Sorun yoktur ibşallah ama ben 1yıldır yaptırmadığım tahlil kalmadı.bi ultrasonla anlaşlmazki sorun var mı yokmu?4yıl uzun bir süre çünkü hiç korunmadıysanz. Prolaktin,lh,fsh, amh,şeker,tiroit testleri,rahim filmi, sperm testi...bunlarında ötesni yaptrdm sonuç pko malesefSadece geçen yıl 1 kere gittik sorun yok deyince bıraktım dr a gitmeyi canım... ama hafta içi randevu alıcaz inşallah tamamen başlıcaz tedaviye...
Doktora gittinmi canım?Benimde 14 aydir olmayinca olmuyor
Daha önce 2 ay arka arkaya yapmıştım. Bir tarafta 5 küsur diğer tarafta 4 küsur cm kist vardi. Ondan bikac ay sonra dr a gittim kistler 3 küsur cm lerdeydi ama ondan mi bilmiyorum. Geçen ay aşılama oldu bu ay ara verelim dedi dr. ben de yine basladim soğan kürü ne tamamen gecmesede en azından kontrol altında dursun. Birde karbonatli su içiyorum.Soğan kürü yaptın mı canım?
Alternatif tıp denedinmi cnm? Birde yumurta takibi yaptırdın mı?Biz de 1,5 yıl oldu istiyoruz.
1 sene bekledik kendiliğiden olmadı.
Sonra klomen ve iğne kullandık yine olmadı.
Yoruldum doğrusu.
Adetlerim düzenli, hormonlar normal, eşimde de sorun çıkmadı yaptırdık test.
Bekliyoruz istiyoruz :)
Sen aşılama falan yaptirdinmi canım pko da tutma şansı çok yüksek. Hatta başka topikte bi arkadaş ilk asilamada hamile kaldı daha bugün öğrendi onda da pko varmış.Soğan kürü yaptın mı canım?
Peki yumurtlaman kaçıncı gün oluyor?hiç yumurta takibi yaptırdın mı?Daha önce 2 ay arka arkaya yapmıştım. Bu tarafta 5 küsur diğer tarafta 4 küsur cm kist vardi. Ondan bikac sonra dr a gittim pistler 3 küsur cm lerdeydi ama ondan mi bilmiyorum. Geçen ay aşılama oldu bu ay ara verelim dedi dr ben de yine basladim soğan kürü ne tamamen gecmesede en azından kontrol altında dursun. Birde karbonatli su içiyorum.
Aşılama bu ay yapacaktı ama tek yumurtam gelişti iğnelerle. Bu ay doğal deneyin dedi.olmazsa bidahakine aşılama olacak..Sen aşılama falan yaptirdinmi canım pko da tutma şansı çok yüksek. Hatta başka topikte bi arkadaş ilk asilamada hamile kaldı daha bugün öğrendi onda da pko varmış.
Eşin birşey kullanıyor mu?Kizlar banada 2 bucuk sene oldu hic hamile kalmadim daha esimde hareketlilik sorunu var bu ayda klomen catlatma ignesi kullandm bakalm adetime var daha .s
ameliyat oldu canim 5 ayi gecti promotil kullaniyorEşin birşey kullanıyor mu?
Eşimde morfoloji yüzde 7çıktı.sperm sayısıda 58milyon.neofortil verdi doktor.2aydır kullanıyor..hareketlilikte de kullanılıyor sanırım.forumda okumuştum kullanan var baya...ameliyat oldu canim 5 ayi gecti promotil kullaniyor
Ne ameliyatı canım?Eşimde morfoloji yüzde 7çıktı.sperm sayısıda 58milyon.neofortil verdi doktor.2aydır kullanıyor..hareketlilikte de kullanılıyor sanırım.forumda okumuştum kullanan var baya...
valla doktor doktor gezdik bu adam varikosel var dedi oda hreketliligi etkiliyormus onun ameliyatini oldu iste ilacida o verdi onu kullaniyor ek bisey ne aldik nede arastirdim belki ters etki eder diye almadmNe ameliyatı canım?
Doktora sormadan kullanılmaz zaten cnm bi danış gene de..benim doktorum çok etkili olduğnu düşünüyor çnkü.bir de bu ilaç değil gıda takviyesi neofortil dedim ilaç..valla doktor doktor gezdik bu adam varikosel var dedi oda hreketliligi etkiliyormus onun ameliyatini oldu iste ilacida o verdi onu kullaniyor ek bisey ne aldik nede arastirdim belki ters etki eder diye almadm
olmazsa soraym bi benimkide ilac degil verdigi promotil dedigim varya oda gida takviyesi olarak geciyormus ek verirse danisayim bakalmDoktora sormadan kullanılmaz zaten cnm bi danış gene de..benim doktorum çok etkili olduğnu düşünüyor çnkü.bir de bu ilaç değil gıda takviyesi neofortil dedim ilaç..
Canım benim eşimin sperm miktarı 48.8 morfoloji 9.4 çıkmış ama o kadar doktor gördü bu sonuçları hiçbiri bunlara kötü demedi bir ilaç falan demedi birtek bu son aşılama yaptırdığım dr eşinin değerleri kötü değil ama cokta iyi sayılmaz dedi aklım karıştı şimdi..Eşimde morfoloji yüzde 7çıktı.sperm sayısıda 58milyon.neofortil verdi doktor.2aydır kullanıyor..hareketlilikte de kullanılıyor sanırım.forumda okumuştum kullanan var baya...
Promotil de belki aynı formda bir ilaçtır..valla doktor doktor gezdik bu adam varikosel var dedi oda hreketliligi etkiliyormus onun ameliyatini oldu iste ilacida o verdi onu kullaniyor ek bisey ne aldik nede arastirdim belki ters etki eder diye almadm
Morfoloji yüzde 14ün altı çok iyi sayılmıyo..benimkide fena değil dedi ama neofortil çok arttırıyormuş sayıyı..sende bi sor doktoruna istersen canım..bizim değerler birbirine yakın çünkü...Canım benim eşimin sperm miktarı 48.8 morfoloji 9.4 çıkmış ama o kadar doktor gördü bu sonuçları hiçbiri bunlara kötü demedi bir ilaç falan demedi birtek bu son aşılama yaptırdığım dr eşinin değerleri kötü değil ama cokta iyi sayılmaz dedi aklım karıştı şimdi..
Neofortil ilaç değil gıda takviyesi bu aradaMorfoloji yüzde 14ün altı çok iyi sayılmıyo..benimkide fena değil dedi ama neofortil çok arttırıyormuş sayıyı..sende bi sor doktoruna istersen canım..bizim değerler birbirine yakın çünkü...
Tamam canım çok sağolNeofortil ilaç değil gıda takviyesi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?