- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Ağrı muhtemelen rahim büyüdüğü için . Benim de ağrım çok oldu. Ben de altı aylıkken on kilo aldım. Sonraki aylar bazen zayıfladım bazen aldım . 13 kiloyla girdim doğuma. Şu an 7 kilo gitti. Bir ay oldu doğum yapalı. Kendini hiç kasma belli olmaz alıp almayacagin ayrıca alsan ne olur. Bünye meselesi. Vücut atmak isterse her şekilde zayiflarsinMerhaba kizlar.. 23haftalik hamileyim of canim sıkkın su kilo meselesine..Simdiden 10 kilo almisim ben. Zaten hamile kaldigimda normal kilomdan 4-5kilo fazlaydim. Ooh yaza kadar diyet spor yaparim diyodum hic de oyle olmadi,bebisi ogrendim..
Baslarda bulantim olurken,birseyler yiyince daha iyi hissediyordum ve hep acikiyordum.O ara oyle yedim..Sonra 1ay kadar oncedir de dondurmalar bilmem neler yazin sicaktan bayilmayim diye..Eh .. E peki ben napmaliyim sizce?
Yuruyus yuzme onericekseniz,nerdeyse 1ay kadar yuzdum yazliktayken ama 3kilo almisim 1ayda...Simdilerde de yuruyus yapamiyorum,2 adim atsam kasiklarim gerginlesiyo sancimaya basliyo 1haftadir boyleyim. Rahim buyudukce olan agri midir nedir bilemiyorum
Evet napsam ki? Sizce de cok di mi kilom??
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ya sürekli birşey yeme derdindeyim ama 38 kılo alıp doğumdan sonra tığ gibi kalan komşumu gördükçe aman diyip salıyorumsık sık ackıyoruz abur cubur da yıyorum doktorum kızıyor ama.şekwr yüklemesi yaptrdın mı
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ya sürekli birşey yeme derdindeyim ama 38 kılo alıp doğumdan sonra tığ gibi kalan komşumu gördükçe aman diyip salıyorumsık sık ackıyoruz abur cubur da yıyorum doktorum kızıyor ama.şekwr yüklemesi yaptrdın mı
Tammm olarak aynı durumdayım. Kafayı yiycem:/Merhaba kizlar.. 23haftalik hamileyim of canim sıkkın su kilo meselesine..Simdiden 10 kilo almisim ben. Zaten hamile kaldigimda normal kilomdan 4-5kilo fazlaydim. Ooh yaza kadar diyet spor yaparim diyodum hic de oyle olmadi,bebisi ogrendim..
Baslarda bulantim olurken,birseyler yiyince daha iyi hissediyordum ve hep acikiyordum.O ara oyle yedim..Sonra 1ay kadar oncedir de dondurmalar bilmem neler yazin sicaktan bayilmayim diye..Eh .. E peki ben napmaliyim sizce?
Yuruyus yuzme onericekseniz,nerdeyse 1ay kadar yuzdum yazliktayken ama 3kilo almisim 1ayda...Simdilerde de yuruyus yapamiyorum,2 adim atsam kasiklarim gerginlesiyo sancimaya basliyo 1haftadir boyleyim. Rahim buyudukce olan agri midir nedir bilemiyorum
Evet napsam ki? Sizce de cok di mi kilom??
sen benım komşummusun acabaaa
bende hamilelikte 38 kilo aldım 3 ay sonra eski kilomla yani 58 kiloyla işe başladım
hamileyken ye dogumdan sonra abartma dikkat et , süt olsun diye dünyanyı yedirmeye çalışıyorlar hiççç kanma bu yalanlara
sadece ve sadece su iç dogumdan sonra ,
sonra bana haber ver. bebişin hayırlı olsun bende 2. bebek istiyorum banada dua edersen sevinirim.lightpinklady
Birazcik fazla almissin sanki.
Genel beslenme seklinde karbonhidrat, abur cubur fazla mi?
Onlari eksiltebilirsin en azindan.
Cunku asil bundan sonra alinir kilo, bebek hizla büyüyecek artik
En korktuğum şey bu doğuma kadar çok kilo almak.Yapı olarak çabuk alıp zor veriyorum. Her ne kadar 5 yıldır kilo pek almasam da korkum var.
Hamile kaldığımda şükür ki 53 kiloydum fazlam yoktu sonra 49 a düştüm.
Bu ay 50.5 olmuşum git gide kilo alışı dikkat etsende devam ediyor.
O yüzden çocuk için dikkat et ona göre beslen,yürüyüşe devam et. Geç kalmış değilsin sonuçta sadece biraz nefsine hakim olmak gerekiyor.
28 kilo aldım
oglum 3.5 aylıkken hamıle kaldıgım kılonun bıle altındaydım . Suanda oglum 6 yasında ben hala 56 kıloyum .
Yapı meselesı sanıyorum ama bende hıc dert olmadı doguma gırdı cıktı 12 kg gıttı bende kı deformasyonsuz hallettim kıloları
Benim normal kilo 60 62 idi.. hamile kaldigini ogrendigimde 66ydim su an 76 olmusum of
Ben de cabuk kilo verebilen biri degilim balik etliyim,hic bi zaman incecik bi kiz olmadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?