bu sitede ki insanların çoğu cahil değil ki, neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebilirler. bebek konusu çok çok farklı bir konu ayrıca, insanlar çeşitli uygulamalara başvuruyorlar, bebek sahibi olabilmek için. teyzenin mürit olduğunu söylememiş ayrıca arkadaş, ben bu arkadaşın, mürit gibi safsataya inandığını düşünmüyorum. kür yapmış teyze, tecrübe edinmiştir belki, denesin ne zararını görecek. soğan kürünü zaten İbrahim Saraçoğlu da öneriyor :) bilinen bir şey yani :) pekmez soğan karışımı da öyle abartılacak bi kür değil bence, ne zararı olacak, doğal şeyler. prof. dr. İbrahim Saraçoğlu incir+ havuç kürünü söylüyor, gayet garip bi karışım bence, başkası söylese safsata olur. ama ben inanıyorum ki şifalı bi karışım. soğan kürü de aynı şekilde gayet sağlıklı. şimdi ibrahim saraçoğlu söyleyince bilimsel, başkası söyleyince safsata :) adam prof. yahu. hem bakalım parayla mı söylüyor bunları o kadın. insanları küçümsemeyin lütfen, zor durumda kalmış insan çareyi önce Allah tan sonra başka yerlerden arar. Biz çok kaliteli bir ülkemiyiz ki her derdin çaresi dr. olsun. özele gidersen seni para konusunda sömürmek için çaba harcarlar. devlet hastanesine gidersen, ölsen yüzüne bakmazlar.
ayrıca o ne biçim bir beddua ya. anne olmak isteyen bir kadına inşallah hamile kalamazsınız bu ay demek, ne demek, kınıyorum gerçekten. bunları da akademisyen biri olarak yazıyorum, cahil değilim yani :) burda bunu okuyan insanlar, illede teyzeye gidip para mı dökecekler sanıyorsunuz, zaten tarif burada yazıyor, işine gelen yapar, işine gelmeyen yapmaz. he kadın gerçekten sahtekardır Allah la onun arasında, ona inanmış, çare arayan insanın ümitlerini yıkmayın, belki şifa olmasa bile bu arkadaş bu ay ümitli, pozitif olacak. bu bile gebe kalmak için bir sebep, yani pozitif olmak.