- Konu Sahibi Miniveronikaa
-
Eşiniz haklı. Aynı evde, gerçek bir evlilik hayatı yaşamadan neden alelacele çocuk sahibi olasınız ki ?Ben 29 yaşındayım ve 13 aylık evliyim. Eşimle malesef farklı şehirlerde yaşıyoruz henüz ortak bir ev kurup eşya bile almadık. Önümüzdeki haziranda okullar kapanınca dönecek ve ağustosta da inşallah ataması yapılacak. Genelde 2-3 haftada bir görüşüyoruz. Bu süreçte ev aldık yeni yeni eşya vs bakıyoruz. Yani tamamen birleşip de evimizde yaşamamız temmuzu bulacak. Bir yandan da bebek için düşüncelere başladım. Yaşım dolayısıyla geç kalır mıyım şimdiden acaba denemek mi lazım sonra istediğimde olmazsa pişman olur muyum düşüncelerindeyim. Eşim ise o buraya geldikten sonra beraber vakit geçirmemizi sonrasında çocuk düşünmemizi istiyor. Ama bu sefer oldu doğdu desek bile 31-32 yaşına geleceğiz. Toplamda 3 yıldır beraberiz her fırsat bulduğumuzda beraber vakit geçirdik yazın zaten tamamen beraberdik. Kadın doğumda hormon testlerime baktırdım hepsi normal çıktı bu arada. Ama bilemiyorum sizlere de danışmak istedim benim durumumda olan var mıdır acaba aranızda? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
Baktırdım canım bugün hepsi normal geldi çok şükür.bence hemen yarin git bir amh ve hormon testi ver. degerlerin iyiyse acelen ne bekle.degerlerin kötüyse de o zaman yeniden düşünürsünüz.
Aslında şu şekilde hemen şuan değil zaten öncesi süreci de olmalı. İşte 3 ay öncesinden folik asit başlanıyor vs. Bir de bu sefer istediğim zaman olmazsa düşüncesind kapıldım yoksa evet ben de normalde aynı şekilde düşünüyordumEşiniz haklı. Aynı evde, gerçek bir evlilik hayatı yaşamadan neden alelacele çocuk sahibi olasınız ki ?
amh da baktilarsa (genelde bakmiyorlar soylemek gerekiyor) ve normalse hic acele etme o zaman.Baktırdım canım bugün hepsi normal geldi çok şükür.
Eşim de bu fikre alışmaya başladı sadece düşüncesi hamileliği ondan ayrı geçirme ihtimalim bunu istemiyor. Açıkçası ben de istemiyorum. Ama birkaç ay sonra denemeye başlasam bile zaten belki eşim geldikten sonra hamile kalacağım?İki tarafında hazır olması lazım. Erkekler zaten bebeğe zor alışıyorlar bir de hazır olmadan olursa olmaz maalesef.
Gerçekten daha farklı mı oluyor? Çok merak ediyorum. Uzun zaman beraber yaşadığımız da oldu dediğim gibi bu yaz 3 ay tatil boyunca birlikteydik. Zira tatillerde devamlı haftasonları vs birbirimizin yanına gidip geliyoruz 2-3 günlük. Ama devamlı birlikte yaşayınca daha mı farklı oluyor?şu anda ne birbirinizi gerçekten tanıyorsunuz, ne evlilik yaşıyorsunuz ne de kadın oalrak cinselliğini keşfettin. sence uygun zaman mı?
Özellikle amh istedim 3.05 çıktı değerimamh da baktilarsa (genelde bakmiyorlar soylemek gerekiyor) ve normalse hic acele etme o zaman.
gec kaldin diye pişman olabilirsin elbet ama hayat bu daha evlilige alisamadan bir duzen kuramadan gelen bebek de tum aile huzurunuzu kacirabilir, erken davrandin diye de pisman olabilirsin
Benim de bu ikilemde kaldığım bir durum olmuştu. Ama ya olursa diye erteledim. Gebelik herkese göre değişiyor. Mesela cok zor geçebilir, hiç yataktan kalkmadan serklaj olmak zorunda olanlar da oluyor. Bu dönemi gebelik hormonlarıyla tek başınıza yönetebilecek misiniz? 31 yaşta geç bir yaş değil. Ama hormonlar olayy cok iyi düşünmek lazımEşim de bu fikre alışmaya başladı sadece düşüncesi hamileliği ondan ayrı geçirme ihtimalim bunu istemiyor. Açıkçası ben de istemiyorum. Ama birkaç ay sonra denemeye başlasam bile zaten belki eşim geldikten sonra hamile kalacağım?
Kuzum hamilelik sizin istediğiniz zamanda olmuyor, bebek gelmek istediğinde oluyor. Tecrübeyle sabittir...Özellikle amh istedim 3.05 çıktı değerim
Uzun aman beraber yaşadık dediğiniz ne kadar bir zaman, sadece 3 ay değildir herhaldeGerçekten daha farklı mı oluyor? Çok merak ediyorum. Uzun zaman beraber yaşadığımız da oldu dediğim gibi bu yaz 3 ay tatil boyunca birlikteydik. Zira tatillerde devamlı haftasonları vs birbirimizin yanına gidip geliyoruz 2-3 günlük. Ama devamlı birlikte yaşayınca daha mı farklı oluyor?
iyi de degerlerin de gayet guzelmis bebek biryere kacmiyor yaEşim de bu fikre alışmaya başladı sadece düşüncesi hamileliği ondan ayrı geçirme ihtimalim bunu istemiyor. Açıkçası ben de istemiyorum. Ama birkaç ay sonra denemeye başlasam bile zaten belki eşim geldikten sonra hamile kalacağım?
Aralıksız olarak malesef 3 aydan uzun süre birlikte vakit geçiremedik.Uzun aman beraber yaşadık dediğiniz ne kadar bir zaman, sadece 3 ay değildir herhalde
üc ayda kimse kimseyi tanıyamazAralıksız olarak malesef 3 aydan uzun süre birlikte vakit geçiremedik.Ama dediğim gibi devamlı görüşmeye çalışıyoruz
Haddim değil tabii ki ama 3 ay beraber yaşamak için uzun bir süre değil kiAralıksız olarak malesef 3 aydan uzun süre birlikte vakit geçiremedik.Ama dediğim gibi devamlı görüşmeye çalışıyoruz
geçen gün bir tanıdığım işe görüştüm hiçbir sorunları olmadığı halde 12 senedir çocukları olmuyor. İlk 2 sene korunduğuna o kadar pişman ki. Etrafımdaki bu hikayeleri duyduğum için endişelerimKuzum hamilelik sizin istediğiniz zamanda olmuyor, bebek gelmek istediğinde oluyor. Tecrübeyle sabittir...
Amaaan o neymişüc ayda kimse kimseyi tanıyamaz
misal ben nisanlimin bulasiklari durulamadan köpüklü haliyle kurulamaya koydugunu 7. ayda falan öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?