Hamilelik için progestan kullananlar!!

Ksophie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
1.125
32
118
Arkadaşlar ben 2 aydır kullanyrm bu ilacı 4 gün kaldı adete cok heyecanlıyım gelin burda paylaşalım deneyimlerimizi,destek olalım birbirimize..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 2 aydır kullanyrm bu ilacı 4 gün kaldı adete cok heyecanlıyım gelin burda paylaşalım deneyimlerimizi,destek olalım birbirimize..

aslinda banada verdi doktor ama halen kullanmaya baslamadim....aslinda kullanilsa iyi olur bebisin tutunmasina yardimci oluyo....

aslinda banada verdi doktor ama halen kullanmaya baslamadim....aslinda kullanilsa iyi olur bebisin tutunmasina yardimci oluyo....

Aa neden kullanmadın canım,mide bulantısı mı oldu yoksa??:)nekadardır bebek düşünyrsn peki?

Aa neden kullanmadın canım,mide bulantısı mı oldu yoksa??:)nekadardır bebek düşünyrsn peki?

yok ben yutmayacagim doktorum alttan almami söyledi hem daha etkiliymis hemde yan etkisi olmuyo ozaman....benim aslinda bebegim oluyo ama 4 tane kaybettim..en sonuncusu ikibucuk ay önceydi....hamilelikte kullaniyodum baska bi doktor hamilelikten öncede almami söyledi...bende 2 ay kadar bebis yapmayi erteledim insaallah sonra kullanmayi düsünüyorum canim benim....

Anladım canım cok geçmiş olsun Allah bidaha yasatmasın o acıyı bak en azından oluyo ama bidaha yaşamamn için mutlaka ilaçları düzenli kullanmalısın hem 2. ayda mide bulantısı fln kalmıyo ağızdan alınca ama vajinadan olan akıyomuş sanırım o yüzden benm dr ağızdan tercih etti bi başka drla görş istersen ??

amin canim benim...insaallah rabbim bizlerede nasip eder...
doru akiyo ama 1 saat kadar yatiyorum sonra yinede akiyo doktorum o zaten fazlasi akiyo dedi faydasi olan oluyo o yattigin süre icerisinde dedi...

3 dr gittim ücüde agizdan alma hem faydasi azaliyo hemde nicin o kadar yan etkisini cekecen dedi.....bende sabahlari ve öglenleri alttan alacam aksamlari ise uykum gelsin diye agizdan alacam...cünkü yarim saat icinde uyku hapi yutmus gibi cok uykum geliyo

Son düzenleme:

Canım inan bu ay korka korka aldım cünki gecen ay mide bulantısından hep yattm ama bu ay hiç bulantım olmadı bünye alıştı bence sadece baş dönmem ve uyku hali oldu o da az yani sabah 1 akşam 2, 2 tane olanı gece uyurken atıyosun kesintisiz uyuosn cok iyi bikere de erken aldım mecbur inan yolda sarhoş gibi yürüdüm:) resmen heryer dönüyodu aman olsunda bebişlerimz katlanrz bazı şeylere napalım..

valla öyle yaw ne cok etkili bi hap....bi keresinde basim döndü mutfak yerine wc ye gitmistim sonra dönüsüde zor oldu kapiyi zor bulmustum.bebis gelsinde herseye raziriz...

baskada kimse yok mu yaw kullanan bi sen bende kullanma adayiyim

Son düzenleme:

Hahah süpermiş,canım yavaş yavaş dökülürler, burası şimdi kv topiği olsaydııı şenliği görseydn şimdi ordan geliyorum baya kalabalık

Hahah süpermiş,canım yavaş yavaş dökülürler, burası şimdi kv topiği olsaydııı şenliği görseydn şimdi ordan geliyorum baya kalabalık

yaw dökülsünlerde görelim benimde sürekli takildigim topigim var orasida aksamlari cok kalabalik oluyo ama gündüzleri cok fazla degil...

yaw dökülsünlerde görelim benimde sürekli takildigim topigim var orasida aksamlari cok kalabalik oluyo ama gündüzleri cok fazla degil...

