Hamilelik ilk randevu da istenenler ?

deniz1925

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
199
62
98
33
Arkadaşlar ben hamileliğimi yeni öğrendim ortalama 5 hafta 3 günlük devlette randevu bulamıyorum özelde randevu var fakat istenen tahliller beni korkutuyor fiyat olarak. İlk muayene de özele gitsem ne gibi tahliller istiyor? Acilde falan yaptıra bilir miyim?

Doktorunuzun istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırabilirsiniz ki bende özele gidiyorum ve tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıyorum

Yarın randevu aldım teklif edersem tahililleri yaptıracağım diye uygun olur mu diye endişe ettim
Benim doktorumda özel bende sailık ocağında gebelik dosyası açtırdım her ay beni çağırıp tahlil yapıyorlar özele bidaha kan tahlili için para verme canım

Gebeliğimi ilk öğrendiğimde devlet hastanesindeydim. Yanlış hatırlamıyorsam altı tüp kan ve iki idrar aldılar. Bunları aile hekimliğinde yapıyorlar mı bilmiyorum o yüzden ama sonrasında hep özele gittim. Muayene/kontrole gitmeden tüm tahlillerimi aile hekimliğinde yaptırıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…