Hamilelik için 1 YIL dan fazla süredir uğraşanları bekliyorum...

Canım onları bende yaptırdım... bi sorun yok dedi dr... geçen yıl... eşimde de bişey yok... ama yumurta takibi falan filan yaptırmadım tembel olup olmadığını kontrol etmek için..

Bizimde 16 ay oldu. 2kere kimyasal gebelik geçirdim..pko luyum. Senin durum nedir canım?
Pkolulara soğan suyunun iyi geldigini duydum bende sirf bu gebelik olayi icin aklimdakilere tam yaniti yasayanlara sormak icin kaydoldum buraya inşallah bekleyiş icinde olanlara rabbim verir istedikleri.

Pkolulara soğan suyunun iyi geldigini duydum bende sirf bu gebelik olayi icin aklimdakilere tam yaniti yasayanlara sormak icin kaydoldum buraya inşallah bekleyiş icinde olanlara rabbim verir istedikleri.
Ben ilaç tedavisi gördüğüm için soğan suyunu yapmadım ama bidahaki ay olmazsa doktoruma danışıp yapacağım

merhaba hanımlar bende 2 yıldır istiyorum ama olmadı önceki ay rahim filmi çektirdim.kendim hipotrodidi hastasıyım acaba omu engelliyor diye düşünüyorum.bir ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama malesef kist yaptı bende.başkada tedavi uygulamadım ne yapacağımı bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz

Kızlar ovülasyon testi yaptım şimdi bu şeklde çıktı.dün ilişki olmuştu.sizce yumurtlama gerçekleşmişmi?gün aşırı mı ilişki olmalı hergün mü ne diyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_0860.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 43
Doktor engel olabileceğni söyledi mi?yumurtalarn ne durumda?

Doktor engel olabileceğni söyledi mi?yumurtalarn ne durumda?
net birşey söyleyen yok canım etkisi olabilir denildi sadece. tsh kontrollerimi yaptırıyorum bazen çıkıyor değerler bazende normal ilerliyor. yumurta takibi klomen kullandığım ay yaptırdım. klomenden önce nasıldı gelişmesi çatlaması hiç bilmiyorum.o ayda kist oldu zaten klomenden dolayı.

Yani bende hamile kalamadğm için doktora gittiğimde hemen tiroide baktı.iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim

Benimde esim tekrar gitti doktora ileri hareketlilik %15 yerinde hareketlilik %15 sizce normal degerler mi
Cnm bizim 30 milyon sayı. İleri hareketli %30 hareketsiz %70 . Bize ilaç verdi doktor hareketlilik artsın diye. Sizinde hareketlilik düşük.

Cnm bizim 30 milyon sayı. İleri hareketli %30 hareketsiz %70 . Bize ilaç verdi doktor hareketlilik artsın diye. Sizinde hareketlilik düşük.
Canim bizim 80 milyon sayi ileri harekeyli 15 hareketsiz 15 bi onceki dontor hic bisi demedi simdiki doktor daha bakmadi ilac mi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…