Hamilelik için progestan kullananlar!!

merhaba canım allah sanada hayırlı evlatlar verir inşallah.ilk önce şuu sölemeliyimki bu ilacı druna danışmadan kesinlikle kullanma bu ilaç yumurtanın saglam tutunmasını ve düşük tehlikesi olmaması çin kullanılan bir ilaç daha başka şeylerde var tabiki ne için kullandıgına baglı yani.bende çocuk istiyorum ayrıca hormonlarımda bir düzensizlik vardı dr um bu ilacı verdi ve şuan kullanıyorum 1 aydır.yan etkileri aslında çok fazla ama bakalım inşallah iyi olur. kaç yıllık evlisin acaba veya ne sorunun varda tüp bebek yyapılıyo bizi daha iyi aydınlatırsan seviniriz.

6 yıllık evliyim ve bizde sorun yok,acaba banada bir faydası olurmuki...

slm kızlar aşılama oldum bende 15 kasımda...normal adet tarihim 26 kasımdı benim...daha olmadım..doktoru aradım progestanı 10 gün kullanıp bırakıp adetini bekliycektin 3 4 gün gelmezse test yapcaktın dedi...halbuki bana öle demdi..adet olana kadar kullan adet olursan bırak demişti...moralim bozuldu yani bem şimdi onu kullanmayı kesmediim için adet olmadım heralde..sizin doktorunuz ne dedi bu konuda...test fln gelmiyo içimden..hapı bugün bıraktım 2 3 güne olurum adet kesin...

Geçmiş olsun canım ama senin %50 şansın varki diğer tüp açık neticede dış gebeliğin onla ne alakası varmış ne garip ya dr cok önemli bende değiştrcem tansiyon problemi yaşıyorum ama dr um hiç sallamıyo 15 9 tansiynu..bende senn gbydim dilin ne kadar istemiyorum dese de için içini yiydr emnm ben öyleydim üzme canını olucak sennde bebişin ama yılma ve dr değiştr istersen..

Ah bu drlar yaa,canım 10 gün kullan bırak fazlası yok biraz da biz dikkat etcez yoksa onlar bazı şeyleri karıştrblylr..bi test yap canım nolcak Allah büyüktr ben adetmde önce idrar testiyle öğrendim..

Aaa nasıl yazmaz ya saçmalık direk aşılama ve tüp bebek yapılır mı maddi manevi yorulmuşsundur..Aşama aşama gidilir yani neyse canım bu ilaç yumurtanın gelişmesini sağlıyor aynı zamanda embriyonun rahme sıkı sıkı tutnmasını sağlar mesela biz bayanlar bazen farketmeyiz döllenme olur fakat tutunamaz ve kanama başlar tam da adet dönemi ve adet olduk zannedrz işte bunun için bu ilaç cok faydalı tutunmasını sağlıyor ve düşük tehtidi için yine kullanlablyo ben 2 aylık hamileym ve 2 aydır kullanyrm 1 ay daha kullancam..doktoruna bi danış canım yazdrsan iyi olur şöyle bişy bu ilacın bi yan etkisi yok progesteron hormonu ama progesteron değerine baktır eğer cok fazla olursa kist fln yapablr de en güzeli dr a danışmak canım..hakkında hayırlısı umarım en kısa zamanda senn de haberlerini alırız..

ksophie çok sağol ,hem maddi hem manevi çok yıprandık, bu progesteran tahlilini ne zaman yaptırayım,sizler sadece bu ilacımı kullandınız yoksa herhangi bir tedavi olurken veriyor doktor,

ksophie çok sağol ,hem maddi hem manevi çok yıprandık, bu progesteran tahlilini ne zaman yaptırayım,sizler sadece bu ilacımı kullandınız yoksa herhangi bir tedavi olurken veriyor doktor,

