arkadaşlar merhaba ben 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım fakat negatif oldu benim sebepsiz infertile ,doktorlar bana hiç bu hapı yazmadı,benimde bilgim yoktu sizlerin sayesinde öğrendim ,sağolun,bu ilaç neiçin veriliyor,ne zaman içiliyor,ben de yazdırsam faydası olurmu acaba ,aydınlatırsanız çok mutlu olurum.....
6 yıllık evliyim ve bizde sorun yok,acaba banada bir faydası olurmuki...[/QU
bilmiyorum cnm doktoruna sor istersen bir.ve eger hiç bir sorununuz yoksa bence kafaya takma bıraktıgın anda oluyor zaten...allah hayırlısını versin.
tekrardan merhaba....bugün yine dr. gittim bu ilaca devam etmemi söledi.iyi dileklerin için teşekkürederim ama benim tüplerimden biri tıkalı drum bugün iyice kafamı karıştırdı yok dış gebelik olabilir vs.gibi bazen drlarda o gün ruh hali nasılsa öle konuşuyolar.2 gün önce gittigimde gayet iyi ve umut dolu konuştu bugün ise daha farklı.artık allahıma bıraktım bazen öle anlar geliyoki istemiyorum artık yeter diyorum..allahım hayırlısı versin tüm isteyenlere inşallah....
slm kızlar aşılama oldum bende 15 kasımda...normal adet tarihim 26 kasımdı benim...daha olmadım..doktoru aradım progestanı 10 gün kullanıp bırakıp adetini bekliycektin 3 4 gün gelmezse test yapcaktın dedi...halbuki bana öle demdi..adet olana kadar kullan adet olursan bırak demişti...moralim bozuldu yani bem şimdi onu kullanmayı kesmediim için adet olmadım heralde..sizin doktorunuz ne dedi bu konuda...test fln gelmiyo içimden..hapı bugün bıraktım 2 3 güne olurum adet kesin...
arkadaşlar merhaba ben 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım fakat negatif oldu benim sebepsiz infertile ,doktorlar bana hiç bu hapı yazmadı,benimde bilgim yoktu sizlerin sayesinde öğrendim ,sağolun,bu ilaç neiçin veriliyor,ne zaman içiliyor,ben de yazdırsam faydası olurmu acaba ,aydınlatırsanız çok mutlu olurum.....
ksophie çok sağol ,hem maddi hem manevi çok yıprandık, bu progesteran tahlilini ne zaman yaptırayım,sizler sadece bu ilacımı kullandınız yoksa herhangi bir tedavi olurken veriyor doktor,
ksophie çok sağol ,hem maddi hem manevi çok yıprandık, bu progesteran tahlilini ne zaman yaptırayım,sizler sadece bu ilacımı kullandınız yoksa herhangi bir tedavi olurken veriyor doktor,
ksophie, sağol vallahi,bu ayın 16 sına denk geliyor hemen tahlili yaptırıp doktora gidicem,beni aydınlattın ,Allah senin kalbine göre versin çok sağol,gelişmeleri buradan yazarım,yine birşey takılırsa sana sorarım,
Geçmiş olsun canım ama senin %50 şansın varki diğer tüp açık neticede dış gebeliğin onla ne alakası varmış ne garip ya dr cok önemli bende değiştrcem tansiyon problemi yaşıyorum ama dr um hiç sallamıyo 15 9 tansiynu..bende senn gbydim dilin ne kadar istemiyorum dese de için içini yiydr emnm ben öyleydim üzme canını olucak sennde bebişin ama yılma ve dr değiştr istersen..
canım merhaba....işte kapalı tüpe sperm giderse yumurtalık onu içine alamadıgı için dış gebelikde olabiliyormuş böle bir ihtimalim varsa yani neden tüpümğ açtırmıyorum onu anlamıyorum...bu arada progestanı kesmedim hala devam ediyorum ve dün adet oldum ama tüm gün 1 pedi doldurmadım bile kan az geliyor yani...yarın dr a gidecem kontrolüm var.drumu seviyorum aslında araştırmayı ve kontrol altında tutmayı seviyor herşeyi buda benim hoşuma gidiyor dur bakalım dr ne dicek...
umarım üstüne görme denen seydir:)sen daha iyi bilirsin tab canım dr undan memnunsan değiştrme sadece çok gercekçi bazen böyle herseyi söylememk gerek sen şimdi hamile kalsan keseyi görene kadar sürekli aklında acaba dış gebelik mi diye dolaşcan,ben bile düşündüm yani o ihtimalleri..ama bazende gercekçi olmak işe yarar en azından çok umutlanp hayalkırıklığına uğramazsın o da var..ne dicem biraz kocakarı işi ama süt buharını duymuşsundr ben iyi geldiğini biliyorum senn durumuna bi dene istersen araştr ama önce canım yada hiç yapma ama sor yani açılma durumu varmıymış hem bazen açık olan tüplerde kasılmaktan kapalı cıkablymş başka biyere bikez daha yaptrblrsn kendini cok kasmadan ya bunlar bi öneri tabi ama hepsini üstüste sakın yapma canım iyi yapalım derken daha beter olmasın dikkat et kendine gelişmeleri yaz yine öptm...
Herkese merhaba... Ben aranıza yeni katıldım kızlar ama çoook uzun zamandır takip ediyorum ne zaman canım birşeye sıkılsa hemen burayı açıyor ve benimle aynı durumda olanları gördükçe bir nebze de olsa yükümü hafifletiyor ve kendimle birlikte sizler için de dua ediyorum. Ben yaklaşık 3 senelik evliyim. İlk doktora 7 aylık evliyken gittik 1 seneden önce olmaz dedi bebişimiz gelmeyince bir daha gittik glukofen verdi eşimin spermleri normalmiş benimse yumurta tembelliğim varmış geriden geliyor geç olgunlaşıyor ve zor çatlıyorlarmış bir de progesteron hormonum düşükmüş. Düzenli olarak glifor ve folik kullanıyorum. Bu ay ise klomen ovitrelle ve progestan kullanıyorum adetim 5 gün geçti ama adetim 1 gün geçince hemen fortel erken gebelik testi aldım yine o çift çizgiyi göremedim. Doktorum bekleyelim dedi bugün arıycam göğüslerim çatlıycak gibi ağrıyor arada hasta olucak gibi hissediyorum karnımın altında sanki adet sancısı gibi giriyor ama yok kırmızı da gelmiyor test almaktan artık nefret ediyorum çünkü hep sonu hüsran bugüne kadar kaçkere yapmışımdır bilemiyorum . Fortel alıp da yanlış sonucu gören varmı ki acaba hamişmiyim kızlarr???
Canım benzer şeyler yaşıyoruz. Ne zormuş gebe kalmak yaa:))
Ben bi düşük yaşamıştım. O gebeliğimde elimde predictör marka gebelik testi vardı. Hcg değerim 80 lerdeyken silik çizgi çıkmıştı. Bilitorsun fortel ve predictor aynı kalitede testler. İnşallah hsmilesindir. Testi tekrarla bence. Bu arada progestan sa geciktirmiş olabilir bi ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?