Bende alıyım ozaman canım doğal yolla olmak istiyorum çünki saolVar canım hazır suyu da var tohumu da var ezip demleyip içiyorsun ben de içtim bir ara hormonlar dengelensin diye o zaman arastirmistim
Rica ederim canım umarım işine yararBende alıyım ozaman canım doğal yolla olmak istiyorum çünki saol
Canım 125 tl ödedim sadece eşimin toplam sperm sayısı 186 milyondu ileri yavaş hareketli ise %55 diToplam ne kadara yaptırdınız cnm?? İlaçlar vs?? Eşinin sperm sayısı kaç cnm
125 liraya asulama yaptırdım yamı ıyımış kız :)Canım 125 tl ödedim sadece eşimin toplam sperm sayısı 186 milyondu ileri yavaş hareketli ise %55 di
Devlet canım o yüzden rapor çıkarıyorlar125 liraya asulama yaptırdım yamı ıyımış kız :)
Anladm cnm tesşekkürlerDevlet canım o yüzden rapor çıkarıyorlar
Kekik demle iç yrn gelirseninki az geçmiş bence biraz daha bekle söktürücü içmek için erken ben kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum gelsin die özellikle yoruyorum kendimi sıcak suya oturup bekliyorum felan söktürücü içip hormonları bozmak istemiyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun... inşallah hamilesindirYumurtlamamdan tam 7gün geçti.hafif bi kasık ağrım var...inşallah hamileyimdir..
Benim de 7. Gün canım bakalım değerlendirdik ama sonuç ne olacak benim hiç umudum yok herAlde adet olurum yineYumurtlamamdan tam 7gün geçti.hafif bi kasık ağrım var...inşallah hamileyimdir..
Bende de aynı pskoloji.hayırlsı canım inşllh hamileyzdirBenim de 7. Gün canım bakalım değerlendirdik ama sonuç ne olacak benim hiç umudum yok herAlde adet olurum yine
Evet geçen ay yaptırdım ama olmadı bu ay ara verdim önümüzdeki ay tekrar bir aşılama daha olucak. Hakkımızda hayırlısı Rabbim bu mûbarek ayda dualarimizi kabul etsin inşallahMerhabalar canım benim sağ tarafta var aşılama ile hamile kaldım bir de kimyasal gebelik oldu şimdi de eylüle kadar bekleyip tüp bebek düşünüyorum sen aşılama yaptırmış mıydın
Cnm senın 2 kimyasalın vardı demi?? Pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı??Bende de aynı pskoloji.hayırlsı canım inşllh hamileyzdir
Kan testi hiç yaptırmadım ama olmadığını bildiğim için bugun 21. GünümKızlar kan testiyle kesin hamile olmadığınıza emin olmadan sokturucu vesair içmeyin ne olur ne olmaz. Allah korusun.
Canım inş ama ben kendim için diyorum hiç göğüs ağrısı Yok karnımda kahverengi çizgi belirdi de o da bence diğer hamileliğimden kalanBende de aynı pskoloji.hayırlsı canım inşllh hamileyzdir
Amin canım inşEvet geçen ay yaptırdım ama olmadı bu ay ara verdim önümüzdeki ay tekrar bir aşılama daha olucak. Hakkımızda hayırlısı Rabbim bu mûbarek ayda dualarimizi kabul etsin inşallah
Canım benim 14. Gün bile silik çıkmıştı o zaman kimyasal mı olmuştu acaba benimki baya sancılı ve pıhtısı adet olmuştum 5 mayıstaKızlar belki bilmek istersiniz kısaca anlatacağım ben yumurtlama tedavisi gördüm 16. Çatlatma iğnesi vuruldum ve bekleyişteyim dayanamayıp erken test yaptım çift çıktı 23. De sora herkes ilaç etkisi felan deyince bugün dayanamayıp dr. Arattım ve sagolsun çok aydınlattı... iğne etkisi ilk günce geçtiğini ögrendim ve çatlatmadan 10. Sonra yapılan testlerin doğru olduğunu söyledi yani bilindi gibi illa 14. Gün mecburiyeti Yokmuş ve son bilgi özellikle sıcak havalarda gün içinde yapılınca doğru sonuç alınmaya biliyormuş dr. Umun son dedi sabah erkenden test yap dedi varsa da yoksa da çıkar dedi... rabbim isteyen herkese nasip etsin allahım şu mübarek ayda dualarımızı duyar inş .... Ramazan ayımız mübarek oldun arkadaşlar hayırlı oruçlar... lütfen bana da dua edin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?