Hamilelik için ideal yaş ve zaman

Tabii ki o konuda çok haklısın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Neden gönlümüzce gezip dolaşıp kimse hesap sormadan beraber vakit geçirme imkanımız varken nişanlı kalalım ki dedik. 2 sene yine idare ederiz bu şekilde diye düşündük çok şükür özlem dışında bir sıkıntı da yaşamadık. Yakın yerlerdeyiz misal geçen hafta o buradaydı haftaya ben gideceğim kısmetse. Evlenmek için evlenmedim eşimi çok severek evlendim umarım hep de böyle olur. Çocuk için de zaten eşimle ortak bir düşünceye varmadan olacak bir şey değil. İkimizin de hazır hissedeceği zaman buradaki herkesin de dediği gibi geldikten sonra birlikte bir süre vakit geçirip sonra değerlendirmek. Tekrsr teşekkür ederim herkese yorumları için

Bebek nasip işi hemen olurmu olmazmı bilinmez. Eğer olmazsa tedavi süreçleri uzun sürebilir. Bende tüp bebek annesiyim. Ama yinede birbirinizden uzakta yaşarken aynı evi paylaşmadan bebek için acele etmeyin derim

Öncelikle allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Genç yaşta anne olmak istediğim konusu doğru, annem 36 yaşındayken doğurmuş beni ilkokulda çocukların annesi okuldan almaya geldiklerinde hep benimkisi daha yaşlı görünürdü gözüme :) şimdiki ortalamaya bakınca aslında yaşlı da değilmiş. Yaş farkının çok olmasını istemiyorum ama kısmet nasip. Umarım dilediğimiz zaman gelir

Aralıksız olarak malesef 3 aydan uzun süre birlikte vakit geçiremedik. Ama dediğim gibi devamlı görüşmeye çalışıyoruz
3 ay cicim ayları bile olmuyor ki. 2 taraf da hâlâ birbirine yabancı oluyor.

Herkesin yazdığını yazacağım ama, ortada evlilik hayatı bile yokken çocuk düşünmek çok saçma. Belki 1 sene aralıksız aynı evde kalsanız çocuk istemeyeceksin, hatta adamın bazı huyları sinirlerini bozacak.

2026 yılının temmuzunda daha yeni aynı eve girebileceksin bence hiç çocuk düşünme sizin için cicim ayları olacak.

Yaşınızı hiç dert etmeyin sizin yaşınız şuan evlilikler için bile erken görülebiliyor bazıları için. Eşinizin de tamamen hazır olmasını bekleyin ki doğumdan sonraki süreçte ben sana henüz erken demiştim demesin. Çünkü çocuk hayatınıza bir kere dahil oldu mu Allah'ın izniyle daima sizinle olacak bir şey. Yani bu hafta sonu bunaldım bir kapatayım ya da izin alayım dinleneyim yok. Her durumda hele ilk üç yıl sürekli ilgilenmeniz gereken bir varlık oluyor hayatınızda. Çocuktan sonra evliliklerin de çok iyiye gittiği söylenemez o yüzden rayına tam oturmamış bir evlilik daha kolay sallanır bence. İçiniz rahat olsun diye eşinizle birlikte gidip doktora muayene olun çocuk için bir engeliniz var mı yok mu bunu öğrenirsiniz ona göre de bir yol izlersiniz. Şayet bir sorununuz çıkmazsa bence en sağlıklısı en azından bir yıl aynı evde yaşadıktan sonra eşiniz de istediği anda çocuk düşünmek olur

1 senelik evliyim. Eşimle birbirimize tam olarak alışalı 2 ay kadar olmuştur belki. Hatta daha kısa süre. Üstelik bu sene hiçbir yere doğru düzgün gidemedim o da işten sonra genellikle hemen eve gelir. Siz çok az beraber kalmışsınız. Henüz yaşınız acele edilecek yaşlarda değil bence. Tahlilleriniz de normal çıkmış. Yanınıza gelmesini beklemeniz daha sağlıklı olur sanki? Çocuk doğunca da rahat olursunuz

Şu durumda çocuk yapmanın kumar oynamaktan bir farkı yok, ne kadar iyi tanıdığınızı iddia etseniz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…