- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
Canım sen öyle diyince bende tahmin ettim ben 14. Gün yaptığımda bile çizgi vardı forumda da paylaşmıştım hakkımızda hayırlısıKimyasal hamilelik denilen şeyi bilmiyorum canım ki dr öyle dedi bugün bana
Hap canım adetin 3. Günü başlıyıp 5 gün sabah akşam içiceksin dedi 3 ay böyle deniycekmişiz nasıl bi ilaç bilmiyorum normalde göğüs kanseri olan hastalara verilen bi ilaçmışHap mi iğne mi canım
Hmm onu ilk kez duyuyorum canım ne için verdi bunu kiHap canım adetin 3. Günü başlıyıp 5 gün sabah akşam içiceksin dedi 3 ay böyle deniycekmişiz nasıl bi ilaç bilmiyorum normalde göğüs kanseri olan hastalara verilen bi ilaçmış
Birbirimize destek olalım hanımlar...bu işin bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim...
Hmm onu ilk kez duyuyorum canım ne için verdi bunu ki
pardon canım yazmışsın fark etmedim ... ben klomifen le başladım onda fayda görmeyince gonal f diye iğneyle devam ediyorumHap canım adetin 3. Günü başlıyıp 5 gün sabah akşam içiceksin dedi 3 ay böyle deniycekmişiz nasıl bi ilaç bilmiyorum normalde göğüs kanseri olan hastalara verilen bi ilaçmış
Çok katılıyorum canım eskide bu yoktu millet sağlıklı beslenip sağlıklı evlatlara sahip oluyorlardı şimdi hormon katkılı yiyecekler derken maf olduk saglıgımızInsanlar eskiden organik yasiyordusimdi hersey ilac bunun etkisi buyuk tabiki baska bir anlami yok ben on yildir mucadele ediyorum bu durumla
Çok katılıyorum canım eskide bu yoktu millet sağlıklı beslenip sağlıklı evlatlara sahip oluyorlardı şimdi hormon katkılı yiyecekler derken maf olduk saglıgımız
Ben kullandığım iki ay hamile kalmştım ama kimyasal gebelik olduHap canım adetin 3. Günü başlıyıp 5 gün sabah akşam içiceksin dedi 3 ay böyle deniycekmişiz nasıl bi ilaç bilmiyorum normalde göğüs kanseri olan hastalara verilen bi ilaçmış
Çok haklısın öyle bir hale geldikki malesef bu ilaçları içmek zorunda kalıyoruz dediğin gibi eskiden herşeyin doğalı vardı böyle sorunlarla uğraşanlarda azdı şuan malesef organik hiçbişey yok bizlerde bu hale geldikInsanlar eskiden organik yasiyordusimdi hersey ilac bunun etkisi buyuk tabiki baska bir anlami yok ben on yildir mucadele ediyorum bu durumla
İnşallah olur Canım artık yoruldum gerçekten insan umutsuzluğa kapılıyo Zaman geçtikçepardon canım yazmışsın fark etmedim ... ben klomifen le başladım onda fayda görmeyince gonal f diye iğneyle devam ediyorum
Genelde hep böyle olmuş bu ilaçla sanırım sağlıklı gebelik yaşayan sayısı azBen kullandığım iki ay hamile kalmştım ama kimyasal gebelik oldu
Bende öyle canım umudum bitmeye başladı şuan tedavi de durduruldu artık izine gidip geldikten sonra tekrar başlayacağım inşİnşallah olur Canım artık yoruldum gerçekten insan umutsuzluğa kapılıyo Zaman geçtikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?