından netleşmiş olurİnternette hsg sonrası adet gecikmesi görülen bir durum değildir gecikme görülmez yazıyor gecikti diyelim 6 gün de normal mi
2 defa erken gebelik testi yaptım ikisi de negatifGününü bilmiyorum tabi ama hsg den sonra adeti geciken baya bir kişi var burada da okumuştum ama sizin 6 gün olduğu için kan verebilirsiniz en azından netleşmiş olur
Yok bir sorun çıkmadı kanallar açıktıGeçer inşallah hsg de tıkalı bir kanal filan açıldı mı
Benim de başıma geldi ya 10 Mayısta anestezili oldum ben de hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta ağrı sancıda yaşamadım ammavelakin 2 hafta sonra anlık bi lahverengi leke geldi ya hatta şaşırdım içten içe neden 2.5 içnde regl oldum diye.. 23-24 günde olan biriyimdir normalde ama sonra bir daha gelmedi ve şu an 32 gün oldu göğüs ağrısı çekiyorım kaç gündür kasık ağrısı artı mide bulantısı da çekiyorum ara ara ha oldum diyorum çünkü bu belirtileri yaşadığım günün ertesi regl olmuş olmam lazımdı ama olmadım hala streslendikçe daha da uzuyor biliyorum ama elimde olan bir şey değil maalesefki..Hanımlar merhaba 14 mayısta anestezili HSG çekindim adetime 9 gün var ve kasık ağrısı yaşıyorum sık sık birazda sarı akıntım var sebebi nedir sizce HSG sonucum temiz çıktı hiçbir sıkıntı yok kasık ağrılarım sık sık oluyor yaşayan varmı bu durumu
Merhabalar yeniden, ne yaptınız hamilelik var mı acaba?Gününü bilmiyorum tabi ama hsg den sonra adeti geciken baya bir kişi var burada da okumuştum ama sizin 6 gün olduğu için kan verebilirsiniz en azından netleşmiş olur
Yok maalesef sizde varmı ?Merhabalar yeniden, ne yaptınız hamilelik var mı acaba?
YaaaYok maalesef sizde varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?