Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac gun var bataBende kullanmadım bişey.1 düşük yaptım şimdi bu üçüncü deneme olcak bu ay tutacak mi bakalim
1 ağustosKac gun var bata
Stresten olmaz diyorlar bununda etkisi olabilirDaha cok varmiisbnm de 12 gun var.
![]()
Ben stresin daha cok reglin erken veya gec gelmesine neden pldguna inaniyorm yaa. Yoksa denk gelmiodur bence ondan olmuo.Stresten olmaz diyorlar bununda etkisi olabilir
Haftada kac kez ilişki oluyor sizinBen stresin daha cok reglin erken veya gec gelmesine neden pldguna inaniyorm yaa. Yoksa denk gelmiodur bence ondan olmuo.
Pek planli yapmiorz aslnda. Ilk ay vucudum alismaya basldgi icin erkn regl oldm.2. Ay esim cok yogundu isjnde ve gec geliodu bazen iki gun ust uste bazen arada 3 4 gun boslk oluodu. Bu ay da sehir disina cikmam gerkti. Adetimn 12.gunu geldim eve . 12. 14. 15. 16. Gun yaptk. Yum Hftasi oldgu icin bole ust uste olduHaftada kac kez ilişki oluyor sizin
Sizin duzenli miHaftada kac kez ilişki oluyor sizin
2 gunde bir bizimSizin duzenli mi
Illa ki tutar o zamn . Bnm bi arkdsim da simdi yeni hAmile. Onlr da 2 gunde nir denedi oldu2 gunde bir bizim
Benim tutmadı amaIlla ki tutar o zamn . Bnm bi arkdsim da simdi yeni hAmile. Onlr da 2 gunde nir denedi oldu
Hic ovulsyon testiyle takip ettn miBenim tutmadı ama
HayırHic ovulsyon testiyle takip ettn mi
O zamn onu bi dene belki faydasi olur. Belki kaciriosundur yum gununu
Hayır bende yapmıyorum , ovulsayonla 2. Denemem öncesi sürekli değerlendirmiyorduk bugün yarın adet olucam dün test yaptım eğer gebelik olsaydı hiç değilse silik çıkardı silik bile çıkmadı ondan bu ay da olmadı diyorum doktora gidicemValla hic bi sey kullnmiorm simdilk. Bu ay 3.denemem olck. Bu sefer de olmzsa baslarim bisylere artk. Sen bisy yapio musun? Ne zmndr dusunuosn
İnşallah tutmuşturBende kullanmadım bişey.1 düşük yaptım şimdi bu üçüncü deneme olcak bu ay tutacak mi bakalim
Bazen gec dollenme de olabilio. Belki senn de ole olabilir. Insllh tutmusturHayır bende yapmıyorum , ovulsayonla 2. Denemem öncesi sürekli değerlendirmiyorduk bugün yarın adet olucam dün test yaptım eğer gebelik olsaydı hiç değilse silik çıkardı silik bile çıkmadı ondan bu ay da olmadı diyorum doktora gidicem