- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Canım onları bende yaptırdım... bi sorun yok dedi dr... geçen yıl... eşimde de bişey yok... ama yumurta takibi falan filan yaptırmadım tembel olup olmadığını kontrol etmek için..Sorun yoktur ibşallah ama ben 1yıldır yaptırmadığım tahlil kalmadı.bi ultrasonla anlaşlmazki sorun var mı yokmu?4yıl uzun bir süre çünkü hiç korunmadıysanz. Prolaktin,lh,fsh, amh,şeker,tiroit testleri,rahim filmi, sperm testi...bunlarında ötesni yaptrdm sonuç pko malesef
İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşCanım onları bende yaptırdım... bi sorun yok dedi dr... geçen yıl... eşimde de bişey yok... ama yumurta takibi falan filan yaptırmadım tembel olup olmadığını kontrol etmek için..
Inşallah canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin...İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuş
Gttm cnm ara vermstm iki gun sonra tekrar gdcmDoktora gittinmi canım?
Pkolulara soğan suyunun iyi geldigini duydum bende sirf bu gebelik olayi icin aklimdakilere tam yaniti yasayanlara sormak icin kaydoldum buraya inşallah bekleyiş icinde olanlara rabbim verir istedikleri.Bizimde 16 ay oldu. 2kere kimyasal gebelik geçirdim..pko luyum. Senin durum nedir canım?
Ben ilaç tedavisi gördüğüm için soğan suyunu yapmadım ama bidahaki ay olmazsa doktoruma danışıp yapacağımPkolulara soğan suyunun iyi geldigini duydum bende sirf bu gebelik olayi icin aklimdakilere tam yaniti yasayanlara sormak icin kaydoldum buraya inşallah bekleyiş icinde olanlara rabbim verir istedikleri.
Sayısı ve hareketi ne cnm??Kizlar banada 2 bucuk sene oldu hic hamile kalmadim daha esimde hareketlilik sorunu var bu ayda klomen catlatma ignesi kullandm bakalm adetime var daha .s
Doktor engel olabileceğni söyledi mi?yumurtalarn ne durumda?merhaba hanımlar bende 2 yıldır istiyorum ama olmadı önceki ay rahim filmi çektirdim.kendim hipotrodidi hastasıyım acaba omu engelliyor diye düşünüyorum.bir ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama malesef kist yaptı bende.başkada tedavi uygulamadım ne yapacağımı bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz
net birşey söyleyen yok canım etkisi olabilir denildi sadece. tsh kontrollerimi yaptırıyorum bazen çıkıyor değerler bazende normal ilerliyor. yumurta takibi klomen kullandığım ay yaptırdım. klomenden önce nasıldı gelişmesi çatlaması hiç bilmiyorum.o ayda kist oldu zaten klomenden dolayı.Doktor engel olabileceğni söyledi mi?yumurtalarn ne durumda?
Yani bende hamile kalamadğm için doktora gittiğimde hemen tiroide baktı.iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederimnet birşey söyleyen yok canım etkisi olabilir denildi sadece. tsh kontrollerimi yaptırıyorum bazen çıkıyor değerler bazende normal ilerliyor. yumurta takibi klomen kullandığım ay yaptırdım. klomenden önce nasıldı gelişmesi çatlaması hiç bilmiyorum.o ayda kist oldu zaten klomenden dolayı.
Doktora gittinmi canım?Bende bir senedir deniyorum
Gittim canim cumartesi tekrar gitcem yumurtan catliyomu die bakcak bide insilun direncine bakcak esimide bir daha doktora yonlendirdiDoktora gittinmi canım?
endokrine sıra almak lazım sanırım dahiliye sadece ilaç düzenini ayarlıyor ve net birşey söylemiyor bakalım tekrar gittmek lazımYani bende hamile kalamadğm için doktora gittiğimde hemen tiroide baktı.iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim
Benimde esim tekrar gitti doktora ileri hareketlilik %15 yerinde hareketlilik %15 sizce normal degerler miSayısı ve hareketi ne cnm??
Cnm bizim 30 milyon sayı. İleri hareketli %30 hareketsiz %70 . Bize ilaç verdi doktor hareketlilik artsın diye. Sizinde hareketlilik düşük.Benimde esim tekrar gitti doktora ileri hareketlilik %15 yerinde hareketlilik %15 sizce normal degerler mi
Canim bizim 80 milyon sayi ileri harekeyli 15 hareketsiz 15 bi onceki dontor hic bisi demedi simdiki doktor daha bakmadi ilac mi verirCnm bizim 30 milyon sayı. İleri hareketli %30 hareketsiz %70 . Bize ilaç verdi doktor hareketlilik artsın diye. Sizinde hareketlilik düşük.
İlaç verir cnm hareketlilik az cunkü.Canim bizim 80 milyon sayi ileri harekeyli 15 hareketsiz 15 bi onceki dontor hic bisi demedi simdiki doktor daha bakmadi ilac mi verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?