Canım rica ederim vesie olmayı cok isterim herkes faydalansın istiyorum,ne kadar yıprandığını tahmin edeblyrm şimdi şöyle bişey adetin 3. günü git fsh lh e2 prl vs hepsine bakılsın özellikle troidlerinde önemli tsh hormonu yani onu da ister zaten..bir de adetin 21. günü gidip progesterona baktır canım hoş beni çağırmamıştı direk yazmıştı progestanı bana glukofen de verdi ama ben kullanamadım o da şeker hapı ve yumurtann dışındaki zarı incelttiği için spermiin daha rahat yumurtanın içine girmesini sağlıyomuş muş diyorum çünkü ben öyle biliyorum ama sen dr una danışır sorarsın zaten.buarada başka bi tedavi yok bukadar:)eğer olmazsa yumurta takibi o da olmadı aşılama olmadı tüp bebek demişt dr um..sizinki sondan başlamış ama ne var biliyomusun kısmett tamamen ben ilaca bağlıyorum ama belki o an olması gerekiyodu ve kendiliğinden oldu bende 1.5 yıl bekledim dr a da gtmedim ölçümlerimi yaptrdım ara ara ama hep bi korktum hsg fln ister diye dua ettim ona gerek kalmadn ver Allahım diye cok şükür oldu sennde bi vakti var illaki olcaktır hep inan hep hayal kur bu cok önemli.ve ayrıca esas hamile kaldıktan sonra başlıyo herşey valla cok zor:)benm tansiyon fırlıyo bianda fln kendimi bırakıp bebeği düşünüyorum diken üstündeyim ama bunlar güzel şeyler kolay değil anneolmak:)sormak istediklerin olursa yaz yine ve vakit kaybetmeden dr a git ok,görşrz canım..

Canım rica ederim vesie olmayı cok isterim herkes faydalansın istiyorum,ne kadar yıprandığını tahmin edeblyrm şimdi şöyle bişey adetin 3. günü git fsh lh e2 prl vs hepsine bakılsın özellikle troidlerinde önemli tsh hormonu yani onu da ister zaten..bir de adetin 21. günü gidip progesterona baktır canım hoş beni çağırmamıştı direk yazmıştı progestanı bana glukofen de verdi ama ben kullanamadım o da şeker hapı ve yumurtann dışındaki zarı incelttiği için spermiin daha rahat yumurtanın içine girmesini sağlıyomuş muş diyorum çünkü ben öyle biliyorum ama sen dr una danışır sorarsın zaten.buarada başka bi tedavi yok bukadar:)eğer olmazsa yumurta takibi o da olmadı aşılama olmadı tüp bebek demişt dr um..sizinki sondan başlamış ama ne var biliyomusun kısmett tamamen ben ilaca bağlıyorum ama belki o an olması gerekiyodu ve kendiliğinden oldu bende 1.5 yıl bekledim dr a da gtmedim ölçümlerimi yaptrdım ara ara ama hep bi korktum hsg fln ister diye dua ettim ona gerek kalmadn ver Allahım diye cok şükür oldu sennde bi vakti var illaki olcaktır hep inan hep hayal kur bu cok önemli.ve ayrıca esas hamile kaldıktan sonra başlıyo herşey valla cok zor:)benm tansiyon fırlıyo bianda fln kendimi bırakıp bebeği düşünüyorum diken üstündeyim ama bunlar güzel şeyler kolay değil anneolmak:)sormak istediklerin olursa yaz yine ve vakit kaybetmeden dr a git ok,görşrz canım..

ksophie, sağol vallahi,bu ayın 16 sına denk geliyor hemen tahlili yaptırıp doktora gidicem,beni aydınlattın ,Allah senin kalbine göre versin çok sağol,gelişmeleri buradan yazarım,yine birşey takılırsa sana sorarım,

Rica ederim canım,sennde Allah kalbine göre versin gelişmeleri bekliyorum tabiki ayrıca canım çekndiğin şeyler olursa özelden yazablrsn sana bak mesela dr a ilişki günlerini muhakkak bir çizelge yaptır tamam mı o söylemezse sen hatrlatt..öpüyyorum seni sağlıcakla kal canım..

canım merhaba....işte kapalı tüpe sperm giderse yumurtalık onu içine alamadıgı için dış gebelikde olabiliyormuş böle bir ihtimalim varsa yani neden tüpümğ açtırmıyorum onu anlamıyorum...bu arada progestanı kesmedim hala devam ediyorum ve dün adet oldum ama tüm gün 1 pedi doldurmadım bile kan az geliyor yani...yarın dr a gidecem kontrolüm var.drumu seviyorum aslında araştırmayı ve kontrol altında tutmayı seviyor herşeyi buda benim hoşuma gidiyor dur bakalım dr ne dicek...

umarım üstüne görme denen seydir:)sen daha iyi bilirsin tab canım dr undan memnunsan değiştrme sadece çok gercekçi bazen böyle herseyi söylememk gerek sen şimdi hamile kalsan keseyi görene kadar sürekli aklında acaba dış gebelik mi diye dolaşcan,ben bile düşündüm yani o ihtimalleri..ama bazende gercekçi olmak işe yarar en azından çok umutlanp hayalkırıklığına uğramazsın o da var..ne dicem biraz kocakarı işi ama süt buharını duymuşsundr ben iyi geldiğini biliyorum senn durumuna bi dene istersen araştr ama önce canım yada hiç yapma ama sor yani açılma durumu varmıymış hem bazen açık olan tüplerde kasılmaktan kapalı cıkablymş başka biyere bikez daha yaptrblrsn kendini cok kasmadan ya bunlar bi öneri tabi ama hepsini üstüste sakın yapma canım iyi yapalım derken daha beter olmasın dikkat et kendine gelişmeleri yaz yine öptm...

