Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Kafadan atmak gerekiyo dio herkez ama bitürlü atamıyoruz kafamızdan :/
Atmanın imkanı Yok zaten bunu doktorada sordum öyle bi mantık Yok diyor ben sana düşünme desemde sen tedavi sürecindesin Yok hap saati Yok iğne saati kontrol günleri zaten bunları düşündükçe bebişi de daha çok arzulayıp düşünüyoruz yani kısacası istedin kadar düşüne bilirsin canım milletin boş konuşmasına kulak verme ... halimizde anlayan yok ama boş konuşan çok

Mrb arkadaşlar. Tam bana göre bi topik yazdıklarınızın çogunu okudum. Rabbim bu mübarek günlerde dualarınızı kabul etsin hayırlı evlatlar versin inşallah. ASKIMveGURURUM cnm hiç aşılama yaptırdınmı. Bide klomen kullanmadan önce yumurta takibi yapıldımı. Bugün ilk defa muayneye gittim çok stresliyim. Bu tedaviler falan nasıl olcak hangi sırayla okuyup duruyorum. 12 . Günüm bugün döngümün. Önümüzdeki ay ne olcak klomen mi kullancm. Yoksa hsg mi çektirsem hiçbi tedaviye başlamdn bilemedim

Canım geçen sene rahim filmi çektirdim temiz çıktı sonra klomifen le başladım tedaviye 2 ay yumurta takibi ile kullandım olmadı ve sonra tüp bebek merkezinde gonal f diye iğneyle tekrar yumurta takibine başladık maglesef ilkinde erken çatlafı küçükken tedavi yarıda kaldı bu ay da herşey güzel di yumurta 19 mm di herşey normaldi çatlatmam yapıldı ama kısmet olmadı ... sana tavsiyem bol bol vitamin takviyesi al ve folik asit al çok fayda ediyor ama ben hap takıntım oldu için vitamin çok kullanmadım sana şunu diye bilirim en yakınlarına bile tedaviye başladığını söyleme çok stres oluyor zırt bırt soruyorlar insan iyice geriliyor ve kendinden ağır işlerden stresden sıkıntıdan seni rahatsız eden herşeyden uzak dur bol bol positiv ol seni ne mutlu ediyorsa onu yap ... ve tabiki bol bol dua et ...

Ben daha aşılamaya geçmedim canım adım adım gidiyor gavur dr lar :) ilk klomifen sonra igne bakalım 1 ay da mola verildi haftaya konuşma var gelecek ay için hayırlısı ...

Ben daha aşılamaya geçmedim canım adım adım gidiyor gavur dr lar :) ilk klomifen sonra igne bakalım 1 ay da mola verildi haftaya konuşma var gelecek ay için hayırlısı ...
Hayırlısı cnm bende hsg çektiriyim ozaman önce sonra başlarım tedaviye. Söylemiyorum zaten kimseye yinede soruyolar ama. 2 ay sonra eşimle ayrılacaz 4 5 ay kadar. onada çok üzülüyorum. Filmden sonra hemen aşılamamı yaptırsam. Kafamda deli sorular

o nasıl olacak ki canım eşin olmadan her tedavide eş mecburiyet maglum....

Valla çok haklısın atmanın imkanı yok gerçekten olan için kolay sürekli öyle söylüyolar ama düşünmemek imkansız

Kızlar bugun adet gecikmemin 29. Günü tarlusal içiyorum yarın son ama hiç olucak gibi hissetmiyorum bu ilacı içince kesin olurum dimi :/

valla doktor doktor gezdik bu adam varikosel var dedi oda hreketliligi etkiliyormus onun ameliyatini oldu iste ilacida o verdi onu kullaniyor ek bisey ne aldik nede arastirdim belki ters etki eder diye almadm
canım promotil den sonra tekrar test yaptırdınız mı? bizde 9 mayıstan bu yana promotil+trental kullanıyoruz temmuz sonu yada ağustos başı test yaptırcaz ve bende inşallah rahim filmi çekileceğim.

Merhaba hanimlar benimde lh hormonum yuksek o da yumurtlamaya engel oluyormus onun icin adet goremiyorum polikist olarak yumurtaliklarimda kalmis 1 yillik evliyim hic korunmadik olmadi benimle ayni durumda olan var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…