Hamilelik HSG

Aminn çok istiyorum teşekkür ederim geri dönüşünüz için sağ salim çocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah

Aminn çok istiyorum teşekkür ederim geri dönüşünüz için sağ salim çocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah
Aminn inşallah:) darısı başınıza bende çok istiyordum dua ediyordum sürekli ama olmaz dedikleri için çok kafaya takmayi bırakmıştım akışına bırakın kesinlikle o zman oluyor çünkü

Aminn inşallah:) darısı başınıza bende çok istiyordum dua ediyordum sürekli ama olmaz dedikleri için çok kafaya takmayi bırakmıştım akışına bırakın kesinlikle o zman oluyor çünkü
Sanırım en zor olanı da kafaya takmamak. Neredeyse her gün her an düşünüyoruz insanın elinde olmuyor ki. Oyalanacak bir şeyler bulmak lazım sanırım zihni meşgul etmek gerek

Sanırım en zor olanı da kafaya takmamak. Neredeyse her gün her an düşünüyoruz insanın elinde olmuyor ki. Oyalanacak bir şeyler bulmak lazım sanırım zihni meşgul etmek gerek
O kadar haklısınız ki bende aylarca ağladım ama sonucu güzel oldu sizinde öyle olacak en doğru en güzel zamanda gelsin evladınız :)

Evet çektirdikten sonraki 3.günüm bugün özellikle sabah yataktan kalktıktan sonra hissediyorum ağrıyı. Geçer inşallah yarına benimki de o zaman.

Hamile misiniz acaba
6 güm gecikti ve halen adetim gelmedi 2 defa 3 gün arayla erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif sonuç her an adet olacakmış gibi hissediyorum ara ara kasıklarıma batma giriyor karnım ağrıyor stabil her ay adet belirtilerini yaşıyorum testte de çıkmayınca umudumu kestim zaten olsaydı erken gebelik testinde çıkardı

Hsg den sonra adet gecikmesi normal bir durum diye biliyorum

İnternette hsg sonrası adet gecikmesi görülen bir durum değildir gecikme görülmez yazıyor gecikti diyelim 6 gün de normal mi
Gününü bilmiyorum tabi ama hsg den sonra adeti geciken baya bir kişi var burada da okumuştum ama sizin 6 gün olduğu için kan verebilirsiniz en azından netleşmiş olur

Benim de başıma geldi ya 10 Mayısta anestezili oldum ben de hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta ağrı sancıda yaşamadım ammavelakin 2 hafta sonra anlık bi lahverengi leke geldi ya hatta şaşırdım içten içe neden 2.5 içnde regl oldum diye.. 23-24 günde olan biriyimdir normalde ama sonra bir daha gelmedi ve şu an 32 gün oldu göğüs ağrısı çekiyorım kaç gündür kasık ağrısı artı mide bulantısı da çekiyorum ara ara ha oldum diyorum çünkü bu belirtileri yaşadığım günün ertesi regl olmuş olmam lazımdı ama olmadım hala streslendikçe daha da uzuyor biliyorum ama elimde olan bir şey değil maalesefki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…