Canım progestanın 2. ayında hamile kaldım nerdeyse 5 haftalık hamileyim,sakın bırakma hapını darısı sana muck:)

Canım progestanın 2. ayında hamile kaldım nerdeyse 5 haftalık hamileyim,sakın bırakma hapını darısı sana muck:)

ikucum canim cok sevindim

nerdeyse derken daha kesinlesmedimi canim benim:26::26::26::26:

ikucum canim cok sevindim

nerdeyse derken daha kesinlesmedimi canim benim:26::26::26::26:

Yok kesinleşti canım dün drdaydım 4. hafta bitcek ya ondan yuvarladım hoşuma gidiyo biraz büyütmek haftayı daha az kalmış oluyo ya:))adete 2 gün kala test yaptım 2. çizgi cıktı hemen gidip kan verdim 282 cıktı dünde 587 2ye katlamış iyi yani ama kese tam görünmedi haftaya salı gitcem tekrar kese için ya öyle :))

hayirli ugurlu olsun

rabbim insallah kucagina almayida nasip eder...

bende doktoruma gidiyimde yazdirim biran önce

belki onun vesilesiyle cabuk hamile kalirim

merhaba cnm ben 8 aylık evliyim ve çocuk istegimi belirtmek için dr. gittim doktorum bazıı tahliller istedi hormon tahlılleri rahim filmi vs. vede progestan-folikasit verdi 2 haftadır kullanıyorum acayip derecede yan etkili bunun yanı sıra her hafta dr a kontrole gidiyorum yarın yine gidecgim.bazı insanlar progestanı adetinde filan içmiyormuşş ama benim doktorum devamlı içmemi söledi nedense...umarım büyük Allahım hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar verir....

Canım 8 ay daha kısa bir süre ama seni anlıyorum beklemesi zor..Şöyle söylim ben dr a gtmeye başlayalı 2 ay olmuştu ki hamile kaldım drum rahim filmine fln gerek görmedi direk progestan verdi adetin 17. günü başladım sabah 1 akşam 2 tok olarak 10 gün aldım ve daha sonra adetimi bekledim..3-5 gün sonra adet oluyosun zaten eğer embriyo tutunmadysa..ilk ay aşırı mide buantısı cektim canım halsizlik baş dönmesi de oldu evet ama inan 2. ay okadar alışıyosunki hiçbişey hissetmedim bana güven ve kullan derim..hı su da var sana sürekli kullanmanı söylemiş pko fln varsa ondandır canım adetni düzene sokmak için demştr ama anladığım kadaryla drun seni pek aydınlatmıyo hem her hafta neden gidiyosunki tatlım?buarada folik asitin yan etkisi yok onu muhakkak iç ihmal etme..Umarım canım bu topik uğurlu gelsin inşllh sennde haberlerni alalım valla ben bu konuyu açtım kısa süre sonra hamiş oldum:)hadi bakalım sormak istediklern olursa cevaplarım..

tekrardan merhaba....bugün yine dr. gittim bu ilaca devam etmemi söledi.iyi dileklerin için teşekkürederim ama benim tüplerimden biri tıkalı drum bugün iyice kafamı karıştırdı yok dış gebelik olabilir vs.gibi bazen drlarda o gün ruh hali nasılsa öle konuşuyolar.2 gün önce gittigimde gayet iyi ve umut dolu konuştu bugün ise daha farklı.artık allahıma bıraktım bazen öle anlar geliyoki istemiyorum artık yeter diyorum..allahım hayırlısı versin tüm isteyenlere inşallah....

arkadaşlar merhaba ben 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım fakat negatif oldu benim sebepsiz infertile ,doktorlar bana hiç bu hapı yazmadı,benimde bilgim yoktu sizlerin sayesinde öğrendim ,sağolun,bu ilaç neiçin veriliyor,ne zaman içiliyor,ben de yazdırsam faydası olurmu acaba ,aydınlatırsanız çok mutlu olurum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…