Hamilelik hurafeleri doğru mudur ?

polyana_

minnak bebeğim...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
612
60
53
Ankara
hamilelikte gül koklama bebeğinde lekeler olur dediler bana güle töwbe ettim artık dokunmuyorum bile...biliyorum çok saçma bişey ama insan ister istemez etkileniyo aywa yersen gamzeleri olur falan gibi laflar çok söylediler..sizce doğrumu ben kokladım daha önce leke olurmu acaba..??

öyle bişey yok canım.ben kokladım hiç birşey olmadı.gamzeli olsun diye ayva da yedim o da olmadı.uydurma yani bunlar

gamze insan vucudunda kas tembellıgınden olusur. aslında gamze guzel görunsede
gerçegı şudurki kas tembellıgı....

zmaras...inşallah leke falan olmaz cnm yaa çünki baya bi söylediler olur diye inanmak istemiyorum ama :) napimm bilinç altı meselesi oluyo sanırım braz

zmaras...inşallah leke falan olmaz cnm yaa çünki baya bi söylediler olur diye inanmak istemiyorum ama :) napimm bilinç altı meselesi oluyo sanırım braz

hurafe konusunda bilgim yok ama gamze konusu açılmışken söyliyim

bizim yörelerde yeni doğan bebek gamzeli olsun diye yanağına nohut indirirler onuda bir bezle çeneden başın tepesine doğru bağlarlar bir kaç gün kalır o öyle sonuç gamzeli bir bebek

enteresan ilk defa duydum

tabi şimdi unutulmaya yüz tutmuş bir adet 20 sene önce çok kişi yaparmış bunu

doğrudur cnm şimdi kime desen inanmaz böyle şeylere...eskiler çok şey yaparmış doğum kolay olsun diye kadının kocası ellerini yıkadığı suyu karısına içirirmiş ki doğum çabuk gerçekleşsin diye kiiiiii benim anneme yapmışlar ıyyyy çok iğrenç yaa

hurefe canım bunlar dünyanın en güzel çiçeğinin insan evladına ne zararıolabilirki.banada türbeye gidersen türbede herhangi bir yerine elin değerse leke oluşur dediler bebeğinde.bunu da türbeye gittikten sonra öğrendim.çok şükür bebeğimde leke falan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…