• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik için son olarak koca karı yöntemine başvuracağım:(çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor:(

bu sitede ki insanların çoğu cahil değil ki, neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebilirler. bebek konusu çok çok farklı bir konu ayrıca, insanlar çeşitli uygulamalara başvuruyorlar, bebek sahibi olabilmek için. teyzenin mürit olduğunu söylememiş ayrıca arkadaş, ben bu arkadaşın, mürit gibi safsataya inandığını düşünmüyorum. kür yapmış teyze, tecrübe edinmiştir belki, denesin ne zararını görecek. soğan kürünü zaten İbrahim Saraçoğlu da öneriyor :) bilinen bir şey yani :) pekmez soğan karışımı da öyle abartılacak bi kür değil bence, ne zararı olacak, doğal şeyler. prof. dr. İbrahim Saraçoğlu incir+ havuç kürünü söylüyor, gayet garip bi karışım bence, başkası söylese safsata olur. ama ben inanıyorum ki şifalı bi karışım. soğan kürü de aynı şekilde gayet sağlıklı. şimdi ibrahim saraçoğlu söyleyince bilimsel, başkası söyleyince safsata :) adam prof. yahu. hem bakalım parayla mı söylüyor bunları o kadın. insanları küçümsemeyin lütfen, zor durumda kalmış insan çareyi önce Allah tan sonra başka yerlerden arar. Biz çok kaliteli bir ülkemiyiz ki her derdin çaresi dr. olsun. özele gidersen seni para konusunda sömürmek için çaba harcarlar. devlet hastanesine gidersen, ölsen yüzüne bakmazlar.
ayrıca o ne biçim bir beddua ya. anne olmak isteyen bir kadına inşallah hamile kalamazsınız bu ay demek, ne demek, kınıyorum gerçekten. bunları da akademisyen biri olarak yazıyorum, cahil değilim yani :) burda bunu okuyan insanlar, illede teyzeye gidip para mı dökecekler sanıyorsunuz, zaten tarif burada yazıyor, işine gelen yapar, işine gelmeyen yapmaz. he kadın gerçekten sahtekardır Allah la onun arasında, ona inanmış, çare arayan insanın ümitlerini yıkmayın, belki şifa olmasa bile bu arkadaş bu ay ümitli, pozitif olacak. bu bile gebe kalmak için bir sebep, yani pozitif olmak.
Yüreğinize ağzınıza sağlık: )

bayanlar bende 3 yıldır evliyim olmuyodu 1 tane kımyasal gebelıgım oldu düştü.. aşılama yaptık olmadı tüp bebek dıyo doktorlar ama cok pahalı... bende bi kadına gıttım tanıdığım bırısının hamıle kalması üzerine insan çaresizlikten herseyi yapabılıyor... bu kadın göbak ve kasık kaymasına bakıyor masajla yerıne yerleştirdi ve kupa çekti bilirsiniz kupa cekmeyı belıme ve göbegıme 6 gun sürdü bu sonra bekle bakalım dedı suan bekliyorum tabı ama doktor bana aşılamadan sonra içim temizlensin dıye doğum kontrol hapı vermişti aksam hapı içip gunduz kadına gıdıyordum bı tezatlık olmaya başladı hapı bıraktım adet oldum hemen bu sırada kadının tedavısıne devam ettım beklemedeyim suan bılmıyorum ne olaak hakkımızda hayırlısı olsun rabbım kımseyı sınamasın cok zor....

arkadaşım sen devlet hastanesindemi oldun laporoskopiyi seninde çikolata kistin mi vardı ayrıca bu kürle ne durumdasın kullanıyormusun halen
yo ben özelde laparoskopi oldm.sosyal güvencem vardı ama.800 tl + yayış vs. 1000 tl buldu.ben 4 yıl oldu evlnli tadvi görmeme rağmen hamile kalamdm.pkoluyum yumurtam kendilğnden gelişmyr.laparoskopiyle başka sorunum olup olmadğnı öğrenmek için yaptı doktrm.

ben kürü kullandım geçen ay ama tedavi görmedim.normalde yumurtam hiç gelişmez. geçen ay doktora gttm 6cm'lik kist olşmş dedi.yani yumurtan gelişmiş ama çatlayamamış dedi.bu kürle ilgisi var mı blmyrm ama bu benm için iyi bişeydi.hormon değerlerim de eskiye göre baya baya değişmiş iyi yönde.kisti eritmek için doğumkontrol hapı alyrm bitmek üzere.bu ay inş hem tadvi görecem hem de küre davam edecem.

yo ben özelde laparoskopi oldm.sosyal güvencem vardı ama.800 tl + yayış vs. 1000 tl buldu.ben 4 yıl oldu evlnli tadvi görmeme rağmen hamile kalamdm.pkoluyum yumurtam kendilğnden gelişmyr.laparoskopiyle başka sorunum olup olmadğnı öğrenmek için yaptı doktrm.

ben kürü kullandım geçen ay ama tedavi görmedim.normalde yumurtam hiç gelişmez. geçen ay doktora gttm 6cm'lik kist olşmş dedi.yani yumurtan gelişmiş ama çatlayamamış dedi.bu kürle ilgisi var mı blmyrm ama bu benm için iyi bişeydi.hormon değerlerim de eskiye göre baya baya değişmiş iyi yönde.kisti eritmek için doğumkontrol hapı alyrm bitmek üzere.bu ay inş hem tadvi görecem hem de küre davam edecem.
anladım canım hakkında hayırlısı inşlh

arkadaşlar yarın bulunduğum ilden çok uzak bir ile bir teyzeye gideceğiz eşimle.doktorlardan netice alamdım ve bir arkadaşım 5 yıl tedaviden sonra ,bu gideceğim teyzenin kürüyle hamile kaldı.şu bir oğlu var.ben de gideceğim.inş ben de hamile kalırım:KK61::KK61::KK61:

Back
X