Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Kızlar femara hakkında bilgisi olan varmı doktor bana o ilacı verdi yumurtlama için

Insanlar eskiden organik yasiyordusimdi hersey ilac bunun etkisi buyuk tabiki baska bir anlami yok ben on yildir mucadele ediyorum bu durumla

Hmm onu ilk kez duyuyorum canım ne için verdi bunu ki
Hap canım adetin 3. Günü başlıyıp 5 gün sabah akşam içiceksin dedi 3 ay böyle deniycekmişiz nasıl bi ilaç bilmiyorum normalde göğüs kanseri olan hastalara verilen bi ilaçmış
pardon canım yazmışsın fark etmedim ... ben klomifen le başladım onda fayda görmeyince gonal f diye iğneyle devam ediyorum

Insanlar eskiden organik yasiyordusimdi hersey ilac bunun etkisi buyuk tabiki baska bir anlami yok ben on yildir mucadele ediyorum bu durumla
Çok katılıyorum canım eskide bu yoktu millet sağlıklı beslenip sağlıklı evlatlara sahip oluyorlardı şimdi hormon katkılı yiyecekler derken maf olduk saglıgımız

Çok katılıyorum canım eskide bu yoktu millet sağlıklı beslenip sağlıklı evlatlara sahip oluyorlardı şimdi hormon katkılı yiyecekler derken maf olduk saglıgımız

Aynen cnm obezite neden artti bir suru sagliksiz besin artti oyuzden her hastalik artti malesef hastaneler tklim tikoim hasta dolu

Çok haklısın öyle bir hale geldikki malesef bu ilaçları içmek zorunda kalıyoruz dediğin gibi eskiden herşeyin doğalı vardı böyle sorunlarla uğraşanlarda azdı şuan malesef organik hiçbişey yok bizlerde bu hale geldik

Doktora sorduğumda ilaç bunu yapmaz demişti ama bilemiyorum.bu ay iğne kullandm.inşllh bu sefer kimyasal değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…