Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Aynı bizi anlatmışsın canım bizdede hersey normal 15 aydır olmuyor zamanı var galiba

Kizlar hic umudunuzu yitirmeyin bende sizler gibiidim 20 ay boyunca delircek gibi bebek istedim her ay umut ettim her ay husran yasadim.2.senemde artik tedavilere basladim kac defa klomen yok olmadi sonra 4 ay icinde bikmadan uc kere asilama oldum ucude negatif oldu 1 ay ara verip tup bebek merkeziyle gorustum ve tedaviye baslayacagim gun hamis oldugumu ogrendim imkansiz gibi geliodu banada sizin gibi ama beklemedigim ay oldu rabbim sizede ummadiginiz anda versin caninizi sakin sıkmayin

Bende bu ay fostimon iğne kullandm.bugün 9.gün kpntrole gittim.yine yumurtaların gelişimi çok iyi değil.aşılama yaptrmak istiyodum bu ay ama hiç umudum yok..

Sağol canım moral oldu bizede..sizde varmıydı bi sıkıntı peki..pko filan

Bende bu ay fostimon iğne kullandm.bugün 9.gün kpntrole gittim.yine yumurtaların gelişimi çok iyi değil.aşılama yaptrmak istiyodum bu ay ama hiç umudum yok..
Cnm bu tarçın çörekotu bal yapıyolarmış ya yumurtlamaya yardımcı oluyormuş. Onu denedin mi hç??

Merhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim 3 yıldan fazladır da bebek istiyorum ama malesef şimdiye kadar hiç hamile kalamadim. Çift taraflı çikolata kistim var onun dışında başka sorun yok Bende de esimde de . Geçen ay aşılama oldum ama malesef olmadı dr bu ay ara verelim dedi. Birdaha ki ay tekrar aşılama deniycez. İnşallah en yakın zamanda ben de isteyen herkeste güzel haberler alır.

Ne güzel canım en kısa zamanda darısı başımıza olsun :) peki bi sorun var mıydı yoksa sebepsiz infertilite gibi miydi sorun olmadığı halde mi olmuyordu onu merak ettim

Sebepsiz infertiliteydi canim.ama emin olun ben o surecte cok arastirdim sebepsizmis nasilsa olurmus dusuncesi cok yanlis ben tabiki rahatsizlik olsun demiorum ama var olan bi durumun ustune gidip tedavi sonuc verebilio ama sebepsizde sadece bekliosun ornegin pkosu olan bi bayana kistleri bastirip yumurtaya donusturabildigin zaman cok rahat kalabiliolar o yuzden hic bi sekilde umudunuzu kaybetmeyin ve sakin olmuyo bekleyelim demeyin israrla tedavi olarak ustune gidin ben hep dedimki tibbin imkanlarini sonuna kadar degerlendircem takdiri Allaha birakcam rabbimde sonunda yuzumu guldurdu cabalarimi karsiliksiz birakmadi

Kesinlikle olucak nasipse bende inanıyorum Allah büyük :)

Bugün kontrolüm vardı.iğne oldum bu ay bir tane yumurtam güzel büyümüş.ama tek yumurta geliştiği için aşılama yapmayalım oluruna bırakalım dedi doktorum

Soğan kürü yaptın mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…