- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
Aynı bizi anlatmışsın canım bizdede hersey normal 15 aydır olmuyor zamanı var galibaBiz de 1,5 yıl oldu istiyoruz.
1 sene bekledik kendiliğiden olmadı.
Sonra klomen ve iğne kullandık yine olmadı.
Yoruldum doğrusu.
Adetlerim düzenli, hormonlar normal, eşimde de sorun çıkmadı yaptırdık test.
Bekliyoruz istiyoruz :)
Tedavi oldun mu canım?Haziranda 4 yıllık evli olacağım ama hala yok
Sağol canım moral oldu bizede..sizde varmıydı bi sıkıntı peki..pko filanKizlar hic umudunuzu yitirmeyin bende sizler gibiidim 20 ay boyunca delircek gibi bebek istedim her ay umut ettim her ay husran yasadim.2.senemde artik tedavilere basladim kac defa klomen yok olmadi sonra 4 ay icinde bikmadan uc kere asilama oldum ucude negatif oldu 1 ay ara verip tup bebek merkeziyle gorustum ve tedaviye baslayacagim gun hamis oldugumu ogrendim imkansiz gibi geliodu banada sizin gibi ama beklemedigim ay oldu rabbim sizede ummadiginiz anda versin caninizi sakin sıkmayin
Sadece geçen yıl 1 kere gittik sorun yok deyince bıraktım dr a gitmeyi canım... ama hafta içi randevu alıcaz inşallah tamamen başlıcaz tedaviye...Tedavi oldun mu canım?
Cnm bu tarçın çörekotu bal yapıyolarmış ya yumurtlamaya yardımcı oluyormuş. Onu denedin mi hç??Bende bu ay fostimon iğne kullandm.bugün 9.gün kpntrole gittim.yine yumurtaların gelişimi çok iyi değil.aşılama yaptrmak istiyodum bu ay ama hiç umudum yok..
Bu ay denedim hiç etkisi olmadı banaCnm bu tarçın çörekotu bal yapıyolarmış ya yumurtlamaya yardımcı oluyormuş. Onu denedin mi hç??
Cnm boyle 1 ay yapıp pes etme devam et bu ayda inşAllah faydasını görürsün :)Bu ay denedim hiç etkisi olmadı bana
Ne güzel canım en kısa zamanda darısı başımıza olsun :) peki bi sorun var mıydı yoksa sebepsiz infertilite gibi miydi sorun olmadığı halde mi olmuyordu onu merak ettimKizlar hic umudunuzu yitirmeyin bende sizler gibiidim 20 ay boyunca delircek gibi bebek istedim her ay umut ettim her ay husran yasadim.2.senemde artik tedavilere basladim kac defa klomen yok olmadi sonra 4 ay icinde bikmadan uc kere asilama oldum ucude negatif oldu 1 ay ara verip tup bebek merkeziyle gorustum ve tedaviye baslayacagim gun hamis oldugumu ogrendim imkansiz gibi geliodu banada sizin gibi ama beklemedigim ay oldu rabbim sizede ummadiginiz anda versin caninizi sakin sıkmayin
Kesinlikle olucak nasipse bende inanıyorum Allah büyük :)Sebepsiz infertiliteydi canim.ama emin olun ben o surecte cok arastirdim sebepsizmis nasilsa olurmus dusuncesi cok yanlis ben tabiki rahatsizlik olsun demiorum ama var olan bi durumun ustune gidip tedavi sonuc verebilio ama sebepsizde sadece bekliosun ornegin pkosu olan bi bayana kistleri bastirip yumurtaya donusturabildigin zaman cok rahat kalabiliolar o yuzden hic bi sekilde umudunuzu kaybetmeyin ve sakin olmuyo bekleyelim demeyin israrla tedavi olarak ustune gidin ben hep dedimki tibbin imkanlarini sonuna kadar degerlendircem takdiri Allaha birakcam rabbimde sonunda yuzumu guldurdu cabalarimi karsiliksiz birakmadi
Bu arada bir yumurtam güzel gelişmiş cnmCnm boyle 1 ay yapıp pes etme devam et bu ayda inşAllah faydasını görürsün :)
Çok şükür cnm doktorunu dinle inşAllah güzel haberlerle gelirsin :)Bu arada bir yumurtam güzel gelişmiş cnm
İnşallahhhÇok şükür cnm doktorunu dinle inşAllah güzel haberlerle gelirsin :)
Soğan kürü yaptın mı canım?Merhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim 3 yıldan fazladır da bebek istiyorum ama malesef şimdiye kadar hiç hamile kalamadim. Çift taraflı çikolata kistim var onun dışında başka sorun yok Bende de esimde de . Geçen ay aşılama oldum ama malesef olmadı dr bu ay ara verelim dedi. Birdaha ki ay tekrar aşılama deniycez. İnşallah en yakın zamanda ben de isteyen herkeste güzel haberler alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?