Gebeliğe Hazırlık Hamilelik icin 1 defa iliski

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Arkadaslar 1 gun arayla iliskiye girip 1 defa yapmamiz yeterli olurmu hamile kalmak icin yoksa 1 2 saat aralikla 2. Iliskide olmasi dahami iyi olur

Uzmanlar gün aşırı (1 gün olup 1 gün dinlenme) yı öneriyor .. ve yumurtlama zamanınızı takip ederseniz daha verimli sonuç alırsınız

Uzmanlar gün aşırı (1 gün olup 1 gün dinlenme) yı öneriyor .. ve yumurtlama zamanınızı takip ederseniz daha verimli sonuç alırsınız
Yumurtlamayi takip edemiyorum iliskiye girdim zaman 1 defami 2 defami daa iyi olur

Bir öyle deneyin bir böyle :) bu sorunun doğru cevabı yok. Döllenmeyi etkileyen o kadar fazla faktör var ki herkes için değişiyor

1 günde 2 kere ilişki önerilmiyor pek sperm kalitesi açısından. Yumurtlama günleri üst üste her gün veya gün aşırı deniliyor. Ama doktorun bana dediği ovulasyon testi vs bakmadan haftada 3-4 gün ilişki olmalı. Öteki türlü stres yapıyor ve stres çok etki ediyor hem erkeğe hem kadına.

Aynı gün defalarca ilişkinin çok fazla etkisi olmaz kanaatindeyim. En iyisi gün aşırı denemek , dr ların da önerdiği şey bu zaten.. 1 gün eşine zaman tanı sperm üretsin yeterince vücut.. sakin ol şampiyon

Aslında klasik bildiğimiz gün aşırı olması ki yeniden kaliteli sperm üretimi olsun diye ama dr Gökçen Erdoğan'ı bircogunuz bilir, instagramda da sayfasi var, orda bi paylaşımında ilk ilişkiden sonra 3 saat içinde ikinci kez ilişki olduğunda hamile kalma ihtimalinin arttığını yazmıştı, ben de çok şaşırmıştım ama bilgilerine çok güvendiğim bi doktor, o yüzden bilemiyorum, takip edenler varsa doktorun sayfasinda bi araştırsın derim

Oda her gun istiyo diyo depoladim ben

Bakicam saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…