hamilelik isteyenler gelin az dertleşelim birbirimize faydamız dokunur belki ...

Var gülüm bi insan zaten bi defa sag tuple bi defa sol tupde yumurtlarmis hep ayni yerde olmuyo ki yumurtlama ikiside ayni anda oluyo mu bilmiyorum eger ikiside tikaliysa hamilelik olmaz.
Açıktır inşAllah canımm güzel düşünelim güzel sonuçlar alalım :KK37:

Açıktır inşAllah canımm güzel düşünelim güzel sonuçlar alalım :KK37:
InsaAllah bende oyle guzel seyler dusunmeye çalışıyorum ☺👐 dua ediyorum rabbim dilerse hersey olur ona sonsuz güveniyorum duanin gucune inaniyorum. Rabbim vermeyi murat etmeseydi istemeyi vermezdi insallah birgun olacak ama zamani var :emir_bebek::anneadayı:

Kızlar merhaba , bu ay 4 yumurtam çatlamak için uygun boyuta gelmiş ❤️ Dr um üçüz hatta dördüz bile olabilir Dedi. İnşallah bu ay bir tane bile olsa olur 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Allahım sağlıklı evlatlar nasip ettt
Asilama mi yaptirdin yoksa normal yumurtalarını kontrol mu etti doktor canim insallah saglikli bi sekilde hamilelik yaşarsın

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz ama bir türlü basaramadik 😀incir kürü yapıyorum esimde aynı zamanda keçi boynuzu kürü uyguluyor ama bu ay adetim her zamankinden farklı daha çok oluyuuorum sanki böyle olan varmı kurden sonra acaba ??

Hamile kalanlar genelde oyle diyo demi yatacaksin ayagini dikeceksin.yataktan hemen kalkmak zaten dogal korunma yontemiymis iliskiden sonra direk tuvalete gitmemek gerekliymis dusa girmemek sicak su spermleri öldürür diye inanclar var inanamak mi lazim bilmiyorum bende
Ben 9 ay yattım malak gibi gebe kalmadım,1 ay denemeye yoruldugumdan ara verdim, anında kalkıp duş aldım zaten epi topu 2 ilişki olmuştu gebe kalmışım. Bi de kan testinde de nerdeyse 4 haftalıkken çıkmadı, adet söktürücü aldım bi hafta kanama başlamayınca evde idrar testinde öğrendim. Bence böyle yok yattık yok duş almadık fln bunlar sdce bizi geriyor. Olacak çocuk oluyor, doğacak çocuk doğuyor . Ben ne çaylar içtim adetim gelsin diye hiç de düşüğü bırakın kanama lekelenme dahi olmadı.

Bunu ben de yapmak istedim ama bir türlü cesaret edemedim kist yapıyor dedikleri için :110:
Ben eneacizciğimizden öğrenip yaptım , bende son aylarda adet düzensizliği var. Soğan kürü yaptım iki kez onlarla başladı bu düzensizlik. Sonra çörekotu yaptım, ama ovu takibini erken bırakmışım, 40 da adet gördüm, ilişkisiz gecen 5 güne denk gelmiş ovu çok üzülmüştüm. Eşim çok iş seyahatine gidiyor da benim maalesef 🙄
Neyse tam çörekotu sonrası adetimde 2 farklı doktor detaylı kontrol etti hiç kistim yok, hatta doğuştan olan bitane vardı 3 cm o bile yok olmuş. Hiç bi zararı yok ve çok gebe kalan var. Soğan kürüne bişi diyemem ama çörekotunu bence deneyebilirsiniz

Ben eneacizciğimizden öğrenip yaptım , bende son aylarda adet düzensizliği var. Soğan kürü yaptım iki kez onlarla başladı bu düzensizlik. Sonra çörekotu yaptım, ama ovu takibini erken bırakmışım, 40 da adet gördüm, ilişkisiz gecen 5 güne denk gelmiş ovu çok üzülmüştüm. Eşim çok iş seyahatine gidiyor da benim maalesef 🙄
Neyse tam çörekotu sonrası adetimde 2 farklı doktor detaylı kontrol etti hiç kistim yok, hatta doğuştan olan bitane vardı 3 cm o bile yok olmuş. Hiç bi zararı yok ve çok gebe kalan var. Soğan kürüne bişi diyemem ama çörekotunu bence deneyebilirsiniz
Bu ay bayram var diye zaten ovulasyon gününü kaçırdım canım önümüzdeki ay için niyetliyim ben de mutlaka yapacağım 👍

Ben 9 ay yattım malak gibi gebe kalmadım,1 ay denemeye yoruldugumdan ara verdim, anında kalkıp duş aldım zaten epi topu 2 ilişki olmuştu gebe kalmışım. Bi de kan testinde de nerdeyse 4 haftalıkken çıkmadı, adet söktürücü aldım bi hafta kanama başlamayınca evde idrar testinde öğrendim. Bence böyle yok yattık yok duş almadık fln bunlar sdce bizi geriyor. Olacak çocuk oluyor, doğacak çocuk doğuyor . Ben ne çaylar içtim adetim gelsin diye hiç de düşüğü bırakın kanama lekelenme dahi olmadı.
Iste hamile kaldiysa birisi mesela bu yöntemle ondan oldu diyo demekki onunla falan alakası yok 😥 rAbbim ol dedi mi o.zaman olacak nasipte varsa

Back
X