Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Kekik demle iç yrn gelir

Merhabalar canım benim sağ tarafta var aşılama ile hamile kaldım bir de kimyasal gebelik oldu şimdi de eylüle kadar bekleyip tüp bebek düşünüyorum sen aşılama yaptırmış mıydın
Evet geçen ay yaptırdım ama olmadı bu ay ara verdim önümüzdeki ay tekrar bir aşılama daha olucak. Hakkımızda hayırlısı Rabbim bu mûbarek ayda dualarimizi kabul etsin inşallah

Kızlar kan testiyle kesin hamile olmadığınıza emin olmadan sokturucu vesair içmeyin ne olur ne olmaz. Allah korusun.

Kızlar belki bilmek istersiniz kısaca anlatacağım ben yumurtlama tedavisi gördüm 16. Çatlatma iğnesi vuruldum ve bekleyişteyim dayanamayıp erken test yaptım çift çıktı 23. De sora herkes ilaç etkisi felan deyince bugün dayanamayıp dr. Arattım ve sagolsun çok aydınlattı... iğne etkisi ilk günce geçtiğini ögrendim ve çatlatmadan 10. Sonra yapılan testlerin doğru olduğunu söyledi yani bilindi gibi illa 14. Gün mecburiyeti Yokmuş ve son bilgi özellikle sıcak havalarda gün içinde yapılınca doğru sonuç alınmaya biliyormuş dr. Umun son dedi sabah erkenden test yap dedi varsa da yoksa da çıkar dedi... rabbim isteyen herkese nasip etsin allahım şu mübarek ayda dualarımızı duyar inş .... Ramazan ayımız mübarek oldun arkadaşlar hayırlı oruçlar... lütfen bana da dua edin ...

Canım benim 14. Gün bile silik çıkmıştı o zaman kimyasal mı olmuştu acaba benimki baya sancılı ve pıhtısı adet olmuştum 5 mayısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…