hamilelik isteyenler gelin az dertleşelim birbirimize faydamız dokunur belki ...

xyzabc00

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2019
829
510
23
33
Hamile kalmak isteyenler ekstra bir kür ne bileyim bitkisel birşeyler kullanıp faydasını gören var mı ?

Valla hic bi sey kullnmiorm simdilk. Bu ay 3.denemem olck. Bu sefer de olmzsa baslarim bisylere artk. Sen bisy yapio musun? Ne zmndr dusunuosn

Haftada kac kez ilişki oluyor sizin
Pek planli yapmiorz aslnda. Ilk ay vucudum alismaya basldgi icin erkn regl oldm.2. Ay esim cok yogundu isjnde ve gec geliodu bazen iki gun ust uste bazen arada 3 4 gun boslk oluodu. Bu ay da sehir disina cikmam gerkti. Adetimn 12.gunu geldim eve . 12. 14. 15. 16. Gun yaptk. Yum Hftasi oldgu icin bole ust uste oldu 😊 yoksa aklmda 2 gune bir Vrdi

Valla hic bi sey kullnmiorm simdilk. Bu ay 3.denemem olck. Bu sefer de olmzsa baslarim bisylere artk. Sen bisy yapio musun? Ne zmndr dusunuosn
Hayır bende yapmıyorum , ovulsayonla 2. Denemem öncesi sürekli değerlendirmiyorduk bugün yarın adet olucam dün test yaptım eğer gebelik olsaydı hiç değilse silik çıkardı silik bile çıkmadı ondan bu ay da olmadı diyorum doktora gidicem

Hayır bende yapmıyorum , ovulsayonla 2. Denemem öncesi sürekli değerlendirmiyorduk bugün yarın adet olucam dün test yaptım eğer gebelik olsaydı hiç değilse silik çıkardı silik bile çıkmadı ondan bu ay da olmadı diyorum doktora gidicem
Bazen gec dollenme de olabilio. Belki senn de ole olabilir. Insllh tutmustur

Back
X