- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
hakkında hayırlısı canım haptan iyi iğne bunu biliyorumDoktora sorduğumda ilaç bunu yapmaz demişti ama bilemiyorum.bu ay iğne kullandm.inşllh bu sefer kimyasal değildir
İnşallah canım Allah isteyen herkeze versin gerçekten çok zor bi süreçmişDoktora sorduğumda ilaç bunu yapmaz demişti ama bilemiyorum.bu ay iğne kullandm.inşllh bu sefer kimyasal değildir
Kafadan atmak gerekiyo dio herkez ama bitürlü atamıyoruz kafamızdan :/Bende öyle canım umudum bitmeye başladı şuan tedavi de durduruldu artık izine gidip geldikten sonra tekrar başlayacağım inş
Atmanın imkanı Yok zaten bunu doktorada sordum öyle bi mantık Yok diyor ben sana düşünme desemde sen tedavi sürecindesin Yok hap saati Yok iğne saati kontrol günleri zaten bunları düşündükçe bebişi de daha çok arzulayıp düşünüyoruz yani kısacası istedin kadar düşüne bilirsin canım milletin boş konuşmasına kulak verme ... halimizde anlayan yok ama boş konuşan çokKafadan atmak gerekiyo dio herkez ama bitürlü atamıyoruz kafamızdan :/
Canım geçen sene rahim filmi çektirdim temiz çıktı sonra klomifen le başladım tedaviye 2 ay yumurta takibi ile kullandım olmadı ve sonra tüp bebek merkezinde gonal f diye iğneyle tekrar yumurta takibine başladık maglesef ilkinde erken çatlafı küçükken tedavi yarıda kaldı bu ay da herşey güzel di yumurta 19 mm di herşey normaldi çatlatmam yapıldı ama kısmet olmadı ... sana tavsiyem bol bol vitamin takviyesi al ve folik asit al çok fayda ediyor ama ben hap takıntım oldu için vitamin çok kullanmadım sana şunu diye bilirim en yakınlarına bile tedaviye başladığını söyleme çok stres oluyor zırt bırt soruyorlar insan iyice geriliyor ve kendinden ağır işlerden stresden sıkıntıdan seni rahatsız eden herşeyden uzak dur bol bol positiv ol seni ne mutlu ediyorsa onu yap ... ve tabiki bol bol dua et ...Mrb arkadaşlar. Tam bana göre bi topikyazdıklarınızın çogunu okudum. Rabbim bu mübarek günlerde dualarınızı kabul etsin hayırlı evlatlar versin inşallah. ASKIMveGURURUM cnm hiç aşılama yaptırdınmı. Bide klomen kullanmadan önce yumurta takibi yapıldımı. Bugün ilk defa muayneye gittim çok stresliyim. Bu tedaviler falan nasıl olcak hangi sırayla okuyup duruyorum. 12 . Günüm bugün döngümün. Önümüzdeki ay ne olcak klomen mi kullancm. Yoksa hsg mi çektirsem hiçbi tedaviye başlamdn bilemedim
Hayırlısı cnm bende hsg çektiriyim ozaman önce sonra başlarım tedaviye. Söylemiyorum zaten kimseye yinede soruyolar ama. 2 ay sonra eşimle ayrılacaz 4 5 ay kadar. onada çok üzülüyorum. Filmden sonra hemen aşılamamı yaptırsam. Kafamda deli sorularBen daha aşılamaya geçmedim canım adım adım gidiyor gavur dr lar :) ilk klomifen sonra igne bakalım 1 ay da mola verildi haftaya konuşma var gelecek ay için hayırlısı ...
o nasıl olacak ki canım eşin olmadan her tedavide eş mecburiyet maglum....Hayırlısı cnm bende hsg çektiriyim ozaman önce sonra başlarım tedaviye. Söylemiyorum zaten kimseye yinede soruyolar ama. 2 ay sonra eşimle ayrılacaz 4 5 ay kadar. onada çok üzülüyorum. Filmden sonra hemen aşılamamı yaptırsam. Kafamda deli sorular
Yani 2 ayımız varya eşim gitmeden aşılamamı yaptırsam diyorum bu tedavileri beklemedeno nasıl olacak ki canım eşin olmadan her tedavide eş mecburiyet maglum....
YANİ en doğrusunu doktorun bilir canımYani 2 ayımız varya eşim gitmeden aşılamamı yaptırsam diyorum bu tedavileri beklemeden
Valla çok haklısın atmanın imkanı yok gerçekten olan için kolay sürekli öyle söylüyolar ama düşünmemek imkansızAtmanın imkanı Yok zaten bunu doktorada sordum öyle bi mantık Yok diyor ben sana düşünme desemde sen tedavi sürecindesin Yok hap saati Yok iğne saati kontrol günleri zaten bunları düşündükçe bebişi de daha çok arzulayıp düşünüyoruz yani kısacası istedin kadar düşüne bilirsin canım milletin boş konuşmasına kulak verme ... halimizde anlayan yok ama boş konuşan çok
öyle tabii canım zaten anlı yormuş gibii konuşuyorlsr af alıp sıkıntı veriyorlarValla çok haklısın atmanın imkanı yok gerçekten olan için kolay sürekli öyle söylüyolar ama düşünmemek imkansız
Öyle gerçektenöyle tabii canım zaten anlı yormuş gibii konuşuyorlsr af alıp sıkıntı veriyorlar
canım promotil den sonra tekrar test yaptırdınız mı? bizde 9 mayıstan bu yana promotil+trental kullanıyoruz temmuz sonu yada ağustos başı test yaptırcaz ve bende inşallah rahim filmi çekileceğim.valla doktor doktor gezdik bu adam varikosel var dedi oda hreketliligi etkiliyormus onun ameliyatini oldu iste ilacida o verdi onu kullaniyor ek bisey ne aldik nede arastirdim belki ters etki eder diye almadm
Verdi ama kullanmak istemiyorum en az 6 ay korur gebelikten diyor ama kesin bi sonuc aliriz demiyorda bende hayit suyu ve sogani deniyim diyorumYani pcos var. Doktor herhangi bir ilaç vermedi mi?
Malesef kesin bir tedavisi yok. Soğan küründen çok memnun kalan var ama inşallah sana da şifa olsun.Verdi ama kullanmak istemiyorum en az 6 ay korur gebelikten diyor ama kesin bi sonuc aliriz demiyorda bende hayit suyu ve sogani deniyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?