hamilelik kan sonucu ve ulturasyon goruntusunun uyusmamasi:(((

Doree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
92
16
88
Kütahya
Arkadaşlar biktınız benden biliyorum ama kan sonucum
B- HCG : 12296
çıktı. Ama ulturasyon goruntumde sadece minik bir kese gorunuyor.

Bir doktor arkadaşım değerin çok yüksek olduğunu bu değere gore normalde bebek görünmesi gerektiğini söyledi.

Doktorum da şüpheli kese olduğunu 14 gün sonra tekrar gelmemi söyledi.
Boş gebelikten supheleniyorlar sanırım. Böyle bisey yaşayan yada bu durumdan anlayan varmı???

merhaba sakın umidini kaybetmee benim 20 bınlerde sadece kese vardı dr 2 gun sonra gel bebek olmadıysa kurtaj dedi beta artıyor kese var bebek yok hatta kesem mınnacıktı 2 gun sonra kurtaj diye gittim beta 33 bin ve bebegimi gördüm suan 11. hafta bıttı bekle betan duzenli artıyorsa bebişin görünecektir :)

merhaba sakın umidini kaybetmee benim 20 bınlerde sadece kese vardı dr 2 gun sonra gel bebek olmadıysa kurtaj dedi beta artıyor kese var bebek yok hatta kesem mınnacıktı 2 gun sonra kurtaj diye gittim beta 33 bin ve bebegimi gördüm suan 11. hafta bıttı bekle betan duzenli artıyorsa bebişin görünecektir :)

Şuan hastane koridorun da bekliyorum öyle moral verdinizki. Allah sizden bin kere razı olsun.okurken gözlerim doldu inşallah benimde hayirlica sizin dediginiz gibi olur. Hayirlica kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim gerçekten çok tesekkur ederim

Bir doktor arkadaşım değerin çok yüksek olduğunu bu değere gore normalde bebek görünmesi gerektiğini söyledi.

Boş gebelikten supheleniyorlar sanırım. Böyle bisey yaşayan yada bu durumdan anlayan varmı???

Bu bir sorun degil canim ilk zaman benimde sadece kesem vardi zaman ilerleyince bebekte gorunuyo 2.ayimda 2 kere ultrasonda gorunmedi daha sonra gorduk ama

Panik yapma canim benimde gorunmemisti. 2 aylikken 2 kere ultrasona girdim sadece kese vardi ikinci ayin sonuna dogru bebisim gorundu

Bugünkü ulturasonda 8.5mm çıktı kese ama sesini duyamadi haftaya gel dedi.
Sizin nasıl olmuştu?

Adetim 5 gun gecmisti kan testi 46 cikmisti asiri dusuk bi deger adet gecikmesine gore . Bir hafta daha bekledim deger yukselsin hem de ultrasonda gozuksun diye icim icimi yedi tabi gittim keseyi gordu cok kucuk kalp atisi da yok dedi haftaya gel dedi gittim kalp atisi da duyuldu . Gec dollenmeymis simdi kucagima almaya gun sayiyorum

Hatta soyle bi durum var doktor keseyi goruyor bebegi gorene kadar soylemiyor. Bebegi goruyor kalp atislarini duyana kadar net bisey soylemiyor.ne zamanki hem bebek hem kalp atisi var iste ozaman bi oh cekebilirsin

Bugünkü ulturasonda 8.5mm çıktı kese ama sesini duyamadi haftaya gel dedi.
Sizin nasıl olmuştu?
bebegı yanı embrıyoyu gormesı ıcın kese capının 20 mm ve ustu olması gerek bu da en erken 6 en gec 8. haftaya tekabul eder ...
bekleyın , ilk kontrolde embrıyo yada kalp atısı gozukmez zaten..

Çok tesekkur ederim canımmmm. Rabbim hayirlica kucağına almani nasip etsin inşallah. Bizede gelsin hayirlica o güzel gunelr

15 mm olmustu kese oyle gorduk yolk sacı bekle umudunu kaybetme gerekirse baska dr a gıt ben hem ozele hem devlete gıttım

Back
X