canım merhaba dr a gittim ve artık gerçekten drumu degiştirmeye karar verdim sürekli kan veriyorum ve dış gebeliği hala sölüyor.dr o kadar kalabalıkki sordugum soruya bile cvp bulamıyorum haftaya başka bir dr a gidecem.koca karı ilaçlarını biliyorum ama şuan yapmaya cesaret edemem.ya arkadaşlarım tüpü açmak için ilaç tedaviside var diyolar ama dr öle bişey demedi bana.bu arada rahim filmimi narkozla yaptırdıgım için kasılma ihtimalim yok uyuyordum çünki :) allahım hayırlı evlatlar versin bizlere dua edelim birbirimize kızlar....yarın sonuçlarımı almaya gidecem bu defa bakalım ne dicek gerçi bişey dediğide yok ama :))))

Herkese merhaba... Ben aranıza yeni katıldım kızlar ama çoook uzun zamandır takip ediyorum ne zaman canım birşeye sıkılsa hemen burayı açıyor ve benimle aynı durumda olanları gördükçe bir nebze de olsa yükümü hafifletiyor ve kendimle birlikte sizler için de dua ediyorum. Ben yaklaşık 3 senelik evliyim. İlk doktora 7 aylık evliyken gittik 1 seneden önce olmaz dedi bebişimiz gelmeyince bir daha gittik glukofen verdi eşimin spermleri normalmiş benimse yumurta tembelliğim varmış geriden geliyor geç olgunlaşıyor ve zor çatlıyorlarmış bir de progesteron hormonum düşükmüş. Düzenli olarak glifor ve folik kullanıyorum. Bu ay ise klomen ovitrelle ve progestan kullanıyorum adetim 5 gün geçti ama adetim 1 gün geçince hemen fortel erken gebelik testi aldım yine o çift çizgiyi göremedim . Doktorum bekleyelim dedi bugün arıycam göğüslerim çatlıycak gibi ağrıyor arada hasta olucak gibi hissediyorum karnımın altında sanki adet sancısı gibi giriyor ama yok kırmızı da gelmiyor test almaktan artık nefret ediyorum çünkü hep sonu hüsran bugüne kadar kaçkere yapmışımdır bilemiyorum . Fortel alıp da yanlış sonucu gören varmı ki acaba hamişmiyim kızlarr???

Canım benzer şeyler yaşıyoruz. Ne zormuş gebe kalmak yaa :))
Ben bi düşük yaşamıştım. O gebeliğimde elimde predictör marka gebelik testi vardı. Hcg değerim 80 lerdeyken silik çizgi çıkmıştı. Bilitorsun fortel ve predictor aynı kalitede testler. İnşallah hsmilesindir. Testi tekrarla bence. Bu arada progestan sa geciktirmiş olabilir bi ihtimal

Aynen Allah aratmasın kimseyi çok zormuş etraftakilerin bebeklerini sevip avunmak
Sana da çok geçmiş olsun canım...
Bugün doktorumu aradım cumartesi gidicez bakalım Progestan geciktiriyormuymuş yine mi yok acaba ya Test almaktan çok korkar oldum cumartesiye kadar bekliyeyim artık hayırlısı ... İnşallah hepimiz sağlıklı hayırlı bebişlerimize bir an evvel kavuşuruz...

slm kızlar bende 1 yıllık evliyim ve tek tüpüm kapalı yarın dr a gidecem 1 ay progestan kullanımım ardından drum bıraktırdı ve bende dr dan gıcık alıp başka dr a geçiş yaptım yarın umarım memnun kalırım bu dr dan.benim artık hiç umudum kalmadı biliyormusunuz her ay rüyalarımda hamilelik bebek görüyorum ve her ay aynı kabus Allahıma hiç bir zaman isyan etmedim mutlaka bildigi bişey vardır ama ben çook istiyorumeşiminde yaşı 39 erken baba olsun istiyorum

Kızlarr topiğin üstünden çok zaman geçmiş ama ben de yeni kullanmaya başladım progestan. Doktorum hem adetini düzenler hemde hamile kalmana yardımcı olur dedi bu ilaçla hamile kalan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…