evet öyle.
ayni sekilde tuvalette yerde duran bezle buzdolabi temizligi yapmak istemesi falan da vardi


bunlarin hicbirini tatilden tatile bilemiyorsun. ayni evde uzun uzun yasamak lazim ki anlaşilsin bazi seyler. yoksa bana da sorsan "cok temiz cocuk" derdim :)
bir de 3 ay tatilde gormek cok baska çünkü tatilde insan cok mutludur,calismiyor, parasi yatıyor, özlediği karisi yaninda...insan daha ne ister
ama ise gidip gelecek, cocuklar beynini bipecek tum gün. eve gelince bas agrisi cekecek falan, iste birsey olacak akli takilacak, canı sıkilacak, gece gec yatacak sabah ise gidecek uykusuz kalacak, yorgun diye tum gun uyumak isteyecek, yaz tatilinde tatilde olan futbol takimlari maca baslayacak falan:)
biraz ev halini gorup alisip oyle dememekten zarar gelmez.
bir de degerlerin gercekten cok guzel. amh 3 demek tonla saglikli yumurtan var demek. cok degil 1 sene daha beklesen hem eve yerlesmis olursunuz, hem birbirinize alismis olursunuz, hem adam atanir maddi olarak önünüze bakabileceginiz bir durum olur kafalarınız rahat eder.
siz de o arada gebelige yardimci olacak sekilde beslenirsiniz, bu sekilde yazarsaniz internette oldukca fazla bilgiye erisirsiniz. doktorunuzdan da vitamin mineral isteyin eksiklerinize göre. D vitamini cok etkili mesela hamile kalmada, ayni sekilde ferritin dusukse depoyu doldurmak lazim . o arada bir disciye gidersiniz hazir gebe degilken size bir bakar varsa yaklasan dolgunuz vs onu yapar cunku hamileyken yapmiyorlar . kontrol ettirmezseniz ve hamileyken gelirse gelecek olan agridan kivranir durursunuz. boyle seyleri halledersiniz, birikim yaparsiniz, spora başlarsınız falan, kendinizi gebelige hazirlarsiniz.
sonra olur zaten neden olmasin